Şimdi Ara

N 96 mı yoksa G 810 mu ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
11.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mga93

N96 artıları ::::
    2+yazılımı Features OS Symbian OS, S60 rel. 3.2

Arkadaşım bu dediğin n96 daki 2. + g810 da da var. yani bu artı değil eşitlik oluyor. samsung bu modelinde symbianı tercih etmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

samsungun hic bir modeli n 95 le yarisamaz
    quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

bence g810 n95le yarışabilir... n96 daha iyi

nereye yarışamıyor samsung G810 nokia N95 ten daha iyi bi kere. N95 de optik zoom yok. Bu yönüyle samsung önde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

n96 mı i8510 mu karşılaştır bence...

iyi dedin de bunun yanında n96 ezik kalır
  • G810 tamamen n95 in aynısı özelliklerine kadar birbir benziyor.Yanlızca kasanın dışı farklı orada da samsung yazıyor.Kullanılan symbian da n95 kinin aynısı bu nedenle N96 daha yeni telefon bu yüzden n96 derim.G810 yanlızca n95 le karşılaştırılır.Ama karşılaştırmaya gerek bile yok tıpkısının aynısı
  • G810 la n96 yı karşılaştırmak "BİLGİSİZLİKTİR" tabiki 2 katı fiyatına n96 daha iyi özellikler sunmak ZORUNDA her gelen saçmalamış maşallah...

n96 innov8 ile karşılaştırılır ve innov8 karşılaştırmayı açık ara önde bitirir...

g810 n95 den sonra piyasaya çıkmış n95 in dezavantajlarının olmadığı bi telefondur hatta şöyle söyleyim malzeme kalitesi konusunda g810 mercedes n95 hacı murat kalır

atıp tutmadan ya da marka fanatikliği yapmadan önce araştırın telefonları elinize alıp incelememiş arkadaşlar da yorum yapmasın bi zahmet buradaki herkes komik duruma düşürmüş kendini optik zum a dahili hafızayı tercih edip şu daha iyi bile denmiş değerlendirmedeki komikliğe bakın

neyse size nokia fanatikliğinizle dolu günler oyuncak gibi telefonları kullanın durun paranızın karşılığını alamadan hem de

• Symbianın her zaman avantajı olacaktır, ayrıca görünüm olarak N96 daha şık bir model, hafızası ile önde yine de optic zoom benim için çok ta ilgi çekici bir donanım değil şu aşamada. Kaç kere kullanırsınız bir telefonda bilemiyorum..
  • N96 tabiki
  • G810 görünüm olarak çok kaba bir telefon. Aynı boyutlardaki diğer telefonlardan daha kaba duruyor en azından. G810 özellik olarak da n96 nın hatta n85' in rakibi olamaz.
  • N96 hem özellikleri bakımından hem özellikleri bakımından daha iyi geldi bana ;)
  • yine komik yorumlar hala n96 ile karşılaştırılıyor g810 n96 yı innov8 le kapıştırın bakalım sonuç ne çıkıyor optik zumu da konserlerde pek tabi kullanırsın arkadaşım

altinok

sen hiç g810 gördün mü??

yan yana bi gör n95 le g810 u kaba değil "karizmatik" duruyor aynı boyutlardaki tüm telefonlardan malzeme kalitesi olarak üstün ve karizmatik bir telefon o kadar boyutlarda telefon taşıyacaksam bu g810 dan başkası olamaz kim ne derse desin o oyuncakların yanında g810 gerçek bir telefon o kadar dandik plastiğe nokia diye milyarlar verecek kadar "zengin" değilim kimse kusura bakmasın

g810 zaten n96 ve n85 le rakip değil ki ben de o zaman n85 le n96 innov8 in rakibi olamaz derim ki işin doğrusu da öyledir

• quote:

Orjinalden alıntı: illker84

yine komik yorumlar hala n96 ile karşılaştırılıyor g810 n96 yı innov8 le kapıştırın bakalım sonuç ne çıkıyor optik zumu da konserlerde pek tabi kullanırsın arkadaşım

altinok

sen hiç g810 gördün mü??

