Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet alper hocam eline sağlık baya hoş olmuş

görüşürüz sertan aynı dileklerde bizden sana
  • Herkese selamlar beyler iyi bir hafta geçirmeniz dileklerimle...

Kaldığımız yerden, yeni yaptığım ve aynı zamanda favorim olan videoyla devam edelim

.........................................720p veya 1080p izlenmesi tavsiyedir.

_________________________________________________________________________ to be continued...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 11 Mayıs 2012; 18:30:53 >

• Korku filmi başlangıcı gibi olmuş usta emegine saglık
  • Eyv. usta sağolasın
  • Dubstep li yapmazsam biyerim şişerdi

.........................................................................720p veya 1080p izlenmesi kesinlikle tavsiye olunur.

_________________________________________________________________________ to be continued...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 11 Mayıs 2012; 18:31:29 >

•  [N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

Her ne kadar kendi Pawe lowumu indirmis olsamda bunu yapabildim :D 1 kill ile kendi rekorumu egale edemediğim ve geçemediğim içinde üzülmedim dersem yalan olur.
  • Helal Nihad

• Oha Nihad , helal valla
  • Helal Abi
  • eyv sağolun . mert abiyede helal zira o olmasa zor yapardım.
  • Abi bu arada bana hiç görev yapmadın demiştin 45-0 dayken bundada sen yapmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: evarinli

Abi bu arada bana hiç görev yapmadın demiştin 45-0 dayken bundada sen yapmamışsın

Herkese hayırlı Cumalar beyler.

Artık bize , görev yapmaktan gına geldi Emre arada böyle atraksiyonlar şart
  • Abi ben zaten görev yapıyorumda az yapıyorum.
  • quote:

Abi ben zaten görev yapıyorumda az yapıyorum.

Takılıyorum Emre şu sınav bir geçsin seni sahalara geri bekliyoruz arada bir ses ver çok açma arayı Eski NK bu yaz geri dönücek inş.
  • quote:

Abi ben zaten görev yapıyorumda az yapıyorum.

hadi len yapıyomuş :D undergrounda ev yok emre şaka bi yana görev yapmış halim o :D zira oyun 200 e 130 falan bitti bayraklar 2 ye 1 bizdeydi ve karşıya kim girse sürekli çıktığından oyun bir süre boş geçti haliyle görev yapcak şeyde olmadı ki :D
  • Mert abi daha az adam öldürmüş ama 1.
  • Helal abi
    Nihat abi freelesmis Emre :D
  • Kıskanmayın len :D
  • ya ben free den elit oldum sonra bir clan kurdum ama clan leveli mi nasıl atlatacağımı bilimiyom yardım edermisin ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.