Şimdi Ara

N 11-ALIŞVERİŞTEN NE ÇIKSIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 gün geçmesine ve onayda vermiş olmama rağmen henüz mail adresime kod gelmedi , müşteri hizmetleride lütfedip açmıyor telefonu..
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam burayı atladım sanırım 1-2 gün daha bekliyim
  • Intensifier kullanıcısına yanıt
    Ne dediniz hocam n11 hediyesi falan diyince çözüyorlar mı? Bende Ankamall'den kullanayım diyorum da sıkıntı çıkmasın diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Ne dediniz hocam n11 hediyesi falan diyince çözüyorlar mı? Bende Ankamall'den kullanayım diyorum da sıkıntı çıkmasın diye sordum.

Aynen öyle hocam. Benden sonra da gelen olmuştur mutlaka. Sorun olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Bende MC kodlarını kullanmak için sorduğumda "Sistemimizde kampanyalara dair ayrı bir ekran var, ordan da işlem yapabiliyoruz ama böyle bir kampanya bildirimi gelmedi bize" demişti. Cola kırmızı kasaları postan geçiyorlar evet, ama bu kodları bilgisayardaki ekranlarından girecekler. kırmızı kasa kodu verdim, uğraşmadım o gün.

Haftasonu denerim sanırım. Ya da deneyip menüyü alan olur da bilgi verirse iyi olur

Marketlerin, fast foodların vs, bu tip ikinci firma kampanyalarını (kuponlar, bankalar) çalışanlar tam idrak edemiyor nedense. Ben bir hafta önce pazar günü kullanmaya gittim, tahmin ettiğim gibi sipariş alan çalışan anlamadı, sonra supervızor'na sordu o anladı ama başkasını çağırdı, geldi dedi hangi kampanya? Dedim n11 :D
    neyse gittiler o kampanya ekranına uğraştılar 10 dkya yakın bekledim bu arada iki kez gelip önce kodu sonra mail adresini istediler hesabın. Kampanya yeni olduğundan tam nasıl işlediğini bilmiyoruz kusura bakmayın cümleleri ama bir de böyle ücretsiz yiyeceğiz ya, umursamaz tavırlar falan da kaçınılmaz oluyor haliyle. Neyse ki hazırlandı verildi en sonunda. Yani kampanya işliyor sorun yok. Hani tuhafıma giden olay, menünun tepsisine her şeyi hazırlarsın hep ama gel gelelim ketçap mayonez de alır mısınız sorusu nedir arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazar günü bahçeşehir mc de n11 kodu kullanmak istediğimde bu kampanyadan haberleri olmadığını, kodun geçerli olmadığını söylediler, paramla ödeyip geçtim, n11 e soru cevap bölümünden şikayette bulundum, bugün aynı şubeden arayıp özür dilediler. Sorun yaşayanlar bi zahmet n11 e yazsında bari sizden sonra giden sorun yaşamasın.
  • iki saat önce n11 hediyesini yedim. mcdomaldsdan.. iyiki büyük boymuş ya değilse nasıl doyardım dedimki tavuklu hamburger baya küçükmüş. bu arada pek fastfood culturem yoktur. neyse görevli telefonu aldı gitti kod ile bişeyler yaptı flan baya bi orda bekledim 2. sınıf insan misali ama sonunda yedim. bu arada fiyatıda 6,75 miş. alışveriş yapacaklar için 11 tl indirim koduda mantıklı gibi.
  • Bu şipşak kupon zımbırtısını ekrana getirmek için bir formül vardı,bulamadım şimdi neydi o ?..
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    şipşak bitti sanırım kaç gündür çıkmıyor bende
  • Kola kodu gibi olsa sıkıntı yok. Pos cihazına girip alıyorsun fişi. Harf olunca anlamıyor adamlar.
  • Yarın ya da cuma günü ikincisi gelecek mailime. Öğrenci için felsefe olarak yemek önde gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay sonu son demi mcler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.