< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
N Kolay Sanal Kart ile 200 TL Alışverişe 50 TL İade (Sadece 20 Mart) (2. sayfa)
-
-
N11 cüzdan geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11'de cüzdan mı var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol kardeşim. Yükledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana sms gelmedi ama para yattı 1 saat içinde
-
Ankarakart nkoly mi oluyor
Akşam 6 da ben de yükledim ama henüz gelmedi.
Arkadaşlar pardon karta 250 tl yüklemişim.200 egoya yükleyince sonra baktığımda sanki 50 geldi sandım.Kusura bakmayın
1 saat sonra geldigi icin 6/7/8 de yukledigin bile halen gelmediyse daha gelmez. Kabul olmamistir
konu icin tesekkurler 3 hesapla , eksi komisyon cikinca temiz 144tl kar
( paycelle direk cekseydimde belki sayardi ama zaten saat 8 de yaptigim icin riske atmadim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 20 Mart 2024; 23:11:27 > -
Yok hocam, aylık limit üzeri diye işlem onaylamıyordu 2-3 kere kayıt açtım orası cüzdanmış laf anlatamadım ben bunlara.
-
18.30 gibi bimpara yükledim. İade ve sms gelmedi. Hay bunların yapacağı işe
buradaki klon ödeme ne anlama geliyor bilen var mı
cüzdan ödemesi gibi bişey mi
-
"İade en geç 2 iş günü içinde harcamanın yapıldığı N Kolay sanal karta yapılacaktır."
-
Trendyol olumlu PARAM/TRENDYOL olarak geçiyor dijital slip (21 mart olmuş ve kampanya artık bitmiştir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WESHARK -- 21 Mart 2024; 2:1:53 > -
hayda n11 normal alışverişi saymayacak mı şimdi ?
-
n11 mcc kodu 7399 olarak geçiyormuş yani geçerli değil ne .oka yaradı ozaman bende iptal ettim alışverişimi
-
Hepsiburada da iade gelmedi beklemedeyiz. n11 yok hepsiburada yok ne anladık bu işten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X