Şimdi Ara

N kolay faizsiz masrafsız 30 gün sonunda geri ödemeli 1000₺ nakit para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
11.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da 750 tl çıktı. Eft ile başka bankadaki hesabıma aktarmak için internet şubesine kaydolmaya çalıştım bu sefer de

'BHS sürecini tamamlamadığınız için sisteme giriş yapamazsınız.' diye bir şey çıktı 30 gün kuryeyi bekleyeceğiz galiba.

• acar5555 A kullanıcısına yanıt
    1 haftadır bende bekliyorum da kurye falan hâlâ yok..1 aydan sonra faizi var zaten..ben iptal ettirecem krediyi ,onların olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acar5555 A kullanıcısına yanıt

15 gün süresi varmış olmazsa iptal edersiniz.

• Şimdi bende aldım 750 TL son adımda doviz ve altın alamazsınız diye kutucuğu onaylatıp parayı veriyor komedi la.

• to1ga T kullanıcısına yanıt

Ben de aldım. Şaka gibi madde. başka bankaya EFT yapar, istediğimi alırım. Kime ne yahu?

• MMK46 M kullanıcısına yanıt

10 gün geçti ne arayan var ne soran nasıl iptal ediyoruz hocam bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @acar5555 müşteri hizmetlerini arayarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 18 Aralık 2021; 10:24:2 >
  • Arkadaşlar bana kart henüz gelmedi. Kart olmadan kredi ödemesini yapabilir miyim

• Hesap bilgileriniz gözüküyordur ona eft yapabilirsiniz

• Krediyi aldım 30 gün olmadan yatırdım.

şu an tekrar denedim tekrar veriyor aynı tutarı.

• tam 1 ay oldu 10 gün önce aradım ne gelen var ne sms hiç bir şey yok dedim kuryeye verilmiş dedi 10 günde getirmeyen kuryeninde böyle basit projeninde içine etsinler. boşuna bilgilerimizi verdik. daha gelsede kurye kapıdan gönderirim

• Passolig yoluyla Nkolay hesabınız varsa, verilen krediyi passolig banka kartınıza bağlı vadesiz hesaba yatiriyorlar ve buradan havale/eft yapma şansınız yok. Sadece passolig kartla alışverişlerde kullanıyorsunuz. Aklınızda olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WT1243 W kullanıcısına yanıt

Yanlış bilgi.Verilen parayı eft yapabilirsiniz.

• Başvuru kısmını doldurdum 750 lira verdi sonrasında devam etmedim parayı falan almadım.

İptal etmek falan gerekiyor mu böyle kalsa sorun olur mu

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt

kredi kısmından öde geç hocam işini şansa bırakma

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt
    Sizin de passolig kart hesabınıza mi yattı para?

• WT1243 W kullanıcısına yanıt

Evet

• Başvurayım dedim, sizi 1000 tl zorlayacağını düşündük, olumsuz dedi
    Şaka gibiler, 100k kredi limitim var, puanım yüksek. Neyse iyiki vermediler çok zorlanırdım gerçekten..

• İlk ay 1000 verdi, sonra vermedi, sonra yine bin verdi çekmedim, sonra lazım oldu bu sefer vermedi. Acayip saçma bir sistem. Borcum harcım olmaz. Düzenli ödeme yaparım. Kredi puanım iyi. Lazımken vermedi :)

• Merhaba mikro kredi halen ****a yatmıyor mu, **** banka kartım ve passolig kartım yok çektiğim mikro krediyi nasıl kullanabilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.