Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal abı adam şaşkınlıktan ölmüştür herhalde :D
  • Astroların ilk parçaları(custom tag) ulaşmış beyler arkadaş resmini çekip yolladı bence 10 numara gözüküyor. Nihadla heyecan içinde beklemedeyiz.

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

• bu üsttekiler ne usta mevzudan uzak kaldım galiba
  • Usta yeni kulaklık(Astro A40 wireless) siparişi verdik Nihadla, kulaklığın yan kapakları tak-çıkar şeklinde ve kendi sitesinden kendi kapağını tasarlıyıp sipariş verebiliyorsun.Bizde bizim klan resmini yaptık.Sipariş verdik Aşağıdaki linke tıklarsan ne olduklarını daha iyi görebilirsin.

Astro A40 custom tags

• bu sabah demolitionda attığım moabi adnana ithaf ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

bu sabah demolitionda attığım moabi adnana ithaf ediyorum

bunu demicektin abi
    tebrikler
  • Balımın son damlasına kadar savaşırım Böyle bi killde gele gele Mert e denk geldi ona yanarım

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

bu sabah demolitionda attığım moabi adnana ithaf ediyorum

bunu demicektin abi
    tebrikler

olm dün lafı geçti ya o yüzden dedim yahu sende hep yanlış anlıyon yada yanlış anlama ayağına yatıyon hep bi gizem içindesin adnan sadettin teksoy gibisin :D

@ alper abi hakikaten kill iyimişde mert abiye gelmesi kötü olmuş

• Şubat ayında dominitionda haftalık sıralamadaki yerim

http://f1203.hizliresim.com/v/c/3fr7k.jpg

not : sıralamada olduğumu bilgilendiren Emre'ye teşekkürler
  • Helal Nihad
  • Bu arada oyun oyunceviri.com'un MW3 için yaptığı Türkçe düblaj ve Türkçe altyazı tanıtım videosunun 9 Mart'da yeni hali yüklenmiş ağzım açık hayranlıkla izledim helal olsun...

• Your nightmare is back again, aksama görusuruz
  • bende pek giremiyorum artık mw3 ps3den soğuttu beni resmen blackops 2 yi bekliyorum yavaştan
  • Sertan hoşgeldin
    Gece gelicem ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Your nightmare is back again, aksama görusuruz

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

• Bunu yapmadan uyuyamazdım Hoş geldin Sertan

• hosgeldin sertan abı
  • Günaydın beyler hayırlı günler,hayırlı Cumalar hepinize... :)
  • Hayirli cumalar beyler, hosbulduk. Yarin sinav var, aksama mac var. Pazar gunu görusuruz..

Alper olum nerden buluyon böyle sorunlu seyleri cok merak ediyorum
  • Nihad, bizim kutuları arkadaş vermiş kargoya Plainview dan Pittsburgh'a 2 günde ulaşır demişler 23 ünde benim akrabanın eline ulaşsa 24'ünde de akraba ordan yola çıkacak 25'inde ben ondan alırım kutuları :D bende sana 26-27 arası kargolarım ondan sonrası kısmet Tabi 23'üne kadar benim akrabaya ulaşmazsa onun ev arkadaşı nisanın ortalarına yakın gelecekmiş artık o getirir.Kutuları görünce bırakmasınlarda orda
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.