< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2024; 20:25:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Binance mı? Gate io mu?
-
-
Amaca bağlı gate kullanmanın amacı nedir?
Ağ üzerinden işlem yapmayı da öğren
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 11 Aralık 2024; 20:26:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mexc kullanıyorum. Gate.io hesabımda var.
Binance kullanarak çok fazla fırsatı bulamazsın. Bunun için ya cüzdan lazım veya mexc, gate.io gibi level 1 borsalarda bakınman lazım.
Ben cüzdan tutmuyorum pek nedenine gelirsek, kriptolarda sevmediğim bir olay var, cüzdan da tuttuğun her ürün bitcoin değilse değişiyor ve değişince senin onları değiştirmen gerekiyor.
Mexc veya gate.io, coinbase veya kraken gibi borsalar kullanmak bu açıdan mantıklı.
-
gate io dan devam edeyim.
sence yolun başı mı çok mu şey kaçırdık
gatede daha fazla coin oluyor
Şu an altlarda henüz parti başlamadı.
2 Sene önce ki şeylerin fiyatı neredeyse aynı. Fakat eskisi kadar fırsat olmayacak. Çok yakında altlar inanılmaz kazançlar vermeye başlayacak.
Şu sıralar çok ince eleyip sık dokuyorum, meme coinlerim sağlam projelerden daha sağlam ayakta duruyor anlamış değilim bu mevzuyu :D
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
şu bitcoin mevzusunda benim anlamadığım bitcoinden vurgun yapma şansı az değil mi? sonuçta fiyatı zaten yüksek ne kadar kâr edecen.
olay bence projeden çok trendle alakalı. dikkati üzerine çekmeyi başarabilen uçuyo kaçıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2024; 20:32:50 >
zer0 bab ba yok mu coinler için yapılmış bi yapay zeka. grafik mrafik analiz yapıp bize yol yordam göstersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2024; 20:42:7 >
Bitcoinin fırsatı 2013-2008 yılları arasındaydı.
Bu ürün ilk çıktığında web sayfalarında bitcoin fountain adı verilen captcha çözdürülüp karşılığında bitcoin veren siteler vardı ve o zamanlar borsalar olmadığı için harddisk veya usb belleklerde saklıyordun. Şifreyi unutursan gidiyordu bitcoinler. Bunlar genesis bloğu zamanına ait bitcoinler.
Ben sana yapacağım şeyi söylüyorum:
Altlara bitcoin parayı boşalttığında paranın bir kısmını fiziksel altın bir kısmını bitcoine çevireceğim ve o bitcoinler floppy disk, usb bellek gibi yerlerde saklanacak.
Bir kısmı ile araba ve ev, arsa işlerimi halledeceğim.
Bitcoin şu an sadece uzun vadede paranı koruyan bir araç
Alt coinlere gelirsek, alt coinlerde trend kadar artık büyük balıkların yani golden sachs, blackrock, S&P500 şirketleri, Microsoft gibi büyük devlerin neyi alacağını veya ilgi göstereceğini bulman gerekiyor ki ben 2.5 senedir buna hazırlanıyorum.
Ağ üzerinde işlem yapabilirsin fakat ağ üzerinde işlem yapmak çok yorar adamı. Projenin geliştiricisi coini değiştirir, forklar sürekli bir şeyi değiştirir ve cüzdanında ki ürünleri sürekli elle güncellemek zorunda kalırsın.
mexc veya gate.io gibi borsalar bu yüzden önemli çok fazla ürün var ve listelemeleri fazla. Ek olarak ürün güncellenince onlar otomatik güncelliyor kafan daha rahat, paran çalındığında karşında muhattap var.
O nedenle ağ üzerinde işlem yapmak biraz daha riskli.
-
Gözünün önünde ama görmüyorsun şu an hatta gözünün önünde :)
-
chatgpt bing copilot mu diyorsun ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 11 Aralık 2024; 21:5:13 >
Bunların alayı çöp.
-
Mecx islem acicaksan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bybit kullanimi rahat islem acmak icin komisyon birsz fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimlik onay istiyor mu
Hepsi istiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X