Bildirim
[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (73. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adnan akşam akşam kopardın beni :d sana helal esas. senin yaptıgını yapmak daha zor bence :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata_I -- 21 Temmuz 2012; 22:40:19 > -
-
Adnan'in yaptigini hatirliyorum ya. Gulmekten oynayamamistik kac round. Icimizdeki Irlandali -
tr psn e ps plus gelmiş 1 yıl 100 tl 90 gün 30 tl ben 90 lık aldım 10 beleş oyun var şuan devamı gelicekmiş
herkese tavsiye ediyorum hepsini çektim 61 gb girdi makineye
bu gece giremeyebilirim -
hayırlı olsun adnan -
Ado hayirli olsun, herkese selamlar ve hayirli ramazanlar bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turtle'da işin suyunu çıkardı. Yeni serisi ''Seven'' ve BO2 özel kulaklıklarında hem sanal hemde gerçek 5.1 kullanıyorlar. bir serinin 2 amiral gemisi olmaz ki ? ve hala 2.4 ghz -
-
aynen abi özellikle px5 o kadar presets falan daha iyi bekliyordum . -
Alper abi ben de vardım o gece, cidden görünce çok beğenmiştim, ses kasılarak alınan killler her zaman güzel olmuştur benim için, tebrikler tekrardan
-
40. maçımızda [1s2k] klanıyla karşılaşan arkadaşlarımız 4-3 ve 4-1 lik skorlarla maçı 2-0 almıştırlar. Hepinizin ellerine sağlık...
41. karşılaşmamızı bir diğer Türk klanı olan [Empo] klanı ile dün yaptık 8-1 ve 8-2lik skorlarla maçı 2-0 kazandık. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum.Seviyeli bir maç olduğu içinde Empo klanına çok teşekkür ediyoruz.
Saygılar... -
Tebrikler herkese.
Klan karsilasmasi tekliflerine acigiz, ilgilenenlere duyurulur.. -
-
Nefret ediyorum ileri teknolojiden, lanet olsun öyle oyuna -
ben beğenmedim. crysis'in içine düşmüş gibi. -
Bu ne ya? Prejudice Section 8 izliyomusum gibi hissettim bi an. -
Bence güzel olmuş -
http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf
Herkese selamlar, görüşürüz. -
Facebook ve Whataspp'tan sonra iyice bosladik burayi. Nasi gidiyo millet? Yazin arada. Pazartesi Turkiye'deyim..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X