Bildirim
MySQL Filter Search
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim Sorgun Tam Olarak Ne Döndürecek ? Yani CheckBOX taki Seçimin String Değer mi Sorgulatacak Yoksa Numeric mi (seçiliyse 1 değilse 0 gibi), Birde Programlaman Hangi Dil -
İlgilendiğin için sağol arkadaşım.. kullandığım dil PHP..
Dediğim alışveriş sitelerindeki gibi mesela ürün markası ve renk checkbox ı seçili ise bu özelliklere sahip ürünler gösterilip veri tabanından çekilecek... oturtamadığım kod bundan ibaret..
Tekrar teşekkürler ilginiz için -
Araştırırken "implode" diye SQL komutu buldum. Bununla ilgili sanırım ama nasıl kullanılacak tam anlayamadım. -
.NETçiyim Ama Şöyle Bir Mantık Yürüttüm Şuanda:
CheckBOXta Seçim Yapıldığında Tekrar Select Sorgusunu Çalıştır Where Ekleyerek Tabi. Yazdığım Masaüstü Programlarda Bu Şekilde Bir Algoritma Üretiyorum Buradada Bu Mnatık Çalışır Diye Düşüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam
.NETçiyim Ama Şöyle Bir Mantık Yürüttüm Şuanda:
CheckBOXta Seçim Yapıldığında Tekrar Select Sorgusunu Çalıştır Where Ekleyerek Tabi. Yazdığım Masaüstü Programlarda Bu Şekilde Bir Algoritma Üretiyorum Buradada Bu Mnatık Çalışır Diye Düşüyorum
where eklemeyi çıkarmayı dinamik olarak nasıl yapıcam SQL de dostum:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X