Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mert, artık bişey kalmamış be usta ama pazartesiye ulaşır ancak.Yarın gelirse zaten harbi helal olsun adamlara...

Bu yabancılar bizi çok seviyorlar ya bir iltifat bir iltifat hiç sormayın

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)
  • Eminimki bu attığım mesajı '' sizin burda ne işiniz var'' diyen arkadaşlarda okuyor ve şikayet edeceklerdir kendilerinin burda ne işleri varsa onların deyişiyle

Bize ve klanımıza laf atanların ya başvurmuş alınmamış yada klandan atılmış kişiler olması tesadüfmü sizce ?

Ne kuyruk acısıymış be kardeşim
  • arkadaş atıldım demiyomuş kendim çıktım diyomuş
  • Patron işçi ilişkisinde vardırya;
    patron der 'seni kovuyorum'
    işçide der 'sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum'
  • Sertan abi nerelerde ? özletme abi kendini

ya yarın doğalgaz tadilatı başlıyor 1 hafta havaların bu kadar mükemmel olduğu kondisyonu tutturduğum idman programına uyamayıp havuzdan uzaklaşacağım canım sıkkın. kış bitti apartman anca doğalgaza girmeye karar verdi bu milletin aklına. bu süre zarfında evdeki tadilatttan annemin evine geçebilir sizi yalnız bırakabilirim arkadaşlar haberiniz olsun.
  • canın sağolsun Nihad hayırlı olsun

Sertan hocam bugün keyiflidir GS yüzünden

Bir Beşiktaşlı olarak klanımızdaki Galatasaraylıları tebrik ediyorum
  • ben bir fenerli olarak fenere bela okuyorum. deplasman yaramaz oldu bizim takıma ya. gs ipi göğüsler bu sene. fatih hoca büyük adam.
  • buda benden emreye gitsin. gerçi kesin izlemiştir ama
    http://www.sporxtv.com/futbol/Genel/ronaldo-imkansizi-basardi-enfes-topuk-goluSXTVQ32016SXQ?ref=ASBM1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

ben bir fenerli olarak fenere bela okuyorum. deplasman yaramaz oldu bizim takıma ya. gs ipi göğüsler bu sene. fatih hoca büyük adam.

Eskişehir maçında nerdeyse tüm futbolcuların bol bol kulaklarını çınlattım hele Baroni ye varya...
    />
    bu nasıl bir rezilliktir arkadaş farkı kaçırdı Eses 1-2 adam dışında iş yapan yok takımda.
  • bütün keyfim yerine geldi allahda seni güldürsün abi bu gif nedir hahahahahahaha
  • yiğidi öldür hakkını ver süper gol atmış messi 4ever
  • Merhaba, uzun suredir klanca tartisma icerisindeyiz , imali mesajlar yazdik birbirimize , kavgalar cikti , agir sozler soylendi .klan olarak , sizlere karsi kotu hareketlerimiz icin ozellikle ben basta olmak uzere ozur dileriz. Bu tartismadan kimse galip cikmayacak, birilerinin barisma yolunda fedakarlik yapmasi gerek. Baris cagrisi icin olumsuz bir yanit almamak temennimizdir. Yasimiza verin, bu bir oyundur kazanmak da vardir kaybetmek de. Siz daha iyisiniz, biz daha iyiyiz muhabbetlerine gerek yok. Tekrardan basta ben olmak uzere, ozur dileriz, eski dostlariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz ronaldocuyuz abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

Merhaba, uzun suredir klanca tartisma icerisindeyiz , imali mesajlar yazdik birbirimize , kavgalar cikti , agir sozler soylendi .klan olarak , sizlere karsi kotu hareketlerimiz icin ozellikle ben basta olmak uzere ozur dileriz. Bu tartismadan kimse galip cikmayacak, birilerinin barisma yolunda fedakarlik yapmasi gerek. Baris cagrisi icin olumsuz bir yanit almamak temennimizdir. Yasimiza verin, bu bir oyundur kazanmak da vardir kaybetmek de. Siz daha iyisiniz, biz daha iyiyiz muhabbetlerine gerek yok. Tekrardan basta ben olmak uzere, ozur dileriz, eski dostlariz.

Size de merhabalar, her iki tarafında bu kavgadan hiç bir şey kazanamayacağı belli o yüzden bizce de bu konuyu uzatmanın hiçbir anlamı yoktur.Özrünüz tabiki kabul edilmiştir bizde bu süreç içerisinde birilerini üzdüysek , kırdıysak affola.Tartışmaların uzamaması her iki takımın adına da yararlı olacaktır.Bizim kimseye bir sinirimiz yoktur kırgınlığımız ve üzüntümüz vardı ancak özür diledikten sonra hiçbirşeyi uzatmanın anlamı yoktur.

Saygılarımla...

Buda sevgili Osman hocamın şahsi görüşüdür.(Usta senden habersiz koyduğum için kusura bakma

quote:

orjinalden alıntı: ovarinli

Ortada düşman olunacak bir durum yok zatende değiliz sadece iğneleyici laflar ve kırgınlık var onların bitmesi herkes için iyi olacak
    BoR ile NK arasında bu tarz şeylerin olması en saçmasıydı çünkü black ops da zevkle yaptığımız onlarca maçların üzerine bu iki klan ve üyelerine yakışmıyordu tekrar zevkli maçlar yapmak ümidiyle
    Özürü kendi adıma kabul ediyorum eğer benimde size karşı hatalarım olduysa bende özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 27 Şubat 2012; 3:24:51 >

• Abi Klasik Messinin Atletico Madride attığı gol kaleci barajı kurarken boş kaleye atmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: evarinli

Abi Klasik Messinin Atletico Madride attığı gol kaleci barajı kurarken boş kaleye atmak

dünkü maçı barça resmen hakemlerin sayesinde kazandı atletico nun 2 tane bariz birşekilde ofsayt olmayan pozisyonuna bayrak kaldırdı hakem yazık günah.Tabi birde tartışmalı frikik var baraj daha kurulmamış kaleci direkte barajı ayarlamaya çalışıyor hakem messi ye işaret veriyor messi gelip vuruyor bi düdük çal be mübarek.
  • Abi aynısını geçen atletico madrid maçındada atmıştı kaleci barajı yaparken
  • aynısını derken emre ? zaten aynı golden bahsetmiyormusunuz
  • Yok usta bi önceki atletico Barça macında da aynı gol olmuştu diyor
  • o zaman darısı bizim başımızada 1-2 tanede biz atarız inşallah atleticoya
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.