Şimdi Ara

94-95 model mercedes c 180 veya c 200 hakındaki bilgilerinizii benmle paylaşırmısnız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
39.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• şimdiki düşündüğüm arabalar bunlar.

mercedes c 180-c200 almayı düşünüyordum önceden amerikan düşündüm çok sıkıntı olacağı kanısına vardım onun için bu tarz bir araba düşünüyoryorum bu konuda ki bilgilerinizi bnmle paylaşırmısınız.
    arabanın yakıt tüketimi nasıl
    parça bulma ve pahası nedir
    kullanımı iyimidir
    kısacası bildiğiniz herseyi söylerseniz sevinirim. saygılarımla

• Yapay Zekanın Yanıtı

1994-1995 Model Mercedes-Benz C-Serisi (W202)

1993 yılında tanıtılan W202 kasa Mercedes-Benz C-Serisi, 1994 ve 1995 model yıllarında C 180 ve C 200 modelleriyle satışa sunuldu.

Mercedes-Benz C 180

• 1,8 litre hacimli 4 silindirli benzinli motor
    • 122 beygir güç ve 170 Nm tork
    • Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri
    • 0-100 km/s hızlanma: 10,5 saniye
    • Ortalama yakıt tüketimi: 8,5 litre/100 km
    • Standart donanım özellikleri arasında ABS, hava yastıkları ve elektrikli camlar yer alıyordu.

Mercedes-Benz C 200

• 2,0 litre hacimli 4 silindirli benzinli motor
    • 136 beygir güç ve 190 Nm tork
    • Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri
    • 0-100 km/s hızlanma: 9,5 saniye
    • Ortalama yakıt tüketimi: 9,0 litre/100 km
    • C 180'e ek olarak klima ve alaşım jantlar gibi daha fazla standart özellik sunuyordu.

Genel Bakış

1994-1995 model Mercedes-Benz C-Serisi (W202), güvenilirliği, konforu ve performansıyla tanınıyordu. O dönemde kompakt lüks sedan segmentinde popüler bir seçenekti. Günümüzde, eski kasa Mercedes-Benz modelleri koleksiyoncular ve meraklılar arasında popülerlik kazanıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilk tavsiyem c180 değil c200 almanız. yakıt olarak arada neredeyse hiç fark yok kullanıcı açısından. böyle araçları alırken alacağınız kişiyi seçmeniz gerekir. km olayına takılmayın bakımları düzgün yapıldıktan sonra başınız ağrımaz.

galeriden uzak durun. yer uçağı, asfaltın kralı gibi gereksiz sıfatlarla arabsını satanlara yaklaşmayın. mümkünse 50 yaş ve üzeri; doktor, mühendis,avukat, müşavir, işinin patronu gibi meslek sahibi araçtan anlayan ve ustasını dahi bilen insanlarla muhattap olun.
  • mercedes`in kalite imajini zedeleyen 1 kasa bence w202 ne adam gibi donanimi var ne de kalitesi ayrica kronik sorunu da fazla hic tavsiye etmem
  • ne gibi sorunlar bunlar acaba ?
  • 100 km de kaç litre yakıt tüketiyor acaba. ayrıca parca durumları hakkında bilginiz var mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

ilk tavsiyem c180 değil c200 almanız. yakıt olarak arada neredeyse hiç fark yok kullanıcı açısından. böyle araçları alırken alacağınız kişiyi seçmeniz gerekir. km olayına takılmayın bakımları düzgün yapıldıktan sonra başınız ağrımaz.

galeriden uzak durun. yer uçağı, asfaltın kralı gibi gereksiz sıfatlarla arabsını satanlara yaklaşmayın. mümkünse 50 yaş ve üzeri; doktor, mühendis,avukat, müşavir, işinin patronu gibi meslek sahibi araçtan anlayan ve ustasını dahi bilen insanlarla muhattap olun.
  • ne gibi sorunlar bunlar acaba neden öyle düşünüyorsuunuz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: ferad

mercedes`in kalite imajini zedeleyen 1 kasa bence w202 ne adam gibi donanimi var ne de kalitesi ayrica kronik sorunu da fazla hic tavsiye etmem

quote:

mercedes`in kalite imajini zedeleyen 1 kasa bence w202 ne adam gibi donanimi var ne de kalitesi ayrica kronik sorunu da fazla hic tavsiye etmem

quote:

• tavan sarkmasi gogus catlamasi dosemelerde sarkma motorda akismetre vs gibi sorunlar bunlar aklima gelenler ama o fiyata kesinlikle baska 1 araca bakmanizi oneririm ayrica ekonomik de degiller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumruk1

şimdiki düşündüğüm arabalar bunlar.

mercedes c 180-c200 almayı düşünüyordum önceden amerikan düşündüm çok sıkıntı olacağı kanısına vardım onun için bu tarz bir araba düşünüyoryorum bu konuda ki bilgilerinizi bnmle paylaşırmısınız.
    kullanımı iyimidir

1998-1999 yıllarında 1994 model c180 kullanmıstım, son suratı-otomtik hız kesmesi var-220km yı rahat yapıyordu, cok keyiflı bır kasadır
    klima ve bulursanız sunrooflu bır taneyı tercih edın
    yakıt o zamanlar para degildi ama lpg ile 220-250 krs yakarsınız simdi
    vıraj hakimiyeti cok iyidir
    parcalarını/ustasını amerikana kıyasla daha rahat ve bol- gerekırse cıkma da- bulabılırsınız
    ama amerikanla c kasa mercedes cok farklı araclar- sımdı amerıkan kullanıyorum
    tavsıyem aracı aldıgınızda gerecek bakım ve onarımlar ıcın elınızde para bulunsun, bı kere bastan toplamadan bınmeyın
    elınızdekı tum para ile arac almayın yanı
    tercih bence dogru; uygun rakama 'araba'almıs olursunuz

• bende şimdi americandan vaz gecetim o fiyatlardaki en kaliteli araclardan biri diye düşünüyorum acıkcası
    quote:

Orijinalden alıntı: Kız Babası

quote:

Orijinalden alıntı: yumruk1

şimdiki düşündüğüm arabalar bunlar.

kullanımı iyimidir

1998-1999 yıllarında 1994 model c180 kullanmıstım, son suratı-otomtik hız kesmesi var-220km yı rahat yapıyordu, cok keyiflı bır kasadır
    klima ve bulursanız sunrooflu bır taneyı tercih edın
    yakıt o zamanlar para degildi ama lpg ile 220-250 krs yakarsınız simdi
    vıraj hakimiyeti cok iyidir
    parcalarını/ustasını amerikana kıyasla daha rahat ve bol- gerekırse cıkma da- bulabılırsınız
    ama amerikanla c kasa mercedes cok farklı araclar- sımdı amerıkan kullanıyorum
    tavsıyem aracı aldıgınızda gerecek bakım ve onarımlar ıcın elınızde para bulunsun, bı kere bastan toplamadan bınmeyın
    elınızdekı tum para ile arac almayın yanı
    tercih bence dogru; uygun rakama 'araba'almıs olursunuz

• arkadaşlar konu güncel cevaplarınızı bekliyorum
  • Aynı şekilde bende çok kararsız kaldım..Ancak 1998 model yada 99 facelift kasa elegance yada elegance kompressor düşünüyorum...acaba maksimum 30 bin tlye kadar 98-99 model tam dolu bir elegance kompressor alınırmı..en az 1-2 sene binilip sonra aynı rakama satılabilirmi...mercedes benz uzmanlarının yorumlarını bekliyorum ve bekliyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.