Şimdi Ara

MYPROTEIN TÜRKIYE. Kargo dahil (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
17
Favori
21.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle bir arkadaş değildi aslında epey de alışveriş yaptım. Son günlerde olmuş nolmuşsa. Foruma falan da girmemiş.

Girse de biz de bir şeyler alsak.
  • geldim geldim.

ürün tek tük kaldiydi vize problemleriyle ugrastim savkiyat yapamadik... ilk mesaji guncelledim. yakinda saglam bi stok girisi olacak yeni sezona bomba gibi girecegiz

bcaa portakal
    green tea exact
    beta alanin
    ornithin
    amino asit
    carnitin

bunlar kaldi cogu 1 adet istiyorsaniz mesaj atin. gerisi yakinda gelecek dedigim gibi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• O zaman takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

geldim geldim.

ürün tek tük kaldiydi vize problemleriyle ugrastim savkiyat yapamadik... ilk mesaji guncelledim. yakinda saglam bi stok girisi olacak yeni sezona bomba gibi girecegiz

bcaa portakal
    green tea exact
    beta alanin
    ornithin
    amino asit
    carnitin

bunlar kaldi cogu 1 adet istiyorsaniz mesaj atin. gerisi yakinda gelecek dedigim gibi

Gainer gelecek mi hocam?
  • ürünler geldi. sayica cok ama cesit fazla degil. creatin gelmedi, 1kg luk bcaa lardan 6 tane geldi 4 ü direk satildi zaten. 0554 279 34 41 whatsapp tan ulasabilirsiniz foruma cok sik giremiyorum, en iyi iletisim yolu whatsapp.

eylülde bi parti daha gelecek, ondan sonra baska gelmeyecek. ürün alacaksaniz elinizi cabuk tutun derim. 10 ar 20 ser lira zam geldi ama ilk mesaji güncelleyemedim henüz. malum bu fiyatlari yazdigimda euro 3.20 ydi simdi 4.15. kurtarmiyor artik asagisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

geldim geldim.

bcaa portakal
    green tea exact
    beta alanin
    ornithin
    amino asit
    carnitin

Gainer gelecek mi hocam?

gainer gelmeyecek. size tavsiyem de paranizi gainer tarzi gereksiz seylere harcamayin. makarna pilav yiyeceksiniz bu kadar basit :) hele bazilarinin icinde seker var düsman basina.

• ilk mesaj guncel, satis devam ediyor.

• .
  • Sitrulin varsa elinizde almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmaza12

Sitrulin varsa elinizde almak istiyorum.

var. 0554 279 34 41 whatsapp tan ulasin

• güncell

• ürünlerin SKT'leri neler?
  • Beta Alanine ve Citrulline malate gayet ugun alınır :) yazım bulunsunda en gerekli seyler bunlar benim için.
  • Sitrulin beta tau siparis verildi geldiğinde deneyimleyip söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 28 Mart 2018; 12:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

ürünlerin SKT'leri neler?

ürüne göre degisiyor. istediginiz ürünü yazarsaniz yardimci olayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Sitrulin beta tau siparis verildi geldiğinde deneyimleyip söylerim

en cok sattigim ürünler. türkiyede ben meshur ettim diyebilirim yüzlerce satmisimdir. kullandiginiz en iyi supplementlerden biri olacak özellikle preworkout olarak kullanildiginda.

• Uzun zamandır alışveriş yapamamıştım,geçen hafta tekrara hocamdan alışveriş yaptım. bcaa ve yesil çay özütü aldım,sağolsun yanında bir kaç hediye supplementte yollamış.teşekkürler kendisine. tavsiye ederim beyler ben onca zamandır çok alışveriş yaptım kendisi ile hiç sorunum olmadı,güven olarak güvenebilirsiniz kendisine.
  • Kendisi hatırlamaz ama başka bir hesabım vardı bu arkadaştan glutamin almıştım güvenle alabilirsiniz askerden döneyim kendisini görürsem yine alırım spor yapacak vakit sağlık bulursam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk kullandığım da etki alamadım, 83 kiloyum, az gelmiş, diğerinde %30-40 artırdım miktarları, istediğim preworkout etkisini aldim, ürünler orjinal, satıcı güvenilir, hızlı kargo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.