Şimdi Ara

n 73 k 790 foto karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu iki telefon bende mevcut bu forumlarda çok tartışıldı bu konuyuda tartışma amaçlı değil bilgi amaçlı açıyorum ama kimse demesin n 73 fotoda k serisini geçer diye inanın k serisinin yanına bile yaklaşmıyor fotolar n 73 ve k 790 tarafından en iyi ayarlarda çektim dış mekanda iyi performans sağlayan n 73 iç mekanda tamamen çok kötü fotolar çekiyor
    n 73 kardeşimin telefonu ben çok denemeler yaptım k90 hep önde arkadaşlar karanlık manzara koymuyrum gece manzarada zaten k 790 başlı başına lider en yakın zamanda n 73 ü değiştireceğiz

sıfır ışık n 73 flaş açık

k 790 sıfır ışık flaş açık

bu iki fotoda açı farkı var ama kimse demesin ortam aynı ışık tepeden geliyor
    n 73 flaş açık

k 790 flaş kapalı

• Her iki telefon yüzlerce kez tartışıldı

Sonunda K790 renkleri daha iyi yansıttığı ve karanlık ortamlarda daha başarılı olduğu için N73'den üstün kabul edildi

Ben gündüz çekimlerinde N73'ün keskinlik ve detayları daha iyi yansıttığına inanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Her iki telefon yüzlerce kez tartışıldı

Sonunda K790 renkleri daha iyi yansıttığı ve karanlık ortamlarda daha başarılı olduğu için N73'den üstün kabul edildi

Ben gündüz çekimlerinde N73'ün keskinlik ve detayları daha iyi yansıttığına inanıyorum

ama unutmayalım ki çogu 2 megapikseller bile dışarıda çok iyi performans sağlıyor

kamera foto kalitesi kesinlikle iç mekan ve yetersiz ışıkta ortaya çıkıyor

bu arada bende k 790 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mart 2008; 13:19:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

kamera foto kalitesi kesinlikle iç mekan ve yetersiz ışıkta ortaya çıkıyor

Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum dostum ve bu dediğine katılmıyorum kimse de katılmaz

Canon G9 ile Fuji F30'u düşünelim

G9 gündüz çekimlerinde daha iyi sonuçlar veriyor ancak zayıf ışıkta F30 kadar başarılı değil

D-slr like makinelerin çoğunun da iso performansı iyi değil ancak bu F30'un daha iyi olduğunu göstermez

Saygılar
  • quote:

over and under

benim demek istediğim bu iki tel gündüzde yarışırlar ama yetersiz ışıkta kesinlikle k 790 derim
  • Valla ben w810 ile N95 8gb karşılaştırması koyacam ama, kimse inanmaz diye koyamıyorum. W810 N95 8gb den iyi çekiyor, en azından bendekiler öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Valla ben w810 ile N95 8gb karşılaştırması koyacam ama, kimse inanmaz diye koyamıyorum. W810 N95 8gb den iyi çekiyor, en azından bendekiler öyle

sendekiler öyledir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında Noxco arkadaşımız hep bu iki modeli karşılaştırmıştı ve K790i'nin daha iyi olduğu ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 2 Mart 2008; 14:23:45 >
  • bizde arkadaslarla karşılaştırdık bu 2 telefonu n73 dısarda daha iyi k 790 içerde ve sıfır ısıkta daha iyi
  • Evet zamanında sayısız foto ekledik K790 öndeydi.

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Zamanında Noxco arkadaşımız hep bu iki karşılaştırmıştı ve K790i'nin daha iyi olduğu ortaya çıktı.
  • K800 flash kapalı

K800 flash kapalı

K800 flash açık

• quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Valla ben w810 ile N95 8gb karşılaştırması koyacam ama, kimse inanmaz diye koyamıyorum. W810 N95 8gb den iyi çekiyor, en azından bendekiler öyle

• 1-n73 ü hangi ayarda çektiğini söylermisin. muhtemelen normal ayarda çektin.aynı fotoyu gece portre modunda çek onu koy bir de o zaman yorum yap bakalım.
    2-birinde zaten xenon flaş varken bunların yakın mesafedeki flaşlarını karşılaştırman bile yanlış.çektiğin fotolar hep yakın mesafe..önce aradaki farkı anımsa
    3-senden önce belki milyon defa profesyoneller tarafından test edildi.belki bakarsın veriyim birkaç link

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n73-cam-en.shtml

http://www.phonearena.com/htmls/3-megapixel-camera-phones-comparison-D900-K800-N73-N80-N93-review-r_1520-p_8.html

yukarıdaki 2 linkte 2 resim değil yüzlerce resim var karşılaştırılmış.sadece 2 resme göre değerlendirilemez herşey.

al bu da benden sana sıfır ışık olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

bizde arkadaslarla karşılaştırdık bu 2 telefonu n73 dısarda daha iyi k 790 içerde ve sıfır ısıkta daha iyi

zaten mobile-review v.b. sitelerde de sonuç bu şekilde çıktı

• @over and under
    evet gece çekimlerinde SE nin önde olduğunu bi sağır sultan duymadı heralde.ama yine de o sitelerde ayarlar hep otomatik olduğu için onun da n73 açısından biraz daha kötü gözükmesinde etkisi var.ayarlar doğru yapılınca biraz olsun yaklaşıyor resimler birbirine
  • Nokia N73'ün iç mekan performansının iyi olduğu söylenemez. Forumda daha önce çok kez tartışıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

@over and under
    evet gece çekimlerinde SE nin önde olduğunu bi sağır sultan duymadı heralde.ama yine de o sitelerde ayarlar hep otomatik olduğu için onun da n73 açısından biraz daha kötü gözükmesinde etkisi var.ayarlar doğru yapılınca biraz olsun yaklaşıyor resimler birbirine

kesinlikle katılıyorum

gece portre modunda yakın çekim yapmak kaydıyla N73 K790'a benzer performans sergiler

zamanında ben buraya N73 gece çekimi koymuştum ve manuel ayarlarla ne kadar iyi iş çıkardığını göstermiştim

geçenlerde aynısını N82 ile kanıtladım... otomatik ayarlarda N82 gece çekiminde kötü ama siz manuel ayar yaparsanız dünyanın en iyi kompakt foto makinesi F31FD'ye yakın sonuçlar elde edebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 2 Mart 2008; 13:55:44 >

• @over and under
    sanırım bu da herşeyi açıklıyor.gerisini de tartışmak gereksiz...
  • 4 adım öteden çekildi. Sıfır ışık da beyaz dengesi otomatik de. Alet K790i

• İç mekan ve flaşlı çekimlerde K790i'nin önde olduğu aşikâr.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.