Şimdi Ara

Mysterious Laboratory (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hELAl olsun knkalar bravo vallaa

hadi bi de şunu geçelim bakalım
  • Testere değil Bunu bitirmek daha kolay olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ying_Yang

Testere değil Bunu bitirmek daha kolay olacak

• Karışık biraz bu sevmedim.Testere tarzı daha iyi oluyor
  • quote:

Karışık biraz bu sevmedim.Testere tarzı daha iyi oluyor

• Güzel değilmiş oyun.Sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 12 Mayıs 2007; 15:37:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Karışık biraz bu sevmedim.Testere tarzı daha iyi oluyor

güzel güzel hadi ben de merak ediorm sonucu bulduum kadarını da yaziim hatta

1)başladıktan sonra sağa gidip çekici alıyoruz
    2)sonra bikaç kere sola sonra aşaı sonra sağa gidip çıkan yerde kilidi çekiçle kırıyoruz.
    3)İçeri girdikten sonra önlüğün cebinde naftalin var onu alıyoruz
    4)sonra en sağda baca temizleme fırçası var onu alıp yukarı çıkıorz orda bacanın külleini temizleyip aşağıya iniorz temizlenn küllerle birlikte anahtar düşüor aşaı
    5)sonra küllerin orda sağ üst tarafta sarı ip var onu alıorz
    6)sonra bikaç kere sola gidip askıdaki anahtarı alıorz
    7)sonra kapınn olduu yere gidip (sol tarafa yani) masann ayaandaki aleti alıorz(işlevini çözemedim hala) sonra gri anahtarla kapıyı açıorz.
    8)sonra iki kat aşaı inip sola, bilgisayarın yanına gidiorz.
    9)bilgisayarda sağ alttaki tuşa basıp sinyal gönderilio ve karşıdaki size bilgiler verio sonra printerdan bi çıktı verio sana bu arada çöpün arkasında mavi top var o mavi topları da topluorz
    10)sonra okatta en sağa gidip çakmak alıorz
    11)sonra iki kat aşaı inip masann üzerindeki notları alıorz
    12)sonra en soldaki açık kapıdan girip sabunu alıosn sonra merdivenn yanındaki masadan cd yi alıosn ve merdivenden yukarı çıkıp soldan ikinci tüpü alıosn içinde Fe2o3(Demir(III)Oksit) var
    13)sonra sarı anahtarla en sağdaki kapıyı açıp orda bişiler yapıorz ama napıorz bilmiom valla

gerisini de sizbulursunz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [rAmMs+ein] -- 12 Mayıs 2007; 19:15:54 >
  • Sağol Güsel Oyundu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

@HaYaLeTR sen olmasan ne yapardık biz

tskr ediorm bn naptimki alt tarafi 2 cisim yahu herseyi siz yaptiniz saygilar

• quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

quote:

• quote:

quote:

quote:

Sen orasını bulmasaydın, zaten biz dmltnmn ile pes etmiştik Sen hızır gibi yetiştin

• ARKADAŞLAR BİR DE ŞU GİZEMLİ LABORATUVARI ÇÖZSEK SÜPER OLUR ASLINDA

hadi bi el atın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [rAmMs+ein] -- 12 Mayıs 2007; 19:17:18 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen orasını bulmasaydın, zaten biz dmltnmn ile pes etmiştik Sen hızır gibi yetiştin

eywallah beyler hep beraber yaptik valla :) hayirli olsn bi tane dha istiorz dha güsel olsn :)

• ve labavatowaw a basladim cekici pencere kenarindan alip odaya girin parduse cebinden hapi alin duvarda asili ipi alin radyonun yanindaki koltun icinden sayiyi alin anahtari alin askidan vs..... dvmi gelcek

edit: kusura bakmayin 2 mesaj arka arkaya atmisim post kasma gbi bi amac güdülmemistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 12 Mayıs 2007; 20:13:47 >
  • quote:

ve labavatowaw a basladim cekici pencere kenarindan alip odaya girin parduse cebinden hapi alin duvarda asili ipi alin radyonun yanindaki koltun icinden sayiyi alin anahtari alin askidan vs..... dvmi gelcek

edit: kusura bakmayin 2 mesaj arka arkaya atmisim post kasma gbi bi amac güdülmemistir

HaYaLeTR kardeş bak ben yazmıştım daha önceden istersen ordan devam edebilirsin...

1)başladıktan sonra sağa gidip çekici alıyoruz
    2)sonra bikaç kere sola sonra aşaı sonra sağa gidip çıkan yerde kilidi çekiçle kırıyoruz.
    3)İçeri girdikten sonra önlüğün cebinde naftalin var onu alıyoruz
    4)sonra en sağda baca temizleme fırçası var onu alıp yukarı çıkıorz orda bacanın külleini temizleyip aşağıya iniorz temizlenn küllerle birlikte anahtar düşüor aşaı
    5)sonra küllerin orda sağ üst tarafta sarı ip var onu alıorz
    6)sonra bikaç kere sola gidip askıdaki anahtarı alıorz
    7)sonra kapınn olduu yere gidip (sol tarafa yani) masann ayaandaki aleti alıorz(işlevini çözemedim hala) sonra gri anahtarla kapıyı açıorz.
    8)sonra iki kat aşaı inip sola, bilgisayarın yanına gidiorz.
    9)bilgisayarda sağ alttaki tuşa basıp sinyal gönderilio ve karşıdaki size bilgiler verio sonra printerdan bi çıktı verio sana bu arada çöpün arkasında mavi top var o mavi topları da topluorz
    10)sonra okatta en sağa gidip çakmak alıorz
    11)sonra iki kat aşaı inip masann üzerindeki notları alıorz
    12)sonra en soldaki açık kapıdan girip sabunu alıosn sonra merdivenn yanındaki masadan cd yi alıosn ve merdivenden yukarı çıkıp soldan ikinci tüpü alıosn içinde Fe2o3(Demir(III)Oksit) var
    13)sonra sarı anahtarla en sağdaki kapıyı açıp orda bişiler yapıorz ama napıorz bilmiom valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [rAmMs+ein] -- 12 Mayıs 2007; 21:08:11 >

• Guzel Oyun
  • 6 gün önceki konuyu niye upluyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

6 gün önceki konuyu niye upluyosun

valla oyunu çözemedim baya ilerledim ama çözemedim arkadaşlar baksında bi yardmcı olsun die yaptm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.