Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan şunun fotoğrafını çekerken gülme krizine girdim Bu nasıl bir ifadedir

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)
  • Hayirli olsun beyler, cok guzel olmus harbiden. Gule gule kullanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert87

Beyler süper olmuş güle güle kullanın

quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Hayirli olsun beyler, cok guzel olmus harbiden. Gule gule kullanin

Eyvallah beyler

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 12 Nisan 2012; 22:33:31 >

• Herkese hayırlı cumalar beyler

• Tesekkurler alper ustad iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 15 Nisan 2012; 20:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

Tesekkurler alper ustad iyi forumlar

Eyv. Hakan hocam, size de iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 16 Nisan 2012; 10:19:38 >
  • ulan bu Game of Thrones haftada 3-4 bölüm yayınlansa anca yeter her bölüm 5-10 dk ymış gibi geçiveriyor.
  • bu bölüm kötüydü abi ya yavaştı full konuşma (3. bölüm) kuzeye hiç gitmediler sevmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 16 Nisan 2012; 20:58:12 >
  • Abi ben zaten 2.sezonun ilk kitabını okumuştum benim içinde şuan kötü geçiyo
  •  [N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)
  • Snoop baya baya karşısında 2PAC varmış gibi düet yapıyor mükemmel olmuş.2PAC'in hologram ı bile yetmiş

• Bu linki de silerler yakinda. Butun linkler copyright yuzunden ucmus, paylasmistim ben de.. Yakin zamanda cok buyuk konserler bizi bekliyo gibi görunuyo. Michael Jackson - Queen ikilisiyle baslarlar bence
  • god of war geliyoooor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Bu linki de silerler yakinda. Butun linkler copyright yuzunden ucmus, paylasmistim ben de.. Yakin zamanda cok buyuk konserler bizi bekliyo gibi görunuyo. Michael Jackson - Queen ikilisiyle baslarlar bence

Usta tüylerim diken diken oldu dinlerken, adamlar ordaymış havasını çok iyi vermişler. Biggie yi getirceklerdi pixel yetmedi yorumu vardı biyerde çok güldüm
    Özellikle Michael Jackson çok sağlam olur zaten hologram akımı bundan sonra patlama yaşar heralde.
  • Herkese hayırlı cumalar beyler...

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

god of war geliyoooor :D

Yeni baktım bende videosuna , inşallah krizden dolayı erken çıkartılıyor olayı doğru değildir eğer öyleyse hüsran olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 20 Nisan 2012; 10:16:22 >
  • fenerli abilerimi kutluyorum
  • fener bal işine girmiş diyorlar özelliklede volkan

maçın adamı musleraydı gelen 2 şutun 2 sinide yedi
  • galatasaray ve barcalılara geçmıs olsun dıyorum keske bu hafta sonu sayısal falan oynasaydım. hıc ınanmama ragmen 2 tuttugum takımda kazandı belkı sayısalda tutardı
  • Alper arkadaşımız aramıza katılmıştır hepimize hayırlı olsun...

Ulan fenerli olarak yemin ederim sadece kaybetmediğimize sevindim kemirmekten tırnak kalmadı .Fenerbahçe bu değil yaa resmen yarı sahada beton duvar vardı her top bizim sahaya geri döndü.Rıdvan Dilmen'in dediği gibi " şu maçın 3-1'lik maçtan ne farkı vardı?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 23 Nisan 2012; 0:11:50 >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.