Şimdi Ara

n 11 30 mayıs 11,11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
4.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece bunlarsa çok fazla ilgi görmez kanımca :)
  • Geçiniz
  • kategori sınırlaması enteresan olmuş yalnız linkteki ürün 199 TL. kampanya ile fiyat daha da iner. şimdiki gibi çek kullanımını da mümkün kılarsalar çok satarlar diye tahmin ediyorum.

http://www.n11.com/arcelik-3282-im-inox-tiryaki-P13231985

ah şu çek muhabbetine ssd'ler gireydi...
  • bencede ilgi görmez ama cok buyuk bi indirim ysparlarsa olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her aksam 22.00 vatan sabah 11.11 n11 . ama elde var sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatuzmanı -- 30 Mayıs 2013; 0:28:10 >
  • ucuzsa ütü alayım

• Philips GC4870 Steamglide PlusİyonikDerin200gr

Sanmıyorum ama, yukarıdaki ürün 200 - 210 liraya verilirse ihtiyaı olan kaçırmasın derim. Ben çekle 170 'e aldım kardeşime. Zaten akakçe sıralamasında oldukça başarılı olduğunu görürsünüz. Dediğim gibi , 210 hatta 220 ye kadar yolu var ;) Alan arkadaşların pişman olacağını düşünmüyorum, Saygılar.
  • Bende almayi dusunuuom o utuyu var mi ark cek vericek . Bide ne kadar suan cek piyasasi 100 tl lik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

Bende almayi dusunuuom o utuyu var mi ark cek vericek . Bide ne kadar suan cek piyasasi 100 tl lik :)

VAllaha 30 - 35 lere kadar çıkıyo. şimdiden araştırın isterseniz forumu ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/f_//tm.htm#54670258

• Hocam 374 tl idi gecen de 100 cek killansam onun disinda ne kullanabilirim pepsi kodu deniliyodu kac tane kullaniliyo yada baska bi indrm var mi

• Philips ütü 359'dan düşecek sanırım, normalde 2-3 hafta önce 239 tlden çekle 139 tlye aldım aynı ürünü buradan, şu an 244 tl'ye var sitede, umarım daha altına düşer de ihtiyacı olanlar yararlanır.
    Kaynak kodlarında ŞU ilandaki ürün görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetahonline

kategori sınırlaması enteresan olmuş yalnız linkteki ürün 199 TL. kampanya ile fiyat daha da iner. şimdiki gibi çek kullanımını da mümkün kılarsalar çok satarlar diye tahmin ediyorum.

http://www.n11.com/arcelik-3282-im-inox-tiryaki-P13231985

ah şu çek muhabbetine ssd'ler gireydi...

Hocam daha ucuzu var zaten BURADA ama daha aşağısı olmaz sanırım, piyasada 125 tl civarına bulmak mümkün ama siteden üzerine bir ürün daha ekleyip eğer varsa 100'lük çekle alınırsa çok karlı olur orası ayrı.

Düzeltme: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dextrr -- 30 Mayıs 2013; 0:52:46 >

• seramik cem set 199a kadar düştüğünü gördüm
    normalde de 220-230 civarı gidiyor
    bakalım kaçtan satacaklar
    150 ve aşağısından alınabilir
  • Benim verdiğim linkteki ürün, ilandaki ürün adını birebir aratınca çıkan üründü ve muhtemelen satıştaki de o olacak. Gerçi bana farketmez, nasıl olsa her türlü almayacağım
    Benim bahsetme sebebim de çekle alışveriş olursa geçerli zaten. Çaycı 145'e zaten sitede bulunabiliyorsa 130'a falan çekerler diye tahmin ediyorum. Tam da o tutarda bir çek denk gelirse piyasanın cidden çok altında olur.
  • Arçelik çaydanlığa ne zamandır bakıyodum iyi oldu kampanyaya gireceği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

Hocam 374 tl idi gecen de 100 cek killansam onun disinda ne kullanabilirim pepsi kodu deniliyodu kac tane kullaniliyo yada baska bi indrm var mi

hocam pepsi kod falan en fazla bi tane kullanılıyo, benim aldığım ütünün fiyatı 259 du, onda çek kullandım ve 159 a aldım. İndirime girecek olan o olmaz sanırsam ama dediğim gibi çek falan ayarlanıpmaksimum 210 liraya maal edilse bile ütü başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Arçelik çaydanlığa ne zamandır bakıyodum iyi oldu kampanyaya gireceği...

Bu Arçelik çaydanlığı 9 yıldır yaz kış her gün kullanıyorum yeri geldi askerliğim süresince doğuda sular donduğunda dolusunca suyu ısıtıp ısıtıp banyo yaptık.Yeri geldi Okulda 24 saat açık kalmak suretiyle 2 sene kullandık.Hayatımda bu kadar sağlam bir ürün görmedim.Hala da evimde kullanıyorum.
  • Fakir Motto yu takip ediyorum bakalım uygun fiyat olur ise çekle beraber satın alacağım.

Edit: En ucuz Kargo dahil 80tl ye piyasada var.

Şuan n11.com da 101 tl görünüyor.

Muhtemelen 80 e falan iner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 30 Mayıs 2013; 8:30:28 >
  • Philips 4870 ütüyü tavsiye ederim. Eşim 2 senedir kullanıyor hala popüleritesini kaybetmemiş bir ürün. Buhar kazanlılarla kıyaslanmasa da kategorisinin en iyilerindendir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.