yan yana bi gör n95 le g810 u kaba değil "karizmatik" duruyor aynı boyutlardaki tüm telefonlardan malzeme kalitesi olarak üstün ve karizmatik bir telefon o kadar boyutlarda telefon taşıyacaksam bu g810 dan başkası olamaz kim ne derse desin o oyuncakların yanında g810 gerçek bir telefon o kadar dandik plastiğe nokia diye milyarlar verecek kadar "zengin" değilim kimse kusura bakmasın

g810 zaten n96 ve n85 le rakip değil ki ben de o zaman n85 le n96 innov8 in rakibi olamaz derim ki işin doğrusu da öyledir

Ben g810 gördüm hatta kullandım, n95 gördüm hatta kullandım, n85 gördüm hatta kullandım. Arkadaşım fanatikliği bırak g810 kaba görünümlü bir telefon. Zaten onun içinde tutulmuyor, telefoncular 2. eline fiyat bile veremiyorlar. İyi olan ve tutulan telefonun 2. elini her telefoncu almak ister ama tutulmayan telefonları pek almak istemezler.

• N96 . SAMSUNG UN EKRANI GÜNEŞ IŞIĞINDA FAZLA İYİ GÖRÜNMÜYOR...
  • özelliklere bakılırsa g810 derim 3x optik zoom göz önünde bulundurulmıyacak özellik deil.ama malzeme kalitesi bakımında n96 yı inceledim çok beğendim.
  • n96 mükemmel ses kalitesi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

quote:

yine komik yorumlar hala n96 ile karşılaştırılıyor g810 n96 yı innov8 le kapıştırın bakalım sonuç ne çıkıyor optik zumu da konserlerde pek tabi kullanırsın arkadaşım

altinok

sen hiç g810 gördün mü??

Ben g810 gördüm hatta kullandım, n95 gördüm hatta kullandım, n85 gördüm hatta kullandım. Arkadaşım fanatikliği bırak g810 kaba görünümlü bir telefon. Zaten onun içinde tutulmuyor, telefoncular 2. eline fiyat bile veremiyorlar. İyi olan ve tutulan telefonun 2. elini her telefoncu almak ister ama tutulmayan telefonları pek almak istemezler.

iyi aferin sana sen de telefoncular da çok iyi biliyor maşallah piyasayı !! bravo size sizin gibiler yüzünden piyasa rezil bir halde hak eden telefon değerini bulsa ne güzel olurdu değil mi?? ama işte öyle değil malesef dediğin gibi sen bırak bana hikaye anlatma g810 u aldığım adam bana n95 verelim neden g810 gibi saçma sapan bir soruyu sordu aynı senin çizdiğin telefoncu profili... sen kendin fanatikliği bırak n96 ile g810 u karşılaştırıp saçmala sonra başkalarına fanatik de evet arkadaşım FANATİĞİM bu kadar SAÇMA nokia fanatiğinin arasında SAMSUNG FANATİĞİYİM ne dersen de adına ama kaba dediğin telefonun malzeme kalitesini soruyorum sana n95 oyuncak oyuncak g810 un yanında daha neyi savunuyosun sen bırak allah aşkına !!!

n96 ve n85 ile innov8 i karşılaştır sen sonra boyunun ölçüsünü al sonra n96 ve n85 i bi alt segmentteki telefondan özellik olarak iyi de bu dediklerin bi hele kendi sınıflarında başarılı olsunlar da sonra alt segmente gelirsin 700 lira G810 kendinde değilsin sen değerlendirmelerini yaparken 1100 liralık telefonlara rakip olamaz diyosun hala herhalde yani samsung enayi nokia 5 para etmez telefonları milyarlara satarken daha iyisini 700 e satıcak komiksin sadece...

kabalık olayına gelince cepte n95 taşımakla g810 taşımanın hiç bir farkı yok ben 1 seneden fazla n95 taşıdım cebimde şimdi de g810 taşıyorum aaaa bu g810 daha kaba demedm ki zaten boyutları çok yakın birbirlerine sen yine anlamıcaksın ama somut rakamları koyayım bari

