Şimdi Ara

N 11-ALIŞVERİŞTEN NE ÇIKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üniversite öğrencileri, 25 Ekim – 25 Kasım 2013 tarihleri arasında, n11.com’dan tek seferde yapacakları 50 TL ve üstü her alışverişlerinde McDonald’s Büyük Boy Tavuklu Burger Menü veya 11 TL hediye kuponu kazanıyor.
    Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş kategorisinden yapılan alışverişlerden hediye kazanılamaz.
    Kampanya kapsamında McDonald’s Tavuklu Burger Menü veya 11 TL hediye kupon kazanmak için, Ödeme Sonuç sayfasında ad soyadı, cep telefonu ve üniversite bilgileri girilmeli ve hediye seçimi “ücretsiz yemek” veya “11 TL kupon” olarak belirtilmelidir.
    Hediye kazanmak için 25 Ekim 2013 saat 14:00’dan itibaren en geç 25 Kasım 2013 saat 23:59:59’a kadar sipariş verilmesi ve en geç 10 Aralık 2013 saat 23:59:59’a kadar Hesabım sayfasından alışverişin tamamlanması gerekiyor.
    Uzun hazırlık süresi nedeniyle siparişin belirtilen tarihlerde tamamlanamaması ve hediye kazanılamaması n11.com’un sorumluluğunda değildir.
    "Hediye Yemek" kuponları, alışveriş belirtilen tarih aralığında tamamlandıktan 7 gün sonra saat 11:00’de kayıtlı e-posta adresine iletilecektir. Hediye Yemek kuponları, McDonald’s restoranlarında 4 Kasım – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında kullanılabilir.
    Hediye Yemek kuponlarını kullanmak için e-postayla gönderilen kodun, McDonald’s restoranlarındaki görevliye gösterilmesi yeterli. Bir şifre yalnızca bir kere kullanılabilir.
    11 TL indirim kuponları, alışveriş belirtilen tarih aralığında tamamladıktan 7 gün sonra saat 11.00’de üye hesabına otomatik olarak tanımlanacaktır. Kupon hesaba tanımlandıktan sonra e-postayla bilgilendirme yapılacaktır. Kuponlar, tanımlandıktan sonra 30 gün içinde kullanılabilir.
    11 TL kuponlar; Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş kategorisi hariç minimum 100 TL ve üstü alışverişlerde kullanılabilir.
    Ödeme aşamasında istediğiniz indirim kuponunu seçip alışverişinizde kullanabilirsiniz.
    Her alışverişte en fazla 1 adet indirim kuponu kullanabilirsiniz. Kuponlar, diğer kampanyalardan kazanılan kuponlarla birleştirilemez.
    Kampanya kapsamında bir kullanıcı, 1 ayda en fazla 5 adet hediye yemek veya 11 TL kupon kazanabilir.
    Üniversitelilere özel alışverişten ne çıksın kampanyası başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Kupon kullanılarak yapılan alışverişlerde sepetinizde birden fazla ürün olması durumunda kupon ürün bedellerine göre yansıtılmaktadır.
    http://www.n11.com/kampanyalar/ister-yemek-ister-indirim?icid=300500_ister-yemek-ister-indirim&icid=200501_b_ister-yemek-ister-indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif46 -- 26 Ekim 2013; 2:36:28 >

• Kullanmak için 100 TL değilde 50 TL alt limit olmalıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Kullanmak için 100 TL değilde 50 TL alt limit olmalıymış.

aynen

100 tl altlimitli 11 TL indirimi bkm ekspress yada pepsi kodu veriyor zaten
  • İçimiz dışımız kupon oldu arkadaş
  • siz de hamburger alırsınız
  • Bulunduğum ilde malesef mc donalds yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Bulunduğum ilde malesef mc donalds yok.

şanslısınız o zaman , coca cola yüzünden baya bi yedik , pişmanım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Kilo mu aldırdı hocam, bir zamanlar şef sayesinde her gün pizza yerdim bu olay bana +10 kilo olarak geri dönmüştü

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

quote:

Kilo mu aldırdı hocam, bir zamanlar şef sayesinde her gün pizza yerdim bu olay bana +10 kilo olarak geri dönmüştü

aynen , göbek
    +
    10 yıl sonra çıkacak rahatsızlıklar

• quote:

quote:

Bedava verseler yemem o menüleri. Yiyeceksem bari adam gibi menü olsun 2 ayda bir canım çekerse ozaman gidiyorum fast food yemeğe. Zararları saymakla bitmiyor zaten.

• Merhaba, ben bu mcdonalds kodunu aldım. Restoran a gittiğimde kodun içinde rakamlar dışında harflerde olduğu için sorun olduğunu söylediler. Bu kampanya makinesine girdikleri kodların sadece rakamdan oluştuğunu, o cihazda harf girilecek bir tuş olmadığını söyleyip bana hediye ürünü vermediler. Bilgisi olan varmı. Trabzon forum mcdonalds bu arada .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakcak

Merhaba, ben bu mcdonalds kodunu aldım. Restoran a gittiğimde kodun içinde rakamlar dışında harflerde olduğu için sorun olduğunu söylediler. Bu kampanya makinesine girdikleri kodların sadece rakamdan oluştuğunu, o cihazda harf girilecek bir tuş olmadığını söyleyip bana hediye ürünü vermediler. Bilgisi olan varmı. Trabzon forum mcdonalds bu arada .

Bana gelen kodda da hem rakam hem de harfler var. Ben de yarın kullanmayı düşünüyordum. Umarım sorun yaşamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende herseferinde seçim yapmayı unutuyorum
  • quote:

quote:

quote:

Bedava verseler yemem o menüleri. Yiyeceksem bari adam gibi menü olsun 2 ayda bir canım çekerse ozaman gidiyorum fast food yemeğe. Zararları saymakla bitmiyor zaten.

hayatimda 1 kere yedim daha da yemem

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    en güzeli sulu yemekler, yada başlangıcı çorba, et, sütlü tatlı şeklinde olan menüler arkadaşlar fast food alışkanlık yapıyor ve zararlı, kola yerine de ayran için, şıra için, ilerde acısını çekmeyin ve çektirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

bende herseferinde seçim yapmayı unutuyorum

aşağıdaki linkin sonuna sipariş numaranı ekleyip talep gönderebilirsin atladıklarına

https://www.n11.com/siparis/basarili/.siparişnumaran.
  • Bugün Ankamall'da kodu kullandım. Çalışanların kampanyadan hiç haberi yoktu ama birkaç dakika beklettikten sonra menüyü verdiler.

• 11 TL hediye kuponu gelen var mı ?
  • Başlığı okuyunca aklıma direk bu beliyor...
    Ne çıksın, bana kalırsa petrol çıksın ama resimdeki gibi de birşey çıkabilir.

N 11-ALIŞVERİŞTEN NE ÇIKSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabibeer

11 TL hediye kuponu gelen var mı ?

1 haftada tanimlaniyor gecen haftaki alisverisimden dun geldi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.