Şimdi Ara

YKS 2024 tayfaya tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum yaz başladı birkaç kritik tavsiye vermek istiyorum

9 10 boş geçtiyse(fizik kimya biyoloji mat bilmiyom mat temelim yok diyorsan)direk tyt matematikte temel at ve yanında 11 fen çalış bu yaz

9 10 ortalama geçti konuları az da olsa biliyorsanız 11 de boş gecmediyse tyt abanın bu yaz,ayt'yi unutur muyum kaygısına düşmeyin unutmuyorsunuz eğer 11'de yeterli kaynak çözdüyseniz

9 10 eh iste 11 boş geçti diyorsanız bu yaz 11 fen ve 11 mat çalışın arkadan da çalışabildiğiniz kadar tyt çalışın azar azar.

Geoyu ihmal etmeyin yazın başlayın,geometrisi iyi olanda kötü olanda maksimum 1 1.5 ay üçgene versin.Günlük düzenli çalışın geometri.

Dil bilgisi çalısabiliyorsanız çalışın daha önce 11de hiç paragraf çözmediyseniz 1 tane de olsa paragraf kitabı bitirin.

Evde çalısamıyorsanız dikkatiniz çok dağılıyorsa kütüphaneye gidin eğer devlet kütuphanesi dolu oluyorsa veya yoksa bu dershanelerin ders çalışma sınıflarına(vip,etüt veya özel kütüphane olarak geçiyor) veya sadece buna özel kurumlar var oraya yazılın.Dediğim para veriyonuz masanız oluyor evdeki gibi oraya kitaplarını koyuyorsun her gün gidip ders çalışıyorsun.

Yazı boş geçirmeyin 3 4 saat minimum düzenli çalışın.Bazı insanlar sabahcı bazılar gececi oluyor.Sabah erken kalkamıyorum diye üzülmeyin ders çalışmanın saati yoktur.

Masa başında kalamıyorum diyorsanız 10 15 dk ile başlayın her gün yavaş yavaş arttırın ve sabitleyin 1 saate.Her 1 saatte mola verin.

7/24 ders calışmayın,yazın keyfini çıkarın hem gezin hem çalışın sosyalliği bırakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 9 Temmuz 2023; 21:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim mat zayıf ama eskisi kadar bitik değil. Konuları çalışınca az biraz mantık yürütebiliyorum artık. Matı, TYT deki eksik konularla başlayıp birkaç ay sonra AYTyle beraber götürmek mantıklı olur mu hocam?

Ayrıca Fende de eksiğim var ama sence AYT ye mi ağırlık vermeliyim yoksa TYT ye mi 100k civarı isteyen biri olarak?

• Mantıklı olur özellikle şu ilk 12 konudaki eksikleri kapayıp tyt ayt götürebilirsin,fende de çalış işte tyt fen bitir 1 er kitap sonra ayt geç.

• up

• eylülde kalkar sınav

• Sınavı boş verin ticaret öğrenin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu yıl değişeceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 9 Temmuz 2023; 21:59:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks 2025 tayfaya tavsiyeler
    7 ay önce açıldı
    2024 YKS Tercih Robotu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 11i iyi geçirdim şu an da tyt fen+mat çalışıyorum. Tyt adına en büyük eksikliğim geometri ve dil bilgisi ama ağustosu 11 aytsini tekrar etmeye ayıracağımdan bunlara çok vakit bulamayacak gibiyim. Geometride yine idare eder bir üçgen temelim var ama dil bilgisi yüzünden her tytde türkçeye yaklaşık 5 net geride başlıyorum. Bu konuyla ilgili bir öneriniz var mıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

Dil bilgisini bitir ayt çalışmak için bolca vaktin olcak,dil bilgisi tyt fen gibi şeyleri baştan hallet çıksın.11 boş geçmemiş zaten unutmazsın konuları merak etme,eylül ekim gibi ayt başlarsın veya ne zaman bitirirsen işte.

• Bazıları yazın çok kasmayın dönem içi yorulursunuz diyor. Sizin fikriniz nedir hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazın kassan da kasmasan da dönem içi yorulcan. Kasıp yorulmak daha iyi. Hiç değilse kafan daha rahat olur.

• Kendini zorlamadan çalış,bugün bunları yapacam diyip yap saate takılma.Tyt 7 8 saat çalışmak bayar.Günlük 4 5 saat altına inmeden çalış işte her gün ama.

• mezunlara ne önerirsiniz? özellikle ikinci mezunlara

• Guest-9B27684C6 G kullanıcısına yanıt
    up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.