Şimdi Ara

2006 audi a6 2.4 LPG kit ve Usta öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı değiştirdim ve ekonomi yapmak için 2.4 otomatik aracıma (suan 150 bin kmde) LPG taktırmak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında ( Sefakoyde oturuyorum) işinin ehli, yaptığı işin arkadasında durabilen bir usta biliyormuyuz?

Öncelikle aracıma uygun en sorunsun LPG kiti hangisidir acaba? Pek tabi ki cok para vermek istemiyorum ama Zırt Pırt şu ışığı yandi, şu sesi geldi, çekişi düştü şeklinde de psikolojimi bozmak istemem. Oyüzden birkere yaptırıp sorunlarıyla boğuşmak istemiyorum. Forum dan takip ettiğim kadarı ile kullanıcı arkadaşlar montaj kalitesinin önemini çokça defa ifade etmişler.

Birde simit LPG yaptıracagım, simit lpg li arkadaslar avm ye giremediğiniz oldumu acaba?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2006 Audi A6 2.4 LPG Kit ve Usta Önerileri

2006 Audi A6 2.4, güçlü V6 motoru ve konforlu sürüşü ile bilinen popüler bir lüks sedandır. LPG kiti taktırarak yakıt masraflarını azaltmayı düşünüyorsan, bu makale sana yardımcı olacaktır.

Audi A6 2.4 V6 Nasıl?

Audi A6 2.4, 170 beygir gücü ve 230 Nm tork üreten 2,4 litrelik V6 motora sahiptir. Bu motor, dengeli bir performans ve yakıt ekonomisi sunar.

Audi A6 2.4 Yorumları

Çoğu kullanıcı Audi A6 2.4'ün geniş iç mekanı, lüks özellikleri ve güvenilirliğini takdir ediyor. Ancak, bazıları yakıt tüketiminin yüksek olabileceğinden şikayetçi.

Audi A6 2.4 Alınır mı?

Audi A6 2.4, iyi bakımı yapıldığında uzun yıllar hizmet edebilecek sağlam bir araçtır. Yakıt tasarrufu için LPG kiti taktırmak, toplam sahip olma maliyetini düşürmene yardımcı olabilir.

LPG Kit ve Usta Önerileri

Audi A6 2.4'üne LPG kiti taktırmayı düşünüyorsan, şu önerileri göz önünde bulundur:

• Repütasyonu iyi ve sertifikalı bir LPG dönüşüm merkezi seç.
    • Aracına uygun ve kaliteli bir LPG kiti seçilmesini sağla.
    • Düzenli bakım ve kontrollerle LPG sisteminin düzgün çalıştığından emin ol.

Yukarıdaki önerileri takip ederek, 2006 Audi A6 2.4'ünde LPG kitini sorunsuz bir şekilde kullanabilir ve yakıt masraflarından tasarruf sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 6 silindir 2.4 lt motor, 4 silindir 1.6 motor ile aynı zorluk derecesinde ve derece olarak dusuk zorlukta değerlendirilebilecek bir motor.

V6 motor olduğu için enjektorlerin tek tek yerleştirildiği Romano kit öneririm.

Ben 2.7 v6 hyundai sonatada kullandım, LPG enjektorlerin benzin enjektorlerinin hemen yanına konumlandı.

Çok yakından bakilmayinca LPG montajı farkedilmiyordu bile.

Akl bayileri romano satışı da yapmakta.

Alternatif olarak akl (atiker diğer marka) bayileri, akl kite romano enjektör takıyor , maliyet olarak romanodan uygun oluyor biraz.

Beykent oto sanayide ay Otogaz var.

Ben hem kendi arasında hem de arkadaşın 607 3.0 v6 sında LPG servisi olarak ayotogazi tercih ettim ettirdim.

Bunların dışında da çok sayıda montaj yaptirttigim eş dost tanıdık oldu.

Gözüm kapalı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat hakkında da bilginiz varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim.
  • güncel fiyatlar hakkında bilgim yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracıma lpg uygulattım. Florya da ömer usta da Akl adında bir sistem yaptırdım. Tercih sebebim öncelikle bana yakın olması ve ustanın esnaf yaklasımı oldu. Aracımı carsma günü verip cuma günü aldım. ve 3 gündür kullanıyorum. Aracımı aldıgım günün bir gün sonrasında Lpg mi fullettim. Fakat halen depo boş olarak gözükmekteydi ve aracımda musluk vanasına benzer bir arıza sembolu cıktı. Ustaya götürdüm ışığı söndürüp, lpg seviye göstergemi düzeltti. Sonrasında bir 40 km yol yaptım fakat full olan lpg m bir anda yine kırmızı ya yani boş depo olarak göstermeye başladı. Musluk vanasına benzer arıza ışığı tekrar yandı. Pazartesi (yarın ) yine gidicem. Sanırım şamandıram bozuk.

Ilk defa Lpg li araç kullanan biri olarak ilk izlenimlerim:

- Arac kesinlikle çekişten düştü. ( usta ilk 1000 km için normal, sonra yapılıcak ayarlarla düzelicek dendi )
    - Lpg tankımda yaşadıgım sıkıntı can sıkıcı ama işletmeyle alakalı bana temin ettikleri güven neticesinde sorunun çözülmesi ile alakalı bir kuşkum yok.

• muhammedramo M kullanıcısına yanıt
    Montaj ve usta ne kadar önemliyse markada o kadar önemli marka seçimiyle 1-0 yenik başlamışsınız, nasıl audi ile renault farklı arabalarsa akl-atiker ve diğer marka ithal kitler o derece farklı yani parasına göre kalite, inşallah düzelir sorununuz ve memnun kalırsınız.
  • Motorum atmosferik bir motor oldugundan farklı kitlere bakmadım yarı italyan yarı türk olan bu sistemi tercih ettim. Çevre otogaz ın sagibi kendi a6 sına atiker gold takmış 200bin km dir de biniyorum demişti.

Yarın lpg tank seviye göstergesi için Ustaya gideceğim ve arıza ışığı için 1000km sonunda tekrar izlenimlerimi burdan paylaşacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tall81 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günler
    hem kalite hemde ucuz olsun deriseniz bazı sorunlarda karşılaşmanız kaçınılmaz olur
    bir kiti taktırmadan önce iyi araştırınız şuan piyasada yazılım olarak prins ve brc haricinde hepsi aşıgıyukarı AEB yazılımlı kitledir iş sadece yazılımla bitiyormu niye ucuz hiç düşündünüzmü
    regilatör
    enjektör
    multi valf
    gaz kesicileri
    bakır boru
    bunları bir araya getirdiginiz zaman ucuzlama buradan kısılarak kaliteyi düşürerek
    çıkmaktadır biz montajjılarda da büyüksorumluk var müşterilerimizi yeteri kadar bilgilendirmiyoruz
    gelen müşterimize hemen en ucuz kiti taktır ne gerek var fazla para vermene diyoruz ama işin aslı öyle degil bizler ucuz ile pahalı arasında kalite farkını anlata bilsek yaşayacakları sorunları bilseler ben eminimki müşterilerimiz asla ucuz kit taktırmazlar insanlar neden sorunla ugraşmak istesinlerki biz lpg montajjıları olarak yaptıgımız işin ne ciddi mesuliyetli hayati önem taşıdıgının farkında oldugumuzun bilince olsak inanıyorumki asla ucuz kit takmazlar ozamanda üreticiler kaliteye önem verirler daha kaliteli ürün yapmak zorunda kalırlar burada sadece maddiyata dayanarak lpg taktırmayınız sanradan aracınıza iki üçkatı masraf edebilirsiniz tavsiyem malınızı canınızı riske atmayın tse li yetkili firmaları tercih etmenizi öneririm piyasada korsan merdiven altı çok montaj yapan yerlervar dikkat etmenizi tavsiye ederim saygılar

• çetinsayotogaz Ç kullanıcısına yanıt
    Galiba Cevabı yanlış kişiye yazmışsınız ama önemli değil, ben lpg taktırmıyorum ama taktırırsam param varsa prins, o kadar yoksa BRC taktırırım oda yoksa hiç taktırmam gidip atikere para vermem, Atiker kullanan birisi olarak en ucuz arabadan en düşük model arabası olana bile kimseye tavsiye etmiyorum. Söyledikleriniz çok doğru ama yapan yok, bu gibi yerlerde tavsiye soranlarada adamlar çıkıyo marka önemli değil montaj önemli diyerek önüne gelene atiker veya ucuz kit tavsiye ediyolar. Montajda önemli markada önemli, insaf insan biraz elini vicdanına koyar her arabayada atiker tavsiye edilmez ayıptır, biri çıksa ferrariye lpg taktırcam dese onada atiker önerecekler, diycek söz bulamıyorum. Lpg taktıracak kişi biraz araştırsa kendi görecek zaten ama direk fiyatına bakarak seçim yapıyo, diğer markaları taktıranlar enayi sanki o kadar farkı boşuna veriyomuş gibi bilip bilmeden konuşuyolar yada bir menfaatleri var artık orasını bilemem herkesin kendi vicdanına kalmış.

• 3 firmaya gittim acıkcası öncesinde fiyat olarak herkez üç aşağı beş yukarı aynı fiyatı verdi. Usta yı da internette çokça arkadasın tavsiyesi üzerine gördüm ve gittim. Oda sorunsuz bir biçimde yapılıcağını merak etmemi söyledi.

Şuana kadar Lpg ile 400 km civarı yol yaptım. son olarak depoyu fulleyerek yaptıgım km hesaplamasında yakıt sarfiyatım şu şekilde oldu: 232 km de 103 tl lik gaz aldım. Lpg fiyatı:2.38 100 km de harcanılan lpg 18.7litre. Km başına 0.445 lira yakıyor yani. Ankarada aynı aracı kullanan birine sordum 28-32 kuruş arası değişiyor dedi ankara trafiğinde.

Şamandırama birdaha ayar yapıldı doğru seviye göstermesi için ama tekrar bozuldu. İçi full olan lpg yine kırmızı yanıyor. Usta gerekirse değiştiriz dedi ama bu gibi sıkıntılar ile uğraşıyo olmak üzücü.

Aracımın tümsek geçişlerinde ses duyar oldum. Simit lpg nin olduğu hacimde yarattıgı bir ses olabilirmi? Daha evel duymuyordum cunkü?

İnsaallah sorunlarım 1000 km yi tamamladıktan sonra ustanın dediği gibi çözülür ve aracımın keyfini cıkarırım.

Benim merak ettiğim hususlardan biri aslında lpg takıldıktan sonra bu ilk 1000 km süreci diğer kitler içinde (prins brc) geçerlimi. Bu sıkıntıların yaşanması normalmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.