Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun istiyordunya noldu emre vazmıgeçtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

o zaman darısı bizim başımızada 1-2 tanede biz atarız inşallah atleticoya

Atletico, beşiktaşa karşı da barça maçında oynadığı gibi oynarsa...
    />
  • Sen oyunu aramıyomusun
  • Bu zavallı kutu ulaştırılmayı bekliyor bi ara buluşmamız lazım mert çünkü güzel ülkemin güzel kargo şirketlerinin hiçbiri bu kutuyu kabul etmiyor

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 1 Mart 2012; 11:48:52 >
  • Herkese hayırlı günler , beyler bugün Nihad arkadaşımızın doğum günü Nihadım sevdiklerinle ve ailenle nice mutlu senelere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 1 Mart 2012; 13:23:54 >
  • Nice mutlu senelere herşey gönlüne göre olsun Nihad
  • Nihad kardesim, gerek durusunla gerek edep adabinla gerek oynayisinla hep örnek oldun klanimiza katildigindan beri. Umarim hayatinin devaminda da hep kendine biseyler katarak ilerlersin. Dogum gunun kutlu olsun, nice senelere

Uzun suredir foruma bakmiyodum olan olaylara bi baktim da komik olmus gercekten, konularla alakasi olmayanlar bile yorumlamis. Herneyse iyiler her zaman kazanir sevgili dostlarim durusunuzu bozmayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 1 Mart 2012; 20:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Nihad kardesim, gerek durusunla gerek edep adabinla gerek oynayisinla hep örnek oldun klanimiza katildigindan beri. Umarim hayatinin devaminda da hep kendine biseyler katarak ilerlersin. Dogum gunun kutlu olsun, nice senelere

Sertan son noktayı koymuş... +1
  • Nihad doğumgünün tekrardan kutlu olsun,güzel ve mutlu bir yıl geçirirsin umarım...
    Alper kısmet olur da ayarlarsak beraber inceleriz kutuyu
  • Nihad abi doğum günün kutlu olsun
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hep beraber nice yaşlar kutlarız inşallah. sertan abi hakkımdaki yorumların için ayrıca teşekkür ederim böyle düşündüğünü bilmek gerçekten mutlu edici sağolasın abim alındığım günden bu yana klana uyum sağladıysam ne mutlu bana. tekrar teşekkürler hepinize beni böyle güzel bir oluşumun dostluğun kardeşliğin herşeyin '' saygı '' çerçevesinde olduğu bir topluluğa kabul ettiğiniz için.

saygılar sevgiler arkadaşlar
  • Kaptan bizi discoya götur

Butun guzel insanlarin dogum gunleri arka arkaya gelmis. Hersey gönlunce olsun kardesim..
  • alper abim doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun sevdiklerinle nice yaşlara
  • sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere alper
  • Doğum günün kutlu olsun abi
  • Doğumgünün kutlu olsun kardeşim,herşey gönlünce olsun...
  • merhaba arkadaşlar bende turtle beach px5 kulaklık satıyorum daha 5 ay oldu alalı ama artık kullanmadığım için satıyorum ilgilenenler pm atsın izmir içi satabilirim sadece
  • İyi dilekleriniz için çok sağolun beyler hep beraber nice senelere inş.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.