Şimdi Ara

Mysterious Laboratory (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana demdimki ben Doruk1907s a dedim üzerine alınma
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

Sana demdimki ben Doruk1907s a dedim üzerine alınma

anlaşıldı
  • çakmak buldummmmmm
  • sağol
  • merhaba arkadaşlar ben safe mode 2 de sarı kabloyu kesemeden patlıyor..yardımcı olabilirmisiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

Yenile sayfayı arada bi' Bitirebildik sonunda şu oyunu

Safe mode 2yi açıyoruz, sarı kabloyu kesiyoruz, çakmakla yangın alarmını çalıştırıyoruz, itfaiyeciler geliyor ve bitti !!!
  • çok güselmiş yaw..
    bitirene kadar anam ağladı yaa
  • Ben de başladım bakalım şu labaratuar oyununa.
  • şu labaratuarda sifonu çekiyorum çekiyorum ama ne oluyor anlamıyorum bulan varmı

bişey buldum su kesik yada kapalı çatıdakide sanırım su vanası onu açabilirsek su gelcek ve yeni ipuçları çıkcak hadi bismillah onu arıyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyrafionn -- 30 Mayıs 2007; 10:32:27 >
  • Ordan vanayı alabiliyorsun. Ben aldım hatta onu en alt kattaki tuvaletteki bir boruya takıyosun. Ama şu an için pek bi işe yaradığını söyleyemem yada ben bulamadım.
  • 2. oyunu bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

2. oyunu bitirdim

Ya ben çok ilerledim ama bir yerde takıldım.

Nasıl bitiyor?
  • bak su doldurmayı söyleyeyim yani ilk bölümün geçişini. Baker die bi kap olucak onu al ve tuvalete git. Vanayı tak ama çevirme. Tavandaki borunun bi uzuvu var ona çekiçle vur düşücek. Yerdeki boşlukların oraya kabı koy ve vanayı çevir su ile dolsun. Sonra en üstteki katın merdiveni ile en üst bölgeye çık. Burda Ironoxide olucak onu al ve sağdaki yere geç. Sağda gaz ocağı ile demir boruyu 1. katta tavanda bulunan plastik boru ile bağla. Sonra diğer yere Gaz Handle ı geçir. Gaz handle ı çevir sonra gaz ocağının vanasınıda çevir. Ateşi çakmak ile yak ve üzerine suyu koy. İçine Ironoxide , Sabun ve ilk kattaki ceketin kolunda bulunan topşeylerini yani Naftalini koy. Yeni karışımı al ve eskiden Ironoxide taşıyan tüpü su ile doldur tuvaletten. sonra hani demir parmaklıklı biyer var oraya geç. o karışımı alete dök alet bozulacak ve kapı açılacak. Sağa geçtiğinde Teleporter ile karşı karşıyasın kodları kullanarak geçeceksin. Yapman gereken şey Acient Tombs ta bizim teleporter ın ordan bi gizli merdiven indirmek bazı şeyler yapıp. Sonra oraya çıkıp 2 tane eşyayı heykele takmak. Sonunda bitecek.

• quote:

bak su doldurmayı söyleyeyim yani ilk bölümün geçişini. Baker die bi kap olucak onu al ve tuvalete git. Vanayı tak ama çevirme. Tavandaki borunun bi uzuvu var ona çekiçle vur düşücek. Yerdeki boşlukların oraya kabı koy ve vanayı çevir su ile dolsun. Sonra en üstteki katın merdiveni ile en üst bölgeye çık. Burda Ironoxide olucak onu al ve sağdaki yere geç. Sağda gaz ocağı ile demir boruyu 1. katta tavanda bulunan plastik boru ile bağla. Sonra diğer yere Gaz Handle ı geçir. Gaz handle ı çevir sonra gaz ocağının vanasınıda çevir. Ateşi çakmak ile yak ve üzerine suyu koy. İçine Ironoxide , Sabun ve ilk kattaki ceketin kolunda bulunan topşeylerini yani Naftalini koy. Yeni karışımı al ve eskiden Ironoxide taşıyan tüpü su ile doldur tuvaletten. sonra hani demir parmaklıklı biyer var oraya geç. o karışımı alete dök alet bozulacak ve kapı açılacak. Sağa geçtiğinde Teleporter ile karşı karşıyasın kodları kullanarak geçeceksin. Yapman gereken şey Acient Tombs ta bizim teleporter ın ordan bi gizli merdiven indirmek bazı şeyler yapıp. Sonra oraya çıkıp 2 tane eşyayı heykele takmak. Sonunda bitecek.

