Şimdi Ara

MZ Ege Çiğköfte BİM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
10
Favori
78.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zonguldak bolgesinde goremedim bu markayi, eskiden de hala satilan MZ Ege cigkofteyi yemistim, cok kotu oldugu icin bir daha almamaya karar vermistim. Bugun evde ailem tarafindan alinmis MZ Ege cigkofte gordum, canim cekti yiyeyim dedim ve eskisine gore bariz sekilde lezzet farki meydana cikmis bilginiz olsun arkadaslar, eskiden insan zar zor yiyodu ama simdi duzelme var, lagash bulamayan arkadaslar mz ege'ye bir sans daha verip denemeliler bence. Bu konuyu da onceden bildigim icin yazmak istedim, cunku bulundugum bolgede lagash bulamadim ve lagash bulamayan arkadaslari durumdan bilgilendirmek istedim. Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    1haftadır alıyorum 1er paket sıkar elbet zaten 1haftaya :)

• Ben ilk kez yedim lagash ve çok beğendim.Doğu kültürüne yabancıyız sonuçta çok anlamayız çiğ köfteden ama beğendim yine de.Acı sos güzeldi nar ekşisi idare eder.Ama çiğ köfte tadı bi komageneden aşağı kalmaz yani.Ben beğendim ve bundan sonra sürekli alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanda aldıklarımın tadında bariz fark var ve soslar gözle görülür şekilde azalmıştı..Yukarıda bir arkadaşın mesajını görünce daha iyi anladım bozulmayı kendiside fark etmiş satışlar iyi gidince üretim yetişmeyip tadını bozdular daha alacağımı sanmıyorum..
  • Dün akşam bende aldim gayet iyiydi.

• Eve giderken bime uğrayıp alabilirim insallah güzeldir .f

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayacağım ama bilgilendirme için teşekkürler. Dostum inanmayan vs kanıt isteyen çöplerle uğraşma.
  • Arkadaşlar biz sadece Ziyafet çiğ köfte yiyoruz, forumda ki konu üzerine bir bu lagashı deneyelim dedik. Hayatımda yediğim en kötü çiğ köftelerden biri diyebilirim, arkadaşıma da nasıl diye sordum o da hiç beğenmedi. Bir kere hiçbir şekilde acı değil, şekerli tat geliyor. Bulgurlar diri diri değil, kıvamı oldukça kötü. Ayrıca tadı tuzuda yoktu. Paketden 3 tane yiyebildim daha yiyemedim, çiğ köfteyle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Şubat 2016; 18:42:34 >
  • Acı sos miktarı bir çay kaşığı kadar. Bu yüzden artık almayı bıraktım. Mahalle çiğ köftecisine devam.

• Pendik yayalar caddesi bime gelmişti aldım.Biraz tatlı bir tadı var ama hoşuma gitti.Kıvam olarak çiğköfteci sait tarzında.Fiyatına göre güzel.Acı sosu az.Bundan sonra denk geldikçe alırım.

• Selam arkadaşlar,
    Bu çiğ köftenin tadını çok beğeniyorum. Hatta bundan sonra yediklerimi beğenmiyorum diyebilirim.
    Ancak ekşi'de şöyle bir yoruma denk geldim.

https://eksisozluk.com/entry/53616448

Ne diyorsunuz ?
  • En az 20 paket bitirmiş biri olarak söyleyebilirim'ki,ilk günlerdeki kalite ve lezzet kesinlikle yok,artık almıyorum.
  • Geçen hafta bimden aldım eşimde bende çok beğendik yarın tekrar bimden alıp büyük bir zevkle götüreceğim. Tadı çok farklı ve çok güzel bağımlılık yaptı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuteDad

Çiğköfte gibi zararlı ürünler yemeyin.

Sen dedin ya şimdi kimse yemez sağol kardeş sayende çiğ köfte düşmanı oldum evdeki bütün paketlerinde yaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

Orijinalden alıntı: CuteDad

Çiğköfte gibi zararlı ürünler yemeyin.

Sen dedin ya şimdi kimse yemez sağol kardeş sayende çiğ köfte düşmanı oldum evdeki bütün paketlerinde yaktım

Okay.
  • geçen aldım ilk kez. yeniyor yine ama ne çok iyi ne çok kötü.

• Tadı güzel fiyatı iyi

• 3.25 ' e daha ne olsun. Gayet iyi.
  • Kayseri ye süslü mz egeler gelmiş, demek ki buraya getirilmeyecek...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.