@over and under sanırım bu da herşeyi açıklıyor.gerisini de tartışmak gereksiz...
+1000
Aynı başlık 1,5 yıl önce de açılmış ve içeride/zayıf ışıkta K790, dışarıda/doğal ışıkta N73 ün daha iyi olduğu; K790 ın (Aşağı yukarı tüm diğer SE lerde olduğu gibi ) renkleri aslına daha yakın , N73 ün ise gerçeğinden daha parlak kaydettiği sonucuna varılmıştı. Nesli tükenmek üzere olan 2 telefonun, daha önce tartışılmış ve karara bağlanmış bir konuda yeniden karşı karşıya getirilmesi forumda kirlilikten başka bir işe yaramayacak diye düşünüyorum. Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
Aynı başlık 1,5 yıl önce de açılmış ve içeride/zayıf ışıkta K790, dışarıda/doğal ışıkta N73 ün daha iyi olduğu; K790 ın (Aşağı yukarı tüm diğer SE lerde olduğu gibi ) renkleri aslına daha yakın , N73 ün ise gerçeğinden daha parlak kaydettiği sonucuna varılmıştı. Nesli tükenmek üzere olan 2 telefonun, daha önce tartışılmış ve karara bağlanmış bir konuda yeniden karşı karşıya getirilmesi forumda kirlilikten başka bir işe yaramayacak diye düşünüyorum. Saygılarımla.
aaa evet o konuyu bende hatırlıyorum hatta arada ben kendi v3i min fotolarınıda yarıştırmıştım
çok gereksiz olmuş bo konu. mazide kaldı.
quote:
Orjinalden alıntı: basrimutaf
çok gereksiz olmuş bo konu. mazide kaldı.
şu acı gerçek anlaşılsın ve konu kapansın. çoğu insan k790 ı bilmiyor . bilmişler bi nokia.geçen okulda öğretmenlerden biri n73 çekimiyle hava atıyodu benim k790 canavarını görünce irkildi adam. daha önce görmemiş. her türlü koşulda yeterli performansın adı k790 .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme