Şimdi Ara

n 73 k 790 foto karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ryangiggs

@over and under
    sanırım bu da herşeyi açıklıyor.gerisini de tartışmak gereksiz...

+1000
  • Aynı başlık 1,5 yıl önce de açılmış ve içeride/zayıf ışıkta K790, dışarıda/doğal ışıkta N73 ün daha iyi olduğu;
    K790 ın (Aşağı yukarı tüm diğer SE lerde olduğu gibi ) renkleri aslına daha yakın , N73 ün ise gerçeğinden daha parlak kaydettiği
    sonucuna varılmıştı.
    Nesli tükenmek üzere olan 2 telefonun, daha önce tartışılmış ve karara bağlanmış bir konuda yeniden karşı karşıya getirilmesi
    forumda kirlilikten başka bir işe yaramayacak diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Aynı başlık 1,5 yıl önce de açılmış ve içeride/zayıf ışıkta K790, dışarıda/doğal ışıkta N73 ün daha iyi olduğu;
    K790 ın (Aşağı yukarı tüm diğer SE lerde olduğu gibi ) renkleri aslına daha yakın , N73 ün ise gerçeğinden daha parlak kaydettiği
    sonucuna varılmıştı.
    Nesli tükenmek üzere olan 2 telefonun, daha önce tartışılmış ve karara bağlanmış bir konuda yeniden karşı karşıya getirilmesi
    forumda kirlilikten başka bir işe yaramayacak diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.

aaa evet o konuyu bende hatırlıyorum hatta arada ben kendi v3i min fotolarınıda yarıştırmıştım
  • çok gereksiz olmuş bo konu. mazide kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

çok gereksiz olmuş bo konu. mazide kaldı.

• şu acı gerçek anlaşılsın ve konu kapansın. çoğu insan k790 ı bilmiyor . bilmişler bi nokia.geçen okulda öğretmenlerden biri n73 çekimiyle hava atıyodu benim k790 canavarını görünce irkildi adam. daha önce görmemiş. her türlü koşulda yeterli performansın adı k790 .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.