arkadaşlar daha kolay çıkmasını sağlamak için bir yol biliyormusunuz biliyorsanız paylaşırmısınız?
ne işe yarıyor ?
ne işe yarıyo bu ore ler
bana 10 dakikada 4-5 tane çıkıyor 200 k dan satıyorum pot çıkıyor en fazla
ben kırdırdım 1 tane 90'lık mp pot çıktı 1 tane
Party ile kazarsanız daha seri çıkıyor
mavi kutuda çıkıyor arkdaslar bence iyi iş var bu madende
Rahat bi 30-40 tane kırdırdım en iyi çıkan item transformation scroll oldu. Ama millet mavi,yeşil kutu, fragment falan çıkarıyor. Şans işi, droplarda bazen bakıyon ard arda çıkıyor bazen çıkmak bilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: l3yM4ST3R
SS varmı kardes? sana hiç düstü mü ? yoksa söylenti mi?
yaklasık 200 tane kırdırdım , 20 taneye yakın belli saat(600 saat galiba) için Mp yi 1500 artıran zımpırtıdan çıktı. 1 tane de fragment çıktı. gerisi küçük potlar falan filan.
bana yeşil fragment cıkmıstı ama mavi kutuyu bilmiorum. Onun haricinde hp , mp recovery potları, sw cake falan cıkıor
quote:
Orijinalden alıntı: KnightMare
quote:
Orijinalden alıntı: l3yM4ST3R
SS varmı kardes? sana hiç düstü mü ? yoksa söylenti mi?
Bunları çıkartmak için ne gerekiyor ve itemli olmanız lazım mı yoksa eskiden treeler vardı onlar gibi mi kesiliyor.
bazen çıkmıyor yıldızlar premiumlular şanslı ama
Moradon wormlerin orda karushack diye bir npc var ordan mattock alıyorsunuz (bedava) wormlerin solunda kristaller var o alana gidiyor ve space basıyorsunuz bu kadar.1 lwl charlar güzel ex kasıyor kazı yaparak bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: N!ghTM@sTeR
Moradon wormlerin orda karushack diye bir npc var ordan mattock alıyorsunuz (bedava) wormlerin solunda kristaller var o alana gidiyor ve space basıyorsunuz bu kadar.1 lwl charlar güzel ex kasıyor kazı yaparak bilginize.
ex gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Caner_GnC
quote:
ex gelmiyor.
Lvl 49 60 exp geliyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Caner_GnC
quote:
ex gelmiyor.
Lvl 49 60 exp geliyor.
Anladığım kadarıyla %0.01 exp geliyor. Her level için.