Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alr

Ben de dün akşam itibariyle yavru vatanla aramdaki bağı kopardım

Alper merhaba kardeş,
    hayırdır geçiş mi yaptın yoksa?

saygılarımla
  • Herkese hayırlı cumalar beyler.

İnşallah hayırlısı olur Nihad ım eyv. Arada harbiden enteresan kararlar veriyor sevgili adminlerimiz.Canları sağolsun Bu arada 7500 filmi konu itibariyle değişik bir filme benziyor şuana kadar hiç hayaletli uçak filmi görmemiştik heralde Sertan, İsveç de düzene girmem 1 haftayı bulabilir diyordu yanlış hatırlamıyorsam.En yakın zamanda online olmaya çalışacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Alper merhaba kardeş,

saygılarımla

Selamlar Harun abi,

yok direk bıraktım ordaki okulu zaten geçiş yarı dönemde olmuyormuş bulunduğum okul gerek mevkii gerekse zorluğu bakımından beni psikolojikman etkilemeye başlamıştı.Bende şansımı tekrar denemek istedim yaşıma göre 4-5 senelik bir gecikme olucak ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sağolsun bizimkiler de tam destek verdiler bakalım hayırlısı olur inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 17 Şubat 2012; 19:05:19 >

• 7500 baya iyiye benziyor hoş bir fragmanı var :D o listede faworim Dark Knight Rises. Bakalım Nolan gene ne akıl oyunları oynamış çok merak ediyorum. Amazing Spider Man'e nedense ısınamadım
  • ben bourne filmlerini çok severim ama son filmde mat demon abimiz yok yeni herifi hiç gözüm tutmadı hurt locker daki dangalak
  • quote:

quote:

quote:

Alper merhaba kardeş,

saygılarımla

Selamlar Harun abi,

yok direk bıraktım ordaki okulu zaten geçiş yarı dönemde olmuyormuş bulunduğum okul gerek mevkii gerekse zorluğu bakımından beni psikolojikman etkilemeye başlamıştı.Bende şansımı tekrar denemek istedim yaşıma göre 4-5 senelik bir gecikme olucak ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sağolsun bizimkiler de tam destek verdiler bakalım hayırlısı olur inş.

anladım kardeş,
    hayırlısı olsun,
    inşallah istediğin iyi bir yeri kazanırsın

saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alper merhaba kardeş,

saygılarımla

Selamlar Harun abi,

anladım kardeş,
    hayırlısı olsun,
    inşallah istediğin iyi bir yeri kazanırsın

saygılarımla

eyv. Harun hocam çok sağol...

• adnan 30 tane bourne filmi oldu ya :d film eskidi artık haliyle yüzüde değiştirme gereğinde bulundular. bende ilkini sevmiştim. Bu gece kimler geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

adnan 30 tane bourne filmi oldu ya :d film eskidi artık haliyle yüzüde değiştirme gereğinde bulundular. bende ilkini sevmiştim. Bu gece kimler geliyor ?

Ben varım Nihad bi terslik olmazsa,Mert de var rahat toplanırız heralde 5-6 kişi

/>

Bende yine .gif manyaklığı başladı hadi hayırlısı

• gif 10 numara alper hocam
  • İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

• Bu bölüme bakan admin kardeşim şu bölümde bir kaç haftadır niye küfür edenlerin ,hakaret edenlerin sayısının arttığına bir bakarsan acilen düzeltilmesi gereken sorun(kişi) apaçık ortadadır.

Saygılar...
  • İzmirden selamlar. Bugun tam bahar havasi var ve ben bu havayi havuzda kullanicam bugun :P ins havaya guvenp hastalanmayiz :D
  • Selamlar Nihad kaç derece olum hava :) havuza falan girdiğine göre...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

Şimdiye kadar yaşananlarda hep sustum alttan aldım ama bu gece yaşananlar benim için son noktaydı ve gerekeni yaptım
    Bu gece bize yapılan terbiyesizliğe karşılık vermeyen klan arkadaşlarımı kutluyorum herkes kalitesini göstermiş oldu
    Şimdiye kadar aldığımız kararlarda nekadar haklı olduğumuz ortaya çıkmış oldu
    Naçizane birkaç deyim ve atasözü paylaşmak istiyorum

kurunun yanında yaşta yanar
    bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
    düşmanımın düşmanı benim dostumdur
    anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

saygılar

silinen mesajımı tekrar koyuyorum rahatsız olup şikayet eden arkadaş bana ulaşırsa sevinirim şikayet etme sebebini merak ettim
    bu mesajın neresinde hakaret , alay etme , kışkırtma içeren kelime veya kelimeler var çözemedim
    sevgili admin arkadaşlar eğer mesajım tekrar silinecekse bi zahmet silinme nedenini de açıklarsanız sevinirim

• bence silinme nedeni mesajın içeriği değil abi it kopuk cevap yazmasın diye
  • quote:

Selamlar Nihad kaç derece olum hava :) havuza falan girdiğine göre...

14 gosterıyordu araba. yalnız gunes dik geldiginden midir nedir baya bunaldım sanki yazdı mübarek. bu havaya güvenip arabayı yıkattım :d ne zaman boyle olup yıkatsam yağmur yağıyor şom ağzım sağolsun. inşallah izmirin havası boyle kalır biraz.

@ osman abi o zamanda ısrarla kural ihlali diyerek uyarı veriyorlar :D yönetimimiz sağolsun.
  • Sağolsun adminler ilgilendiler.Haklı görüp, mesajı geri koydular.

quote:

İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

• Aranizdayim yeniden Osman hocam bosverdik artik ya gul gec, sayfalarinda dönen entrikalari göruyosun.. Degerli zamanimiza yazik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 21 Şubat 2012; 3:34:56 >
  • Herkese hayirli bir gun dilerim arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.