Şimdi Ara

N&D ve Happy Dog Köpek Mamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oğlumun mamasını değiştiricem. Proplandan pek mumnun kalmadım. Yakınımdaki bir petshoptan bu iki markayı öğrendim. Tahılsızlar ve tahıl yerine meyve kullanıyorlarmış. Bu mamaları kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

• Ben bahsedilen 2 marka mamayıda kullandım yani hem proplan hemde n&d.

Alman çoban köpeklerim var. Birinde sadece porprlan kullandım ve yararı çok var ama gözle görülür büyüme şişmanlık yok.. birinde ise sadece n&d sağlık ve vitamin olarak ikisi eş değer. Ancak narlı ve tavuklu n&d tüy yapılarına iyi geliyor. Resmen parlatıyor. Yürürken ve koşarken çok canlı duruyor. ..

Veterinerin dediğine pek bakma onlar kendilerine gelen mamaları satmak ister genelde.... Örneğin suan en iyi mamalar proplan acana falan ama veteriner tutupda kendine gelen mamayı en iyi mama yaparyapar..

Mama içeriklerinikarşılaştır. .şila

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajdaki hataları kusur bakmayın mobil site ve mini sürümden kaynaklanıyor.. kafayı yedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuştuğum petshop 3 mamayıda satıyor proplan n&d ve happy dog. tahılsız meyveli olduğundan ve protein oranı yüksek olduğundan n&d yi öneriyor. proplan ile fiyatları aynı neredeyse.
  • BonaCibo markasınıda araştırabilirsin temizmama.com diye sitesi var yerli malı o yüzden ucuz baya kaliteli oldugu söyleniyor bende su an sipariş veriyorum.
  • qaniX kullanıcısına yanıt
    N&d al mümkünse domuzlu kuzu etli falan al... memnun kalacaksı kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • durmus.42 kullanıcısına yanıt
    Onuda kullandım :)

Memnun kalacaksın ilk açtığın zaman deli gibi yiyecek büyük ihtimalle... ancak dikkat edin bazı köpekler de tüy dökülmesi yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Dondurma - Ben and Jerry's
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beytullahozdemir kullanıcısına yanıt
    iki paket numuneyi sildi süpürdü zaten :)
  • Sonradan sıkılacak büyük ihtimalle.
    Mamayı görmediği koklayamadığı bir yerde saklayın. Paketin içinde olsa bile aynı odada kokuyu alabiliyorlar.
    Kokusunu aldığı için Bonacibodan sıkılabiliyorlar.
    Birde belirli bir süre belirleyin
    Ben; 15 dakikadan fazla tutumuyorum mamalarını önünde yeselerde yemeselerde. Yedikleri zaman boş kabı hemen alıyorum.. kısa bir bilgi

• N&D kuzu etli aldım hadi hayırlısı :) %60 protein var başımıza iş aldık artık günde 5 kere gezdirir oyun oynarız yoksa duvara tırmanır bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaniX

N&D kuzu etli aldım hadi hayırlısı :) %60 protein var başımıza iş aldık artık günde 5 kere gezdirir oyun oynarız yoksa duvara tırmanır bu :D

Hocam memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim.

Ben şu an Trainer marka bir mama veriyorum.Pet Shop'un tavsiyesi üzerine almıştım.Yiyor ama çok ta severek yemiyor köpeğim.Veteriner ısrarla N&D öneriyor.Daha önce N&D alan bir arkadaşım da köpeklerin mamayı açlıktan ölmemek için yediklerini söyledi.Başka bir veteriner de Happy Dog marka öneriyor.Acana ve Orijen gibi markalar da çok pahalı ve benim köpeğin de maşalllahı var dünyaları yiyor onun için bu iki markayı almak epey zor görünüyor benim için şu an.

Ne yapsam kararsız kaldım.

• Valla daha yeni başladık ama şuan için yalayıp yutuyor öyle isteksiz durmuyor ama benim ki aç gözlü elimde, dışarda ne görse yemek istiyor :) İlerleyen zamanlarda belli eder bakalım o zaman unutmazsam yazarım buraya farkettiğim şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaniX

Valla daha yeni başladık ama şuan için yalayıp yutuyor öyle isteksiz durmuyor ama benim ki aç gözlü elimde, dışarda ne görse yemek istiyor :) İlerleyen zamanlarda belli eder bakalım o zaman unutmazsam yazarım buraya farkettiğim şeyleri.

Teşekkürler hocam.

Son iki gündür benimki de epey yedi elimdeki mamayı ama değişmeli miyim emin olamıyorum.Köpeğinizin cinsi nedir bu arada?
  • Rottweiler erkek daha 3.5 aylık. Daha önce proplan somonlu kullanıyordum ama çok fazla tahıl vardı ve kötü kokuyordu bu yüzden n&d az tahıllı kuzu etliye geçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.