Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klana alim var mi arkadaslar. Form doldurdum ama bi sonuc gelmedi ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

evarinli ovarinli hata3435 hepinizle oynadım sizle oynamak bayağı bi keyif vericiydi ama mw3 ten sıkılınca bıraktım klanınıza başarılar diliyorum

sağol dostum
  • Sertan abi ne olur geri dön gruba, sen olmadan trolleyemiyorum.

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)
  • Kardesim telefona 2 saat bakmayip 200 tane notification görmekten gina gelmisti mis gibi kullaniyorum whatsappi simdi ihtiyacim oldukca
  • saka maka tatil ne cabuk gecti ya

• Bize hergun tatil Nihadim Sana da seneye öyle insallah..

Black Ops 2 pre-orderladim bu arada..

Cumle aleme selam olsun..
  • inşallah abi ,, hayırlısı olsun.

Buradan Donanımhaberi yönettiğini iddia eden IQ seviyesi minimum seviyesinde kalmış nerden uyarı vereceğini ne yapacağını bilemeyen kendini bilmez hadsizlere sesleniyorum. 1 senedir aynı olan imzanın nesi battıda şimdi değiştirme gereğinde bulundunuz. Adamlar bütün hayatını mal varlığını oturduğu arabanın koltuk kumaşının parçasının ürün kodunun kumaşının ipliğinin örgü makinasının markasının örgüsünün neyden olduğunu itinayla büyük puntolarla kalın kalın resimlerle anlatarak yazıyor. Adamlara hiçbirşey olmuyor gelip benim 1 senedir olan imzamdaki 1 resim 3 tane kulaklık ismi kural dışı oluyor. O ceza puanı vermek için yer arayan arkadaş için yazıyorum bu yazıyı. Korkak olma gel burdan ver ceza puanını. Sana yardımcı olmak için yazıyorum bu yazıyı. Daha diyecek çok şeyim var ama neyse. Allaha havale ediyorum sizi. Özellikle sizi yönetici diye seçenleri..

• selamlar herkese..
    abi bende 10 kasımda alıyorum black ops'u kesin olarak ama ondan da erken düşerse spotçulara alabilirim
    nihat abi haklısında senin imza biraz uzundu imzayı alsında ceza puanına ne gerek var anlamadım 5 6 ceza puanı oluca ban mı var?
  • 3 tane kulaklık ismi alt alta yazıldı diye mi uzun oldu kardeşim ?
  • Nihadim ben de cözemedim bu adamlarin mantigini! Bi de adam gibi elestirdik diye bana da ceza puani vermislerdi elestiriye de tahammulleri yok yani monarsiyle yönetiliyo forum . Adnan Isvec'te oldugum icin tam release date'de elime gecicek benim belki 1 gun falan atabilir. Ama en gece 13unde alanlarla oynarmisiz gibi geliyo
  • Herkese selamlar, pek görüşemediğimiz şu günlerde Black Ops II öncesinde bilgisayarımda rastladığım bi kareyi paylaşmak istedim

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)
  • emreyle ben kesin rakip takıp olmuşuzdur
  • Adnan akıl olmaz 4v4 ' ler
    Alper varken ' Tevfik Adnan Emre Alper ' - ' Alper Sertan Mert Nihad '
    Ciddi anlamda çok eğlenceli ama, Osman abi varken de Nihad abi bize Osman abi karşıya eheh.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hata-2408/hero/17712945

neler eksik ? all res duymak istemiyorum :) Skill konusundada ne yapayım bilemedim abilerim forumlara baktım bir sürü hızlı kasmak için şey yapmışlar genelde en iyi kullandıklarımı yaptım ben ama gereksiz olanlar var mı ? vit düşüreyim mi daha. bi ara 60 k civarındaydı. düşürüp dex bastım. hell act 3 e kadar daha yarıya indiğini görmedim life'ın. ama mantra healing in de faydası var tabi bunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata_I -- 4 Kasım 2012; 0:01:20 >
  • olmamış abi bu all res yap bence
  • Cok biliyon ya Adnan. Adamin herseye yorumu var arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado

olmamış abi bu all res yap bence

adnan sen once oyunu yuklemeyi ogren :D

• Adnan'ın kovalaklığına bir dur diyelim.

• sende alper abinin izinden mi gidiyorsun tefo :D
  • Aynen Nihad abi

Ya arkadaş ben WhatsApp'da olunca orası canlı, ben forumda olunca forum canlı. Sertan abi gönül rahatlığıyla dönebilirsin gruba, telefonum servisde.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.