Şimdi Ara

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar naçizane düşüncem, pek hoş olmuyor... Karşılıklı tahrikleri bitirerek bence bu durumu sonlandırın. Saygılar
  • massıve arkadassım o resımdekı verdıgın fıyatlar net uzerınden cıhaz 250 euro.ikincisi iki kutu seklınde satılmıo tek bır kutu var onun iiçin modul 250 euro yazdım ama anlayamamıssın.SEN ZATEN HERSEYİ COK İİ BILIOMUSSUN.bılgılerın için saol.esp. dostum n95 yemınle acarsam bırlıkte accaz ve arıcam seni.. bu sırada reklam mı o da ne ? reklama ihtıyaCIM YOK.benı tanıyan tanıo.gps hakkında merak edılen bı sey varsa aranıp detaylı bılgı alabılırsınız !
  • Selam arkadaslar,
    Bu foruma ilk mesajim :o)

Nokia n93 kullaniyorum ve gps modul olarak da Holux GPSlim 240 kullaniyorum. Ikisinin birlikteliginden de oldukca memnunum. Smart2go'nun websitesine 2 hafta once Turkiye'nin adi bile gecmiyordu simdi ise programa koymuslara ama 0.0 mb olarak gozukuyor. Henuz download edemiyoruz. Su an kullandigim program tomtom navigator 6 ve istanbul icinde oldukca memnunum henuz baska sehirde kullanma firsatim olmadi. Eger n serisi ve gps birlikteligi hakkinda sorulariniz varsa da elimden geldigince yanitlamaya calisirim.
  • Senin bahsettigin ekledigim ilk fotograftaki olan.Diger eklediklerim,bilgi amacli sadece GPS DONGLE olarak satilan fiyatlari haritasiz kartsiz.Yani 250€ diye bahsettigin navigasyon setinin icinden cikan Gps modulunun tek olarak kac paraya satildigina dair ornek amacli.Iki ayri kutu olarak satiliyor diye bir cumle kurmusmuyum iyi oku.Boyle yapmamin amaci suydu,topigi bastan asagi okursan senin bahsettigin 250€ luk fiyatin sadece ve sadece gps modulunun fiyati oldugunu zannetmis arkadasin biri ve kendisinde bir adet gps modulu oldugunu,100ytl na satabilecegini yazmis.Halbuki zaten gps modulleri o fiyat ortalamasinda satiliyor.Senin bahsettigin fiyata lisansli smart2go navigasyon programi ve mmc karttin fiyata dahil oldugunu anlamamis.Ki korkarim sende bunun boyle oldugunu yeni ogrendin.Kisacasi benim anlatmak istedigim,Gps modulu diye actigin topicte aslinda sen Gps modulununde dahil oldugu paket navigasyon setinden bahsediyorsun.Ve fiyatinin 250€ oldugunu yaziyorsun.Topigin basligini okuyup goz atan bir arkadasta sadece Gps modulunun fiyatinin 250€ oldugunu anlamis.Bende bu yanlis anlamadan dolayi konuya aciklik getirdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: yigitrom35

massıve arkadassım o resımdekı verdıgın fıyatlar net uzerınden cıhaz 250 euro.ikincisi iki kutu seklınde satılmıo tek bır kutu var onun iiçin modul 250 euro yazdım ama anlayamamıssın.SEN ZATEN HERSEYİ COK İİ BILIOMUSSUN.bılgılerın için saol.esp. dostum n95 yemınle acarsam bırlıkte accaz ve arıcam seni.. bu sırada reklam mı o da ne ? reklama ihtıyaCIM YOK.benı tanıyan tanıo.gps hakkında merak edılen bı sey varsa aranıp detaylı bılgı alabılırsınız !

• birşey sormak istiyorum; smart2go yüklü+ nokiadan harita indirme programını ve haritayı da indirdim,
    gps bağlantısı için sadece bahsettiğin modül gerekli galiba;
    peki bu modülü kullanınca yani uyduda yerini bulunca extra bir para ödemek gerekiyor mu kullandıkça biraz bilgi verir misin? sık sık dağ turları yapıyoruz arkadaşlarla bu yüzden bu konuyu incelemeye başladım iblgi verirsen sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: fujivelvia

Selam arkadaslar,

Nokia n93 kullaniyorum ve gps modul olarak da Holux GPSlim 240 kullaniyorum. Ikisinin birlikteliginden de oldukca memnunum. Smart2go'nun websitesine 2 hafta once Turkiye'nin adi bile gecmiyordu simdi ise programa koymuslara ama 0.0 mb olarak gozukuyor. Henuz download edemiyoruz. Su an kullandigim program tomtom navigator 6 ve istanbul icinde oldukca memnunum henuz baska sehirde kullanma firsatim olmadi. Eger n serisi ve gps birlikteligi hakkinda sorulariniz varsa da elimden geldigince yanitlamaya calisirim.

• Gps modulunden baska ek bır para vermıyorsun ama harıta guncellemeye bazı firmalar para alıyor bunda sadece gps modul ve desteklıyen bır telefon yeterlı N70 mısler bu konuda gayet basarı
    quote:

Orjinalden alıntı: boramat

birşey sormak istiyorum; smart2go yüklü+ nokiadan harita indirme programını ve haritayı da indirdim,
    gps bağlantısı için sadece bahsettiğin modül gerekli galiba;
    peki bu modülü kullanınca yani uyduda yerini bulunca extra bir para ödemek gerekiyor mu kullandıkça biraz bilgi verir misin? sık sık dağ turları yapıyoruz arkadaşlarla bu yüzden bu konuyu incelemeye başladım iblgi verirsen sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: fujivelvia

Selam arkadaslar,

• Merhaba arkadaşlar.Bu navigasyon olayına yabancıyım sorcağım soru size komik gelebilir kusura bakmayın:) yazılarınızıda okudum fakat kafam karıştı:) Ben N73 model telefonuma tomtom u yukledim tr haritasınıda yukledim.Programı çalıştırdığımda adresleri filan belirledikten sonrA GPS cihazı yok diyor.Bu durumda bi GPS cihazı alcaz sanırım bunu anladım yanlış anlamadıysam sizin yazılarınızdan:) Bunu en ucuz yollu nerden temin edebilirim fiyatları ortalama ne kadardır? Ben istanbuldayım.

Şimdiden Teşekkür Ederim.
  • en ucuz gittigidiyordan alabilirsin ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.