Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'ım sana geliyorum serverların açılmasına son 6 saat 1 dakika

• Usta hayırlı olsun.
    Benim kargoda 16 sına ulaşırsa iyi olacak.
    2 gün bekleyecek sabrım kalmadı artık
  • Usta şu codu paylaşmak olsa seni haytta bekletmem 16sına kadar. Sensiz tadı çıkmaz

• ağzımdaki çayı klavyeye kustum resmen :D

• ps3 ede çıkıyor değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr

ağzımdaki çayı klavyeye kustum resmen :D

favori karakterim diyen teyze efsane olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

ps3 ede çıkıyor değilmi ?

ps3 için daha tarihi bile belli değil usta 01.07.2013 için bir site ön sipariş alıyordu ama resmi bir tarih değil .
  • Diablo bir pc efsanesidir,bence konsollarda olmaz.
    Ama tabi denemeden de kesin konuşmamak gerek.
  • ya şimdi gameplayına baktım [kızmak yok :D] birşeye benzemiyor ya :D dungeon hunter alliance ın kopyası gibi :D
  • Yav bu Diablo da Manager gibi bisey heralde. Oynayan hastasi oluyo oynamayan bu ne mal oyun neden oynuyosun ki diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

ya şimdi gameplayına baktım [kızmak yok :D] birşeye benzemiyor ya :D dungeon hunter alliance ın kopyası gibi :D

Oğlum kızılmaz tabi ki ama istemsiz gülme geldi bana zaten şuan piyasadaki oyunların %90 ı diablo çakması :) menüleri, karakterleri , itemları hikayeleri bile aynı neredeyse. Dungeon Hunterla diabloyu aynı kefeye koymak küfürün daniskası olur . O oyun diablo nun 5 para etmez kopyasından başka birşey değil karşılaştırmaya bile değmez .Diablo yu öncesinde oynamayanların trailerlara göre yorum yapıp çok kötü demesi gayet doğal :)
  • kopyası gibi dedim abi dungeona benziyor demedim. o tarz oyun çok oynamadığımdan bilemiyorum kim kime nasıl benziyor zira pcde cok oyun oynamadım.ama 12 yıl bekleyenleri düşününce falan ne bileyim daha iyi birşey bekliyordum ben. birde bu kadar çok fanı olunca. lakin şunuda dip not etmekte fayda var gow dan sonra diabloyu gördüm diyede olabilir zira siz benzetmeyedebilirisiniz belki iki oyunu ama 12 yıl ya dile kolay :d
  • belki açarım dedim dowlanderini yükledim pc onu bile açmadı yer yokmuş

• Electronic Arts'ın küresel ürün müdürü Kevin O'Leary, Call of Duty: Black Ops II hakkında Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Zavallı, (Black Ops II) yorgun görünüyorsun. Bir yıl ara vermeli ve dinlenmelisin"

Herkesin merakla bekledigi oyun hakkinda böyle bi aciklama geldi, ne diyosunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 14 Mayıs 2012; 23:40:52 >

• this product not yet ready lafını ciddiye alarak bunun son haliyle hiç alakası olmadığına inanmak isitiyorum. Umarım bu defa yanıltırlar ve gerçekten birşeyleri geliştirip sunarlar bize.
  • treyarch dan world at war 2 bekliyordum bu kötü oldu en azından benim için modern warfare i sevmezken future warfare yaptı adamlar
    gerçi treyarch çöp bile yapsa infinityden iyidir sırf zombi mode bile mw nin misli misli oynanabilirlik abidesi
  • en kötü zombiyi iyi yaparlarda oynu oynama iştahımız gelir. campaign beni pek ilgilendirmiyor açıkcası oynamıyorum çünkü multi ve zombiye iyi bir ağırlık verip çok düzgün birşey sunarlarsa patlar oyun. ama bu campaign mod gibi multi ve zombide böyle olursa treyarch ın infinityden bile geri kaldığını görme gerçeğine ne yazıkki erişeceğiz.
  • daha önce okuduğum yazılarda gerçek hikayelere yönleneceklerini , gerçekte yaşamışlardan (mason gibi) belirtmişlerdi beklerdim ki devamı gelir. gelene bakın robotlarla atın üzerinde savaşıyoruz. birde woods kravchenkoyla birlikte ölmemişmiydi nasıl olduda dirildi ?
  • Ölmedi abi hatta black ops 1 deki bilgisayardan şifreleri felan girince ondan gelen bi yazı vardı.
  • Abi Woods Kravchenko ile birlikte camdan atlayıp öldü beni bildiğim. Odaya sıkıştırmıştık da kapı arkasına saklanmıştı hatta sarıldı Woods'a tuttu beraber atladılar. Ben öyle hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.