Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 hazirandan sonra full sizleyim telafi edicem AMK diye spor gazetesi çıkıyomuş bu arada
    http://www.nebuamk.com/?gclid=CMH26eCHv7ACFUFO3wodPSm6mg
  • 1mb internetimle indiriyorum updateleri, hayat bana guzel
  • Ttnet damn !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

1mb internetimle indiriyorum updateleri, hayat bana guzel

Selamlar herkeze , sertan abi premium aldinmi ?
    Pre ile gelen silahlar cok etkili !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüştü Asyalı vurgulamalarıyla ezmiş geçmiş...

•  [N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 21 Haziran 2012; 12:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

alper,
    sana PM attım bir ara bakabilirmisin kardeş?

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

çok güzel olmuş abi eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Selamlar herkeze , sertan abi premium aldinmi ?
    Pre ile gelen silahlar cok etkili !

Kardesim ps3'ten uzagim bu aralar biraz ama dönunce muhtemelen alicam. Yenilikler baya saglammis diye duydum..
  • Nihad, bildiğin çıktı a50

http://www.astrogaming.com/a50/a50-wireless-system

• quote:

Orijinalden alıntı: Tagortian

Nihad, bildiğin çıktı a50

http://www.astrogaming.com/a50/a50-wireless-system

almak lazım abi

buda ilk video denemem olsun :D 2.cisinde adam uav acti. quıckdraw vardı. azcık zor zamanlar yasadık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata_I -- 10 Temmuz 2012; 15:33:57 >

• Sennheiser Pc 360

• Nihad güle güle kullan kardeşim hayırlı olsun artık

tef-ox(Tevfik) arkadaşımıza son bir deneme şansı vermeyi uygun gördük .Herkes adına hayırlı olması dileğiyle. Deneme süreci sonunda tekrar bir karar verilecektir.

Saygılarımla...
  • Başta Mert ve Sertan abi olmak üzere tüm clan üyelerinden özür diler, beni tekrar aralarına aldıkları için teşekkür ederim, ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğumu anlatmama gerek yok sanırım.
  • Selamlar, bir sorum var sormak istediğim. COD MW3 tahminlerinizce ne zaman 25 euronun altına düşer ? Black Ops 2 çıktığında mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Selamlar, bir sorum var sormak istediğim. COD MW3 tahminlerinizce ne zaman 25 euronun altına düşer ? Black Ops 2 çıktığında mı ?

Çıktığı gün düşmez herhalde. Zira mw ciler genelde treyarch ın oyununu beğenmez. Yine böyle bir durum olursa tıpkı black opsu beğenmeyip mw2 ye devam etmeleri gibi fiyatının düşmesi daha da uzun sürebilir.
  • teF-ox MW3 Game Clip

Abi o haber baya güzel duruyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 15 Temmuz 2012; 21:18:14 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.