Şimdi Ara

MZ Ege Çiğköfte BİM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
10
Favori
78.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın Bim'in eski çiğ köftelerini , piyasada dürümünü 3.5 liraya yediğimiz çiğ köftelerden daha güzel..
    Bizim buradaki Bim'de resmen bedava mal alıyormuş gibi alıyor millet.
  • Ankarada bulan yok mu hala ya mail falan atalim gelsin buraya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ketçap kullanımı yasak değil mi? İlk konudaki ürün fotoğrafında yazıyor?
    http://www.milliyet.com.tr/katki-maddeli-cig-kofte-ureten/gundem/detay/1744808/default.htm
  • pspez P kullanıcısına yanıt
    Ülkede denetim diye bir şey yok ki sadece çiğ köfte sorun olsa ... Glikoz şurubu fruktoz şurubu palm yağı bunların olmadığı şekerli ürün yok içerik de glikoz da yazıyor evet bu harika kodeksimiz şeker kaynağını istediği gibi yazılmasını da söylemişti yani büyük ihtimal bunu da şuruptan ürettiler gidin makarna alın üstüne yoğurt salça döküp o şekilde yiyin en kötü paranız yoksa neyin ne olduğu belli olmayan dürümlere çiğ köftelere para bayılmayın

• yrni geldi bizim bime kaptim bi tane gayet lezzetli

• bu Lagash battalbeyden iyi midir tat olarak
  • Sicak firsatlar ahalisinin bu duskunlugunu gorunce lagashla ortaklik görüşmeleri başlattık

• Mz.egenin tadı son zamanlarda çok güzelleşti, bence deneyin. Eski halinden eser dahi yok. Öncekini ağzıma sürmezdim, bu başka ama...

• HızırBey kullanıcısına yanıt
    Hocam glikoz sadece sosların içinde mi var yoksa çiğköftede mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Konuyu gördüm ve hemen gittim aldım, sonra da bir güzel yedim. Bu fiyata çok bir şey beklememek lazım ama kötü değildi. Daha önce bimden aldığım markasını hatırlayamadığım ürünü yiyememiştim bile. Bunu göbek salata ve ayranla çok güzel yedim. Sadece fazlaca bir yağ tadı geldi. Onun dışında ortalama bir ürün.

Aynen oyle fazla yagli banada oyle geldi ama hazirlar yani paketliler arasinda guzel keske yagi daha az olsa super olurdu

• izmirde m.z ege var bulgurdan farksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Hocam glikoz sadece sosların içinde mi var yoksa çiğköftede mi?

Nar ekşisi diye verilen kısım aslında nar ekşisi değil, glikoz, nar suyu konsantresi, sitrik asit(ekşi tat), renklendirici ile nar ekşisi yerine icat edilen bir sos...

Zaten şişede satılan sıradan nar ekşileri de (etiketinde nar ekşisi SOSU yazanlar) glıkozdan imal ediliyor.

• Geçen mz.ege denemiştim cidden tadı değişmiş. Dürüm olmayan aldıydık. Lagash Eskişehirde hala yok sanırım :/

• konyada varmı deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: darkjester

bu Lagash battalbeyden iyi midir tat olarak

Battalbeyin tadini hatirlamyorum ama evime yakin bir lagash subesi vardi, cok guzeldi cig koftesinin tatlari, sonra kapandi baska yere acildi oraninkinden denemedim diye hatirliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: darkjester

bu Lagash battalbeyden iyi midir tat olarak

Battalbeyin tadini hatirlamyorum ama evime yakin bir lagash subesi vardi, cok guzeldi cig koftesinin tatlari, sonra kapandi baska yere acildi oraninkinden denemedim diye hatirliyorum

izmirde çğiköfte deyince akla battalbey geliyor ilk ama o da baydı kilosunu nerdeyse 30 a satıyorlar ve eksik tadı. Yok güzelse harbiden gidip bayiliği alınır bu firmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

konyada varmı deneyelim

Kentplazanın oradaki bimde görmüştüm ben.

• Denizlide gören duyan oldu mu arkadaşlar ?
  • Konunun bu kadar tuttuğunu görünce bugün ben de denemek için aldım. Hoşuma gitti. Tadı iyi. Dürümcüden de lavaş aldım. Güzel bir ikili oluşturdular Bundan sonra çiğköfte alırsam Oses veya BİM 'i tercih ederim.
  • Bugün ben de denedim gayet güzeldi evdeki herkes de begendi buradaki şube stoğunu ben tüketicem galiba

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.