Buralara gelmiştim şimdi o gizli merdivene bakacağım.

• O gizili merdiven olayını biraz daha detaylı açıklasan
  • Yapman gereken şeyleri kısaca açıklıyıcam. turbine bulucaksın. Sonra turbine i ışığı olmayan bi koordinattaki en üst kata koyucaksın. Sonra acient tomb da şekiller var. 4 tane tuştan bikaçını indirerek ordaki şekilleri oluşturunca onlar açılacak içinden parçalar tıkacak. En alta biyer açılacak o parçaları koyucaksın düğmeyi falan çevireceksin. Sonra kağıtlara dikkatli bak piramid gibi biyerin duvarında sembollerle bi koordinat yazio. Onu giriceksin bi sola geçip sondaki heykelin kolunu oradan bulacaksın. bikaç bilgi verdim sonra biraz daha açıklarım. Ha bide biyer var portalın solunda 0 0 die 2 tane rakam yazan alet var.portalın bulunduğu oda 0.0 solundaki o aletin odası -1.0 , sağındaki oda portalın 1.0 yani buna göre oraya kodları yaz ve bazı odalarda aletler var. O odanın kodunu yazıp aletin altındaki tuşa basıcaksın. Oradaki alet açılacak. bütün aletleri açınca orb alacaksın ki 8.0.0 adlı koordinatta lazım. 8.0.0daki güç jenaratörleri için gereken parçayıda Tombs tan bulucaksın.

• quote:

Yapman gereken şeyleri kısaca açıklıyıcam. turbine bulucaksın. Sonra turbine i ışığı olmayan bi koordinattaki en üst kata koyucaksın. Sonra acient tomb da şekiller var. 4 tane tuştan bikaçını indirerek ordaki şekilleri oluşturunca onlar açılacak içinden parçalar tıkacak. En alta biyer açılacak o parçaları koyucaksın düğmeyi falan çevireceksin. Sonra kağıtlara dikkatli bak piramid gibi biyerin duvarında sembollerle bi koordinat yazio. Onu giriceksin bi sola geçip sondaki heykelin kolunu oradan bulacaksın. bikaç bilgi verdim sonra biraz daha açıklarım. Ha bide biyer var portalın solunda 0 0 die 2 tane rakam yazan alet var.portalın bulunduğu oda 0.0 solundaki o aletin odası -1.0 , sağındaki oda portalın 1.0 yani buna göre oraya kodları yaz ve bazı odalarda aletler var. O odanın kodunu yazıp aletin altındaki tuşa basıcaksın. Oradaki alet açılacak. bütün aletleri açınca orb alacaksın ki 8.0.0 adlı koordinatta lazım. 8.0.0daki güç jenaratörleri için gereken parçayıda Tombs tan bulucaksın.

Koyu renkli yeri daha önceden bulmuştum zaten ben. Büyük harfli yeri de şimdi sayende yaptım. Ama Arada kalan yeri yapabilmiş değilim. Bi de daha anlatman gereken başka odalarda var mesela 529 ve 770 i çözebilmiş değilim. Şu an takılı kaldığım yeri (104) dediğim gibi biraz daha açarsan iyi olur.
    Birde biraz daha ayrıntılı anlat be kardeşim şimdi o bulduğum yerleri bulana kadar da canım çıktı. Biraz karışık anlatıyon da.

• 529 da ana makinayı çalıştırdım. Işın çıkardı üst kattaki bir yarığa giriyor. Bu odanın işi bitti sanırım. Birde o dediğin heykele de geldim (anlattığın gibi olmadı) Burda bir kolu kopuk bir heykel var. Ama hiçişe yaramadı bunu bulmak. ya da büyük ihtimal ben yapamadım. Belki de ipucu eksiğim var.
    Detay bekliyoruz.
  • vana nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: matraxion

vana nerde

Vana Çatıda sol tarafta.

Önce tornavidayla vidasını sökeceksin sonra alacaksın vanayı.
  • tmm herşeyi buldumda bi tek tornavida eksik o nerde ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.