Astroların ilk parçaları(custom tag) ulaşmış beyler arkadaş resmini çekip yolladı bence 10 numara gözüküyor. Nihadla heyecan içinde beklemedeyiz.
bu üsttekiler ne usta mevzudan uzak kaldım galiba
Usta yeni kulaklık(Astro A40 wireless) siparişi verdik Nihadla, kulaklığın yan kapakları tak-çıkar şeklinde ve kendi sitesinden kendi kapağını tasarlıyıp sipariş verebiliyorsun.Bizde bizim klan resmini yaptık.Sipariş verdik Aşağıdaki linke tıklarsan ne olduklarını daha iyi görebilirsin.
bu sabah demolitionda attığım moabi adnana ithaf ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hata_I
bunu demicektin abi tebrikler
Balımın son damlasına kadar savaşırım Böyle bi killde gele gele Mert e denk geldi ona yanarım
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanado
quote:
Orijinalden alıntı: hata_I
bunu demicektin abi tebrikler
olm dün lafı geçti ya o yüzden dedim yahu sende hep yanlış anlıyon yada yanlış anlama ayağına yatıyon hep bi gizem içindesin adnan sadettin teksoy gibisin :D
@ alper abi hakikaten kill iyimişde mert abiye gelmesi kötü olmuş
Şubat ayında dominitionda haftalık sıralamadaki yerim
not : sıralamada olduğumu bilgilendiren Emre'ye teşekkürler
Helal Nihad
Bu arada oyun oyunceviri.com'un MW3 için yaptığı Türkçe düblaj ve Türkçe altyazı tanıtım videosunun 9 Mart'da yeni hali yüklenmiş ağzım açık hayranlıkla izledim helal olsun...
Your nightmare is back again, aksama görusuruz
bende pek giremiyorum artık mw3 ps3den soğuttu beni resmen blackops 2 yi bekliyorum yavaştan
Hayirli cumalar beyler, hosbulduk. Yarin sinav var, aksama mac var. Pazar gunu görusuruz..
Alper olum nerden buluyon böyle sorunlu seyleri cok merak ediyorum
Nihad, bizim kutuları arkadaş vermiş kargoya Plainview dan Pittsburgh'a 2 günde ulaşır demişler 23 ünde benim akrabanın eline ulaşsa 24'ünde de akraba ordan yola çıkacak 25'inde ben ondan alırım kutuları :D bende sana 26-27 arası kargolarım ondan sonrası kısmet Tabi 23'üne kadar benim akrabaya ulaşmazsa onun ev arkadaşı nisanın ortalarına yakın gelecekmiş artık o getirir.Kutuları görünce bırakmasınlarda orda