Arkadaşlar symbian telefonlarda olmazsa olmaz programlardan olan smart movie yi henüz tam olarak kullanabilen varmı. Bir kaç kişi 3.21 de takılma problemi yok diyor. Ama ilginç olan 3.21 i ben yükleyemiyorum bile . Desteklenmeyen program gibisinden bir hata iletisi alıyorum . Bu konu ile ilgili paylaşımları bu topic altında yaparsak benim gibi bir çok kişi de faydalanır diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Dostum bunun için ayrı bi topic açmana gerek yoktu Zaten açılmış birsürü 3250 topicleri var, oraya sorsaydın eminim cevaplarlardı... Belki topic kilitlenebilir.
3.21 senin tele uymuyordur büyük ihtimalle çünkü symbian versiyonları farklı
quote:
Orjinalden alıntı: dj_mt
Dostum bunun için ayrı bi topic açmana gerek yoktu Zaten açılmış birsürü 3250 topicleri var, oraya sorsaydın eminim cevaplarlardı... Belki topic kilitlenebilir.
O topiclere bakarsan beni görürsün zaten. Senin de bir çok soruna cevap vermiştim . Ama bu konu biraz farklı tutulmalı diye düşünüyorum. O.K.
smartmovie artık hikaye,çözünürlük ve fps kalitesi çok düşük;en iyisi mpeg4 codecli 3gp formatlı aac ses codecli dosyalar ki ben öyle izliyorum çok çok daha kaliteli oluyorçevirici pro içinde xilisoft video converteri tek geçerimdeneyin smartmovieden kat kat kaliteli olduğunu göreceksiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: katibim smartmovie artık hikaye,çözünürlük ve fps kalitesi çok düşük;en iyisi mpeg4 codecli 3gp formatlı aac ses codecli dosyalar ki ben öyle izliyorum çok çok daha kaliteli oluyorçevirici pro içinde xilisoft video converteri tek geçerimdeneyin smartmovieden kat kat kaliteli olduğunu göreceksiniz.
sahsi gecen programi buldum, fakat shareware olanini buldum, acaba sende tam surumu varmi. belkide bunlar son versiyon olduklari icin boyledir. eski versiyonlarida isimizi gorecektir, umuyorum.
ellerin dert gormesin indiriyorum, bir cogunu kendim indirmistim fakat aklima 40mb lik olan takildi bunun gorevi nedir.
40 mb olanın içinde dvd kesme biçme yazdırma proları var.onu indirmesende olur,bu 3250 telefonu ben kullandım 1 ay kadar fakat sevemedim bir türlü ve 20 gün boyunca satmaya uğraştım en sonunda sattım.ayrıca forumda takip ettiğim kadarıyla bu telefonu alanlar birkaç gün sonra hemen satmaya çalışıyorlar,benim hoşuma gitmeyen yönleri;1-mıknatıslı kılıf kullanıyordum ki kılıfa koyunca tuşlar kendiliğinden açılıyordu bunu ancak güvenlik tuş kilidi kullanarak önleyebiliyordum. 2-ekran ve arka taraf parmaklardan hemen leke kapıyordu 3-malzeme kalitesizdi 4-foto ve video çekimide çok berbattı(6630 bile bundan daha iyi çekiyordu) 5-hoparlör sesi yüksekti fakat kalitesizdi bana göre 6-alt mekanizma sürekli oynuyor zamanla 7-çok kalın ve tipsiz,şekilsizdi bu kadar
cok acayip sasirttin beni, gercekten, ne yapayim peki almayayimmi. alla halla amma kotu saymissin ya, kullanan biri olarak dikkate almaliyim ama, ne yapayim ki.
quote:
Orjinalden alıntı: katibim
smartmovie artık hikaye,çözünürlük ve fps kalitesi çok düşük;en iyisi mpeg4 codecli 3gp formatlı aac ses codecli dosyalar ki ben öyle izliyorum çok çok daha kaliteli oluyorçevirici pro içinde xilisoft video converteri tek geçerimdeneyin smartmovieden kat kat kaliteli olduğunu göreceksiniz.
üstad şu programı ve yapılacak işlemleri şöyle ayrıntılı bir şekilde anlatsan bizde kullansak ve sana dua etsek
quote:
Orjinalden alıntı: viper37 üstad şu programı ve yapılacak işlemleri şöyle ayrıntılı bir şekilde anlatsan bizde kullansak ve sana dua etsek
ben indirdim, zaten buna benzer bir suru yazilim mevcut bende fakat birde buna bakayim dedim. digerlerinden pek bir farki yok. kuruyorsun, encode edecegin filmini ekliyorsun gerekli ayarlari yaptiktan sonra encode ediyorsun. benim dikkatimi cekti, mp4 u 3gp yaptim fakat boyut degismedi, kuculmesini beklerdim, nede olsa kaliteli bir videoyu kucultuyorsun, mademki boyutunuda kucult. bilmiyorum belki ayarlardandir, deneyin.
smart movie gibi ileri al geri al yapılıyormu. Zannımca yapılmıyor ve real player da izleniyor. Ne anladım ben bu programdan
quote:
Orjinalden alıntı: viper37 smart movie gibi ileri al geri al yapılıyormu. Zannımca yapılmıyor ve real player da izleniyor. Ne anladım ben bu programdan
hocam bu telefon icin degil, pc icin bir yazilim donusturucu yani. ileri geri olmaz dolayisiyla ,cevirdigin videoyu butun olarak izlersin.
o zaman benim fikrimce hiç bir işe yaramaz
quote:
Orjinalden alıntı: viper37 o zaman benim fikrimce hiç bir işe yaramaz
simdi ise yaramaz denilemez, ben henuz tam olarak denemedim,fakat elimdeki diger yazilimlarla karsilastiracagim, belkide soylenildigi gibi kaliteli bir donusturucudur.
player özellikleri sınırlı ise ne işe yarar diyorum anlayacağın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme