Şimdi Ara

Sony, telefoto objektifi DT 55-300 mm f/4.5-5.6 SAM'i duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Sony, APS-C sensörlü Alpha SLT ve Alpha D-SLR kameraları için hazırladığı telefoto objektifi DT 55-300 mm f/4.5-5.6 SAM'in duyurusunu yaptı.

116.5 mm uzunluğunda, 77 mm çapında ve 460 gram ağırlığında tasarıma sahip objektif, 9 grupta 12 elementten oluşan optik yapısıyla, 1.4 metre minimum odak mesafesiyle, 62 mm filtre çapıyla ve 7 adet diyafram bıçağıyla dikkat çekiyor. Sony'nin objektifinde kullandığı SAM (Smooth Autofocus Motor) teknolojisi sessiz odaklama iddiası taşıyor.

Sony DT 55-300 mm f/4.5-5.6 SAM'in, eylül ayından itibaren 300$ fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

• 18-55 in devami icin farkli bir alternatif. lens cesitliligi olmasi guzel birsey.

diger DT serilerinde oldugu gibi performansi iyiyse 55-200 yerine tercih edilebilir bir objektif.

ulkemizde 1000 liradan ucuza satilacagini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne işe yarıyor diyeceğim !

• Bu lensten biryerde goren, bulabilen var mi?

• hiç bi yerdede yok ilginç
  • Bir Sitede buldum sonunda. Fiyatı 650TL. Hususi arayıp yuh diyesim geldi ya. Amazonda 249 Dolar. Cesaret edip sipariş veremiyorum.

• Nex5 e falan oluyor mu bu lens?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım bir converter gerekli

• yorumlar olumlu lens hakkında. 75-300den daha iyi optik kalite keskinlik ancak fiyatı 700-750 lira civarında (75-300, 300 liralara kadar düştü) ve biraz daha çıkıp tamron 70-300 sp di usd almak daha mantıklı duruyor. yabancı sitelerden okuduğum kadarıyla tamron 70-300 usd daha keskin hızlı ve sessizmiş (nitekim usd teknolojisi ve sp serisi) dezavantaj olarak tamron(760gr) çok ağır diyorlar nerdeyse ik katı zaten 55-300(465gr) ün. tamron sony bayonet bulmak işkence o da ayrı konu memlekette arıyorum 15 gündür mail atmadığım yer kalmadı kimsede yok, ithalatcısı zoomithalatta bile yok stoğa girince ararız demişer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 18 Şubat 2013; 0:33:07 >
  • Mı 14 ultra için uyumlu mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.