Şimdi Ara

MySQL Filter Search

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin beyler... Alışveriş sitelerindeki checkbox lı filtre araması yapmaya çalışıyorum.. Sadece bunu mysql veritabanından çekecek SQL kodunu yazamadım. Sadece SQL kod mantığı nasıl olabilir bunla ilgili fikriniz varsa çok güzel olur. İyi akşamlar.

• Kardeşim Sorgun Tam Olarak Ne Döndürecek ? Yani CheckBOX taki Seçimin String Değer mi Sorgulatacak Yoksa Numeric mi (seçiliyse 1 değilse 0 gibi), Birde Programlaman Hangi Dil
  • İlgilendiğin için sağol arkadaşım.. kullandığım dil PHP..
    Dediğim alışveriş sitelerindeki gibi mesela ürün markası ve renk checkbox ı seçili ise bu özelliklere sahip ürünler gösterilip veri tabanından çekilecek... oturtamadığım kod bundan ibaret..
    Tekrar teşekkürler ilginiz için
  • Araştırırken "implode" diye SQL komutu buldum. Bununla ilgili sanırım ama nasıl kullanılacak tam anlayamadım.
  • .NETçiyim Ama Şöyle Bir Mantık Yürüttüm Şuanda:

CheckBOXta Seçim Yapıldığında Tekrar Select Sorgusunu Çalıştır Where Ekleyerek Tabi. Yazdığım Masaüstü Programlarda Bu Şekilde Bir Algoritma Üretiyorum Buradada Bu Mnatık Çalışır Diye Düşüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

.NETçiyim Ama Şöyle Bir Mantık Yürüttüm Şuanda:

CheckBOXta Seçim Yapıldığında Tekrar Select Sorgusunu Çalıştır Where Ekleyerek Tabi. Yazdığım Masaüstü Programlarda Bu Şekilde Bir Algoritma Üretiyorum Buradada Bu Mnatık Çalışır Diye Düşüyorum

where eklemeyi çıkarmayı dinamik olarak nasıl yapıcam SQL de dostum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Injected Sample Topic Title
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.