arkadaslar daha onceden kurulu olup full yedeklenen bır sıstemı yenıden kuruyorum sql dosyarını phpmyadmin den atıyorum ama su hatayı verıyor nedendır Hata SQL-sorgusu : CREATE TABLE `acikticket` ( `no` int( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , `id` varchar( 11 ) default NULL , `konu` varchar( 150 ) default NULL , `mesaj` text, `tarih` varchar( 11 ) default NULL , `sptime` varchar( 20 ) default NULL , `gonderen` varchar( 100 ) default NULL , PRIMARY KEY ( `no` ) )ENGINE = MYISAM AUTO_INCREMENT = 119DEFAULT CHARSET = latin1 ROW_FORMAT = DYNAMIC MySQL çıktısı: #1064 - You have an error in your SQL syntax near 'ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=119 DEFAULT CHARSET=latin1 ROW_FORMAT=DYNAMIC' at line 10
Şu satırda; ENGINE = MYISAM AUTO_INCREMENT = 119DEFAULT CHARSET = latin1 ROW_FORMAT = DYNAMIC 119 ve DEFAULT arasında boşluk bırakman gerekebilir...
quote:Orjinalden alıntı: Sum 41 Şu satırda; ENGINE = MYISAM AUTO_INCREMENT = 119DEFAULT CHARSET = latin1 ROW_FORMAT = DYNAMIC 119 ve DEFAULT arasında boşluk bırakman gerekebilir... Evet aralarında boşluk olmalı..
SQL-sorgusu : CREATE TABLE `acikticket` ( `no` int( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , `id` varchar( 11 ) default NULL , `konu` varchar( 150 ) default NULL , `mesaj` text, `tarih` varchar( 11 ) default NULL , `sptime` varchar( 20 ) default NULL , `gonderen` varchar( 100 ) default NULL , PRIMARY KEY ( `no` ) )ENGINE = MYISAM AUTO_INCREMENT = 119 DEFAULT CHARSET = latin1 ROW_FORMAT = DYNAMIC MySQL çıktısı: #1064 - You have an error in your SQL syntax near 'ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=119 DEFAULT CHARSET=latin1 ROW_FORMAT=DYNAMIC' at line 10 arkadaslar yınede degısen bır sey yok of ya :(
EasyPHP'de aynısını yazdım ve hiç hata vermeden çalıştı... Ne kadar yararı olur sana bilemiyorum tabi...
quote:Orjinalden alıntı: kenanakin acaba sana sql dosyasının tamamını gondersem bır bakarmısın bende sureklı hata verıyor da Şu an şirketteyim ve hiçbir mail adresime giremiyorum... Akşam 9 gibi ancak bakabilirim... Ama istersen dosyanın içindekileri özelden kopyala yapıştır ve burda deneyeyim...