Şimdi Ara

Mytercih Sıçmığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.salimunsal.com/dosya/mytercih_lisans_simulasyonu_3.pdf?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bu nasıl tablodur allahın aşkına? Bu sene adamlar sistemin altından girdi üstünden çıktı, puan türleri alt üst oldu herkes ilk 20k'da en az 2k oynama bekliyorken (dilde) bu tahminler nedir? Çocuğunu bilgisayarın başına oturtup oğlum hepsinin 2017 sıralamasına +500 ekle sal gitsin mi demiş? Hiçbir bilimsel dayanağı olmayan, hesap kitap bilmez adamlar tarafından yapıldığı o kadar belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbb11 -- 30 Ağustos 2018; 11:25:31 >

• İlk 20 k da en az 2 k bekleyen ben hiç görmedim dostum.

Sen biraz abartmışsın bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ha bu arada seni eleştirmek için demedim. Umarım senin dediğin olur ama zor yani.

• Bir sen biliyorsun kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaomi

Ha bu arada seni eleştirmek için demedim. Umarım senin dediğin olur ama zor yani.
    Ben kendi alanım için söyleyeyim, DİL puan türünde 10k'da 1-1.5k arası ilk 20k'da 4k'ya kadar oynama bekliyor herkes. Sadece öğrenciler değil hocalar da dahil. ea'da 250k yapan adam tercihlere 100'den başladığına göre ilk 20k'da 2k oynama hiç de abes görünmüyor gözüme.
  • Bizde beklemiyoruz 2k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanbb11 K kullanıcısına yanıt
    Hocam sayısal için 20 k da 2 k çok iyimser.
    Ayrıca dilde Burak Hoca tahmin bile yapmadı aynı dedi ama sen daha iyi araştırmışsındır ben sayısalcıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Sıralamalar 2025
    5 ay önce açıldı
    TOP CENG SIRALAMALARI | 2024
    5 ay önce açıldı
    Yks 2025 tayfaya tavsiyeler
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 k çok mu ? Siz hiç mi geçen senelerdeki oynamalara bakmadiniz ? 15.9k 17.1 oluyor hiçbir şey yokken şimdi 1000 kontenjan artırımı var puan türleri Birleşmiş gerileme olmaz diyorsunuz. Şaşılacak şey

• Kardesim birincisi adam cogu bolumde yanilacagini cogu bolumde basarili olacagini soyledi. Yapan kisiler turkiyenin en uzman rehberlikcilerinden. Bir tanesi salim ünsal gecen sene onunkilere dayanarak tercih yaptim benimkileri direk nerdeyse tutturmustu. Ama cok yanlisida vardi. Ama bunu turkiyede yapacak tek grup o onun disinda o beceriye analize sahip baska birisi yok. Hicbir dayanagi yok diyip kimsenin gunahinida alma o siralamalar gunlerce calistilar. Hepside osym'nin verilerine dayali.

• Mytercih'e güvenmemin sebebi Burak Kılanç'ın da bu istatistiklere kaleminin dokunmuş olması. Eğer Mytercih'i faydalı bulmuyorsanız diğer verilerden de yararlanabilirdiniz.
  • Ya konuyla hiç alakası yok biliyorum, biz ne diyoruz sen neden bansediyorsun diyenleriniz olabilir ama belirtmeden de geçmek istemedim. Bi de neden "Mytercih" gibi gerzek bir isim verilmiş anlamadım. Evet aynen öyle. Yarısı ingilizce yarısı türkçe saçma sapan bir isim. Onun yerine "Benim tercihim" demek bu kadar mı zor? Bi de bunu kendine eğitimci diyen insanlar yapıyor, işin o kısmı daha da acı verici ve düşündürücü! Kimsenin bu açıdan bakmadığını farkındayım ama bunlar belki çok küçük ama çok önemli detaylar. Türkçemize önce eğitimcilerin sahip çıkması lazım. Onlar sahip çıkmazsa gençlerden hiç beklemesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monchi80

Ya konuyla hiç alakası yok biliyorum, biz ne diyoruz sen neden bansediyorsun diyenleriniz olabilir ama belirtmeden de geçmek istemedim. Bi de neden "Mytercih" gibi gerzek bir isim verilmiş anlamadım. Evet aynen öyle. Yarısı ingilizce yarısı türkçe saçma sapan bir isim. Onun yerine "Benim tercihim" demek bu kadar mı zor? Bi de bunu kendine eğitimci diyen insanlar yapıyor, işin o kısmı daha da acı verici ve düşündürücü! Kimsenin bu açıdan bakmadığını farkındayım ama bunlar belki çok küçük ama çok önemli detaylar. Türkçemize önce eğitimcilerin sahip çıkması lazım. Onlar sahip çıkmazsa gençlerden hiç beklemesinler.
    Sadece isme bu kadar takılman çok mantıklı gelmedi bana. Sokakların yarısı Arapça tabelalar, şehirlerin azımsanamayacak bir kısmı Araplar ve onların dükkanları/afişleri ile dolu. Onların kaldırılması için neler yapıyorsunuz veya bir şeyler yapıyor musunuz bu ülkenin vatandaşı olarak? Mytercih "benim tercihim" olmazsa bir şey kaybetmeyiz, ama bu Arapça tabelalar, zorunlu Osmanlıca/Arapça dersleri verilmeye devam edilirse bir şeyler kaybedebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 30 Ağustos 2018; 9:58:25 >

• kaan sen dilcisin bunlar mfden yorum yapıyor farkında mısın? dil için diye belirtsen...

evet haklısın dil tahminleri bana da mantıksız geliyor. dilciyim ben de.
  • 20k da sayisalin 2 k oynaması imkansız gibi bişey 1k oynar oynamaz

• şaomi kullanıcısına yanıt
    ilk 20k da 3-4k olacaktir bekleyin görün
  • Arkadaşlar ilk 20k hiçbir oynama olmayacak tam tersi ileri gidecek örneğin 19 bin olan yer 17 binle alacak tıp 15 binle diş hekimliği 18 binle kapatacak iyimsermiş kötümsermiş boş yapıp duruyorsunuz. Sonuç 2010 gibi gelecek. Not=şaomi malını dinlemeyin boş boş konuşup duruyor

• ilk 20kda 2k kayma bekleyen adamdan daha bilmsel geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troyn

kaan sen dilcisin bunlar mfden yorum yapıyor farkında mısın? dil için diye belirtsen...

evet haklısın dil tahminleri bana da mantıksız geliyor. dilciyim ben de.
    Kanka ben 18kserdar:dd kuzenimin hesabı bu, şimdi düzelttim dil olarak.

• diş 30 la kapatıcak sizin tahmine göre çok uçmuşsunuz hocam
  • bu işler arz talep işidir biraz da. adamlar bunu da hesaba katıyor. ilk 20k'daki oynamalar bölümden bölüme değişiyor. geblo geblo konuşmayın allasen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.