Şimdi Ara

N 96 mı yoksa G 810 mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
11.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia N96 tercih ederdim tabiki. Fakat pil performansı vasat görünüyor. 16.7 milyon renk destekli 2.8" ekran çok pil yiyecektir ve batarya değeri de 950 mAh. Biz Nokia N95'e batarya dayandıramaz iken...
  • Milyon dolarım olsa almam neden; o ekrana 950 mAH pil napsın kardeşim. N95 aldık yaptık böyle bi eşşeklik.
  • bu nokia neden boyle yapar akil sir erdirmek mumkun degil
    quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

Milyon dolarım olsa almam neden; o ekrana 950 mAH pil napsın kardeşim. N95 aldık yaptık böyle bi eşşeklik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

bu nokia neden boyle yapar akil sir erdirmek mumkun degil
    quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM�

Milyon dolarım olsa almam neden; o ekrana 950 mAH pil napsın kardeşim. N95 aldık yaptık böyle bi eşşeklik.

Sonradan bunada 32 GB hdd koyarlarsa şaşırma kardeşim onada bi 1200 mAH pil takarlar sokuştururlar araya
    bkz: N95 950 mAH
    N95 8 GB 1200 mAH

• quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

bu nokia neden boyle yapar akil sir erdirmek mumkun degil
    quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM�

N82'de beter pil konusunda ama ne yapıcan el mahkum ...adamlar daha iyisini yapana kadar en iyisi hep nokia olacak gibi gözüküyor

• N96i çıkar onda 1050 mAH olur..
    o zaman sanki olur gibi geliyor

ama samsungta pil konusu hep sorun olmuştur gibi geliyor.Menüyu renksiz yapmasız enerji tasarufu sağlıyor ama bana pek hoş gelmiyor.

G810 de 1 saat video cekip izlemek mümkün olurmuki acaba N96 da da olurmu

nedenmi çünkü 55 dakka N93 çektimde eve gidip TV de izledim oradan biliyom anca yetmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 13 Şubat 2008; 11:03:22 >

• Nokia N96'nın kağıt üzerindeki teknik özellikleri daha başarılı görünüyor.
  • sanırım kullanıcı yorumları çok daha yardımcı olacaktır.Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Ama pil en önemli faktör.
    Çok fazla elimden düşürmediğimden enerji olayı en önemlisi olacaktır.
  • ikisinide alma n96i'yi bekle onu al.zaten n96'dan bir kaç ay sonra çıkarırlar.tıpkı n95 ve n93 de yaptıkları gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

ikisinide alma n96i'yi bekle onu al.zaten n96'dan bir kaç ay sonra çıkarırlar.tıpkı n95 ve n93 de yaptıkları gibi.

çok dğru dedin :)))
  • ne zaman çıkacak n96..
  • N93 ve 93i modelindeki optik zoom kraallığı G810 ile bozulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 15 Şubat 2008; 8:48:28 >
  • yaw kullanan yokmu. bataryası nası gidiyor bu n 96 nın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırıkdiş -- 22 Temmuz 2008; 10:11:31 >
  • G 810 bugün piyasayasa girdi arkadaşlar 899 ytl fiyatı var bence karşılastırma yaparken bunu da değerlendirin N96 muhtemelen 1600 ytl den falan çıkar herhalde
  • n96 mı i8510 mu karşılaştır bence...
  • N96 daha başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

n96 mı i8510 mu karşılaştır bence...

+1 i8510 inşallah 2009 da alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

n96 mı i8510 mu karşılaştır bence...

+1 i8510 inşallah 2009 da alıyorum

Bizede hayırlı olsun demek düşer
  • ya 16 gb hafıza koymuşlar bide hafıza kartı nasıl dolduruyolar bu 16 gbtı aklım almıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.