Şimdi Ara

MZ Ege Çiğköfte BİM (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
612
Cevap
10
Favori
78.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon Araklı'daki şubelere sadece bir kere geldi. Buradaki yorumlarda eski tadı yok dedikleri için sadece bir paket alıp deneyim dedim. Tadını beğenince 3-5 paket almak için ertesi gün gittigimde çiğ köfte reyonunda lagash yerinde yeller esiyordu. İlçedeki 3 şubenin üçünden de birisi bir günde toplamış ne varsa. Sordum gelecek mi daha diye de, birşey demediler.

Kıssadan hisse : forumda her yazana da kulak asmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 25 Şubat 2016; 13:07:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tadı güzel ve en önemlisi hassas mideyi bozmuyor, teşekkürler bilgi için
  • Dün aldim.4-5 saat cantamda kaldiktan sonra yedim.Gayet güzeldi.Marketlerde satilan en iyi hazir çiğköfte.Benim midem hassas rahatsizlik vermiyor.Tam bir F/P ürünü...
    Edit : Üretim ve Sk tarihi arasinda 20 gün var Katki maddesi az Taze ürün olmasi avantaj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 27 Şubat 2016; 12:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mz ege nin tadı resume çiğköfte ile birebirve soslarını beğendim. 2 adet alıp dolaba atıyorum her bime gittiğimde .:)
  • geçen gün 3-4 ay aradan sonra aldım ama eski tadı gerçekten yok mz ege nin aynısı olmuş leş.. mz ege de aynı paketlemeye geçmiş zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Kayseri ye süslü mz egeler gelmiş, demek ki buraya getirilmeyecek...

geçen ben de gördüm ama kesinlikle mz ege almamak lazım çamur ye daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Trabzon Araklı'daki şubelere sadece bir kere geldi. Buradaki yorumlarda eski tadı yok dedikleri için sadece bir paket alıp deneyim dedim. Tadını beğenince 3-5 paket almak için ertesi gün gittigimde çiğ köfte reyonunda lagash yerinde yeller esiyordu. İlçedeki 3 şubenin üçünden de birisi bir günde toplamış ne varsa. Sordum gelecek mi daha diye de, birşey demediler.

Aynen hocam trabzona geldi hemen tükendi hiç bir şubede bulamadım

• En son aldıgımda sanki içine fazla yag koymuşlar gibi bir tat vardı.Şimdi nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Trabzon Araklı'daki şubelere sadece bir kere geldi. Buradaki yorumlarda eski tadı yok dedikleri için sadece bir paket alıp deneyim dedim. Tadını beğenince 3-5 paket almak için ertesi gün gittigimde çiğ köfte reyonunda lagash yerinde yeller esiyordu. İlçedeki 3 şubenin üçünden de birisi bir günde toplamış ne varsa. Sordum gelecek mi daha diye de, birşey demediler.

Bugün ben Araklı'daki bir şubede buldum ve 5 paket aldım :) bayağı stok vardı aldığım yerde.

• quote:

quote:

quote:

Bugün ben Araklı'daki bir şubede buldum ve 5 paket aldım :) bayağı stok vardı aldığım yerde.

Ne ile yiyorsunuz siz nasıl hazırlıyorsunuz

• Ankara da hala yoook
    Duy sesimizi bimmmm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne ile yiyorsunuz siz nasıl hazırlıyorsunuz

Yine bimden lavaş alıyorum, biraz da manavdan yeşillik. İyi gidiyor :)

• Bimin eski sattığı çiğköftenin ismini hatırlayamıyorum ama o çiğköfteye göre tadı çok çok iyi. Her bimde yok nedense, tesadüfen farkettim ve buradaki konuyu hatırlayınca bi tadayım dedim. Bim malına göre tadı hiç fena değil. Yalnız bimin şu lavaşları taze olmuyor. İmkanınız var ise ya yeşillik ile ya da farklı biyerin lavaşı ile deneyin.
  • Pendik Kaynarca
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Osesi begenerek yiyordum şimdi gerek duymuyorum lagash yeteri kadar iyi.
  • Vıcık vıcık yağ içinde hamur gibi bir şey. tadı fena değil gibi. ama bir daha alırmıyım? Asla!

• Burdaki yorumlar nedeniyle denemek için bugün aldım. Bence gayet güzel.

• diyette olduğum için 2 gün önce komegadan almıştım dünde bimde gördüm dedim bir deneyeyim. yahu komegadan aldığımdan lezzetliydi. Sosuda güzel baya iyiydi artık ordan alıcam hem daha ucuz hemde daha lezzetliydi birde acılı ezme olsa tadından yenmeyecek.
  • DJ_OZKAN D kullanıcısına yanıt
    Diyete uygun mu çiğ köfte?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.