Bildirim
Sony, telefoto objektifi DT 55-300 mm f/4.5-5.6 SAM'i duyurdu
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
18-55 in devami icin farkli bir alternatif. lens cesitliligi olmasi guzel birsey.
diger DT serilerinde oldugu gibi performansi iyiyse 55-200 yerine tercih edilebilir bir objektif.
ulkemizde 1000 liradan ucuza satilacagini sanmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ne işe yarıyor diyeceğim !
-
Bu lensten biryerde goren, bulabilen var mi?
-
hiç bi yerdede yok ilginç -
Bir Sitede buldum sonunda. Fiyatı 650TL. Hususi arayıp yuh diyesim geldi ya. Amazonda 249 Dolar. Cesaret edip sipariş veremiyorum.
-
Nex5 e falan oluyor mu bu lens? -
Sanırım bir converter gerekli
-
yorumlar olumlu lens hakkında. 75-300den daha iyi optik kalite keskinlik ancak fiyatı 700-750 lira civarında (75-300, 300 liralara kadar düştü) ve biraz daha çıkıp tamron 70-300 sp di usd almak daha mantıklı duruyor. yabancı sitelerden okuduğum kadarıyla tamron 70-300 usd daha keskin hızlı ve sessizmiş (nitekim usd teknolojisi ve sp serisi) dezavantaj olarak tamron(760gr) çok ağır diyorlar nerdeyse ik katı zaten 55-300(465gr) ün. tamron sony bayonet bulmak işkence o da ayrı konu memlekette arıyorum 15 gündür mail atmadığım yer kalmadı kimsede yok, ithalatcısı zoomithalatta bile yok stoğa girince ararız demişer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 18 Şubat 2013; 0:33:07 > -
Mı 14 ultra için uyumlu mu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X