N95 99 x 53 x 21 mm

G810 103 x 52.9 x 17.9 mm

bir de okurken bi tarafımla güldüm "iyi ve tutulan telefon" demişsin g810 iyi ama tutulmadı tutulmadığı için bi teleon iyi değildir galiba sana göre sen 1100 al çok iyi telefondur dünya üzerinde satışları ps2 yi geçmiştir tutulmuştur yani dolayısıyla iyi telefondur 2. eli de para eder

ve artık istediğini söyleyebilirsin bana sıfat takarak seviyeni belirledin ve ben de üslubumu bu yönde değiştirdim bu dakikadan sonra muhattabım değilsin istediğin gibi g810 u kötüleyebilirsin izin veriyorum sana

NOKYA N95 ten sonra iyi ki SAMSUNG G810 almışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 30 Aralık 2008; 15:27:35 >

• Sen galiba 6-12 yaş grubundansın. Telefondan çok iyi anladığın nokia'ya NOKYA yazışından belli. Hadi sen kumda oyna, senin kullanmadığın kadar benim kullandığım telefon var.
  • kardeş bana göre g810 neden dersen hemen hemen aynı özelliklere sahip iki telden biri diğerinin 2 katı pahalı.fiyata göre kesinlikle g810
  • quote:

Sen galiba 6-12 yaş grubundansın. Telefondan çok iyi anladığın nokia'ya NOKYA yazışından belli. Hadi sen kumda oyna, senin kullanmadığın kadar benim kullandığım telefon var.

ne oldu zoruna mı gitti NOKYA da mı çalışıyosun sen yoksa eşantiyon telefon falan mı gönderiyolar

seni muhattap almamakta 100 kere haklıymışım herkes görsün terbiyesizliğini

bu güne kadar şu an kullandıklarım da dahil 23 adet farklı model cep telefonu kullandım ama senin gibi terbiyesizlik edip her yerde dile getirmiyorum hatta ilk defa sayende bunu söyleme gereği duydum senin kullanmadığın kadar telefon kullandım deme cesaretini buluyosun madem söyleyim deli cesareti derler seninkine

ayrıca çok marka/model kullanmak gerekmiyor telefondan anlamak için AKILLI olmak yeterli

"hadi sen kumda oyna" gibi klişe bir lafı ederek kendi yaş grubunun 0-6 olduğunu da kanıtladın tebrik ederim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 30 Aralık 2008; 18:29:04 >

• quote:

quote:

Sen galiba 6-12 yaş grubundansın. Telefondan çok iyi anladığın nokia'ya NOKYA yazışından belli. Hadi sen kumda oyna, senin kullanmadığın kadar benim kullandığım telefon var.

ne oldu zoruna mı gitti NOKYA da mı çalışıyosun sen yoksa eşantiyon telefon falan mı gönderiyolar

seni muhattap almamakta 100 kere haklıymışım herkes görsün terbiyesizliğini

bu güne kadar şu an kullandıklarım da dahil 23 adet farklı model cep telefonu kullandım ama senin gibi terbiyesizlik edip her yerde dile getirmiyorum hatta ilk defa sayende bunu söyleme gereği duydum senin kullanmadığın kadar telefon kullandım deme cesaretini buluyosun madem söyleyim deli cesareti derler seninkine

ayrıca çok marka/model kullanmak gerekmiyor telefondan anlamak için AKILLI olmak yeterli

"hadi sen kumda oyna" gibi klişe bir lafı ederek kendi yaş grubunun 0-6 olduğunu da kanıtladın tebrik ederim seni

Demek beni muhatap almıyorsun, yazdığım 2 satıra 10 satırlık cevap yazmışsın. Tamam arkadaşım sen beni muhatap alma, sen doğrusun, sen haklısın. Hata bende. Kervan yürümeye devam ediyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

kesinlikle n96
    nokia dan şaşma!

s.e. kullanıyorum ama burada nokıa n96 al derim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.