Bildirim
[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (78. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
five seven show diyosun abihelal cok iyimis -
ps4 duyuruyorlar kasayi gostermiyolar tovbe yarabbim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Face, whatsapp derken iyice salladik burayi yav. Cumle ahaliye selam olsun -
Yabanci hatti gruba alinca Turk hatti dusuyo mudur nedir. Whatsa yazamiyorum bilginiz olsun vatan topraklarindayim.
Alayiniza selamlar -
Valla Sertan abi düşüyor mu ne oluyor bilemiyorum Hayırlı cumalar herkese.. -
arkadaşlar merhaba black ops 2 oynuyorsanız bi dostluk maçı yapalım bizim klanla [G4Zi] klanımız.
core tdm yapalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iOS Developer -- 29 Mart 2013; 14:27:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanado
bende yeni makina aldırıcam 700 tl civarı galiba sınavdan sonra veya belkide yarın alırlar yazın ortalarına doğruda olabilr bi bok sölemiyolar inanılmaz sıkılıyorum geceleri
rastgele sayfada dolaşıyodum bu mesajı gördüm yarım saatir gülüyorum ulan adnan :D -
quote:
Orijinalden alıntı: hata_I
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanado
bende yeni makina aldırıcam 700 tl civarı galiba sınavdan sonra veya belkide yarın alırlar yazın ortalarına doğruda olabilr bi bok sölemiyolar inanılmaz sıkılıyorum geceleri
rastgele sayfada dolaşıyodum bu mesajı gördüm yarım saatir gülüyorum ulan adnan :D
Abi biz o sene sınava çalışıyorduk galiba ya -
-
-
selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam olsun Tum Naked King ailesine. Herkesin kandilini kutlarim -
hayirli haftalar -
geçte olsa hayırlı cumalar
iyi hafta sonları herkese -
-
Biraz önce biten karsilasmada [NM7D] klanini 8-3 ve 8-4 biten 2 el sonunda 2-0 maglup ettik. Herkesi tebrik ederim. [NM7D] klaniyla daha karsilasmalar yapicaz, onlara da COD kariyerlerinde basarilar dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 21 Temmuz 2013; 3:08:48 > -
tebrikler arkadaşlar -
Biraz önce biten karsilasmada [TRpW] klanini 8-1 / 8-2 biten 2 raund sonunda 2-0 maglup ettik. Herkese tebrikler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmaniac -- 1 Ağustos 2013; 2:28:40 > -
2. kez karsilastigimiz [TRpW] klanini 8-2 / 8-3 biten 2 raund sonunda 2-0 maglup ettik. Görev alan tum arkadaslarimi tebrik ederim..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X