Şimdi Ara

n-gage telefon software yazılımını arıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her yerde aradım fakat bulamadım. Telefonumun bluetooth unun yazılımı bozulmuş. Hatırladığım kadarıyla kurduğum programdan sonra olmuştu.
    *#7370# yapsamda düzelmio. USB kablo ile yazılımını deiştirmem gerekli yazılımı bulamıorum. Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• forumda 2 tane konu var arama yaparsan bulursun
  • tamam gördük ama eski ngage den bahsediorum. n81 falanda ngage die geçio. Laf olsun die yazmadık.
  • Bide hard format dene nasi oluyo dersen : Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes(yesil arama tusu) ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesini bekle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Proserpina_

tamam gördük ama eski ngage den bahsediorum. n81 falanda ngage die geçio. Laf olsun die yazmadık.

eski ngage yi bulamassın mecburen ngage 2.0 ı yüklemen lazım belki formatla geri gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 10 Şubat 2008; 13:43:10 >
  • onuda denedim. Ama telefon hiç bi tepki wermio direk açılıo. ngage için farklı tuş kombinasyonu war sanırım buldum 1-2 tane ama onlarda olmuo
  • v 4.03 26.11.2003 Nem-4 war telefonumda bozuldu işte ya üst wersionu yada bu wersionu arıorum
  • update eden birinden yardım al baktım da nokianın sayfası ingilizce yani N81 destek ordan update dosyası inidiriliyo ürün kodlarını filanda bilmediğimiz için telefonu ingilizce yapabilirsin
    o yüzden fikrim yok sana yanlış bişey yaptırmak istemem dediğim gibi forumdan N81 kullanan kişiler ara onlardan destek al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.