Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ve osman abi aldık oyunu single pek güzel olmamış gibi ama zombisi çok feci olmuş multiye giremedim daha kapalı 5 gün nası beklicez
  • campaing de çok güzel olmuş sonradan açılıyo sondaki müzikte çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 10 Kasım 2012; 11:00:31 >
  • cümleten selamlar, özlediniz mi beni WhatsApp'da eheh
  • Özlemedik
  • özlemi en kısa zamanda gidermeye çalışacağım benim biricik takım partnerim
  • Geçen sene bu dönemler mw3 çıkmıştı bağlantı sıkıntılarından salak salak ölmekten hilecilerden her türlü olumsuzluklardan kendi kendimi yiyip bitiriyordum. Bu sene ne kadar rahatım ya

Gerçi şimdi de critical hit chance le life on hit le falan kafayı bozdum ama neyse Diablo candır. en azından en büyük dert item düşmemesi oluyor. onun dışında kebap valla ohh
  • Nihaaad abiii, bırak Diabloyu

YGS için son;

131 gün
  • benim sinavla dersle pek sikintim olmaz kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın yakaladığın tempoyu tuttur abi sen yine de

Herkese hayırlı günler bu arada.
  • yazın yakaladığım tempo ? pm at sayfayı kirletiyoruz.
  • Ah, Ah O günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata_I -- 15 Kasım 2012; 20:31:53 >
  • Eski defterleri açmasaydık iyidi be Nihad abi, ama yaz akşamüstülerini unutamıyorum. Yenilince nasıl küfür ediyodu Fransız apaçileri

• :D bence bunu koymasaydın daha iyiydi. core benden uzak dursun kardeşim ...
  • Alıştırıcam abi seni kafaya koydum

biricik gözbebeğimiz Balıkesirsporumuz, kurada Galatasaray ile eşleşti. Maç TT Arena'da.
  • MW3'ten sonra ilac gibi geldi Black Ops 2
  • yok be abi mw3 iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da ilaç gibi geldi bağlantı seçme çok iyi olmuş 3 4 çizgi oynuyorum her oyunu tek deli olduğum şey host migration her el 2 3 host değişiyo oyunun içine s....yo direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanado -- 21 Kasım 2012; 17:14:42 >
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. bir klan kurmak istiyoruz arkadaşlarla beraber bu klanı oluştururken kaç kişi olması gerekiyor yani elite üye olduk hepimiz fakat premium olanına değil 3 kişiyiz biz şu an fakat oynadığımız oyunlar clanın ratio sunu falan değiştirmiyor level atlamıyor hep 1. levelde kalıyor, bu nasıl oluyor şöyle özetleyerek nasıl yapmamaız gerektiğini bir anlatabilirseniz çok sevinirim.
  • @d4rk3ff3ct, bildiğim kadarıyla sadece premium ve founder olan oyuncular clan levelinini arttırabilir.
  • cevabınız için teşekkürler fakat cod bo2 ile birlikte elite ücretsiz olmuş yani premium ortadan kalkmış ama genede bir türlü beceremedik. sizin klanınız tagı sarı mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.