Şimdi Ara

Mytercih Sıçmığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ne kadar beğenmesen de insanların emek harcayıp oluşturdukları bir çalışma hakkında hakaret edemezsin. Saygı duymak zorundasın sana mantıklı gelse de gelmese de. Başlığı değiştirmeni tavsiye ederim. Önce saygı, lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkar2 -- 30 Ağustos 2018; 11:42:10 >
  • maxmamy M kullanıcısına yanıt
    2010 ygs lys yeni sistem 2009 simdiki sistem sıralamaların mf de ilerlemesi dünyanın güneşe kafa atma ihtimali ile aynı 2010 senesinde 200odaki sıralamaların gerilemesini gorup tercih yapan gencler ilerledigini gorunce cogu acikta kaldı ha boşa yazıyorum hala 2010 trollugune devam eden kendini komik sanan bir adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sadece isme takılmadım, içeriği ile ilgili yorum yapamam çünkü nasıl hazırlandığı konusunda bir fikrim yok. Arapça tabelalar vb. konularında yüzde yüz haklısınız ama o konuda bireysel olarek yapılabilecek tek şey o dükkanlardan alışviriş yapmamak olabilir. O noktada en önemli görev yetkililere düşüyor. Toplumun bilinçlenmesi ise eğitim ve eğitimciler sayesinde olur. Ben sadece dikkatimi çektiği için yazdım yoksa örnekleri çoğaltmak mümkün maalesef.

• liberazerate L kullanıcısına yanıt
    hayir hocam dis yine 26-27 civari ile kapatacaj cünkü dise talep cok artti bu sene. 30 imkansiz zaten. ama siz güvenin bana gecen seneki 20 lik yer bu sene (arz/talep/kontenjan degisimi olmadan) 24 civari ile kapatacaktir rahat.
    Bende aynısını dedim avel herif okuduğunu da anlamıyorsun ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öyle olsun zaten açıkçası benim de işime gelir eczacılık yazdım ben de umarım istediğiniz yer gelir
  • liberazerate L kullanıcısına yanıt
    benim istedigim yer gecen sene 20.8k ama ve benim siralama 25.3k yani cok cok cok zor gelmesi
  • arkadaşlar ben 54.997 sıralamayla 47.000 okulu bekliyorum imkansız mı ? peki 55.000 olan okuldan daha kötü yer gelme olasılığı var mı ? 55klık okuldan sonrakileri hiç istemeyerek yazdım da .
  • 47k lık yer artmazsa gelir

Hiç bir oynama olmayacak dedikten sonra siralamalar ilerleyecek demek ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakecoder

20k da sayisalin 2 k oynaması imkansız gibi bişey 1k oynar oynamaz
    Nerden biliyosun aluminyum? Tek tek hesapladin mi ? Bir de imkansiz diyor ya cildiriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydım

• Fakecoder F kullanıcısına yanıt
    Şu imkansızlığı matematiksel olarak görmek isterim.neyi saydiniz da imkansız diyordunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.