Şimdi Ara

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPS MODULU İNECELEDINIZMİ EGE PARK NOKİA SHOP İZMİRDE BUNU TEST ETME SANSINIZ VAR!

• Nasıl birşey bu dediğin? SD kart yuvasına falan mı takılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

Nasıl birşey bu dediğin? SD kart yuvasına falan mı takılıyor?
    insan biraz bilgi verir yaa
  • UFAK BIR KTUCUKTAN İBARET BU MODUL HAFIZA KARTIYLA BIRLIKTE SATILIO BARİZ GPS HARIKA BISEY BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: get a life

insan biraz bilgi verir yaa

Alıntıları Göster
    Evet ben istanbul'dayım mesela. İzmir'e gidip bakamayacağıma göre biraz ayrıntılı bilgi iyi olurdu.

Edit: Yani şu WMP için Wi-fi kart olayı gibi. Güzel düşünmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 11 Mart 2007; 15:21:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitrom35

UFAK BIR KTUCUKTAN İBARET BU MODUL HAFIZA KARTIYLA BIRLIKTE SATILIO BARİZ GPS HARIKA BISEY BENCE
    SMART2GO DENILEN BIR CIHAZ NOKİANIN,,,İÇİNDEN CIKAN MMC KARTI TELEFONA TAKIP PROGRAMINI YUKLUORUZ BASLANIC OLARAK İZMİR ANKARA İSTANBUL BASTA OLMAK UZERE FULL MAP MEVCUT 27 SEHIR TAM HARITA......VE GİTGİDE BU HARITALARI TAMAMLIORUZ.GPS UFAK BIR KUTU HALINDE BLUETOOTHTAN BAGLANTI SEKLIN CALISOR VE DIREK EKRANIZMIZDA GPS HARITASINI GÖRMEYE VE KULLANMAYA BASLIORUZ.JARJI FALAN NORMAL BIR CEP TELEFONU GİBİ.FİYATI 250 EURO CIVARINDA
  • quote:

SMART2GO DENILEN BIR CIHAZ NOKİANIN,,,İÇİNDEN CIKAN MMC KARTI TELEFONA TAKIP PROGRAMINI YUKLUORUZ BASLANIC OLARAK İZMİR ANKARA İSTANBUL BASTA OLMAK UZERE FULL MAP MEVCUT 27 SEHIR TAM HARITA......VE GİTGİDE BU HARITALARI TAMAMLIORUZ.GPS UFAK BIR KUTU HALINDE BLUETOOTHTAN BAGLANTI SEKLIN CALISOR VE DIREK EKRANIZMIZDA GPS HARITASINI GÖRMEYE VE KULLANMAYA BASLIORUZ.JARJI FALAN NORMAL BIR CEP TELEFONU GİBİ.FİYATI 250 EURO CIVARINDA

Alıntıları Göster
    Olmadı şimdi yaw. ben de neler ummuştum. GPS çipini hafıza kartının içine gömdüler sandım. oradan yer bilgisini alıyoruz diye sevinmiştim. Haritayı Telefona yükleyip güzel güzel kullanacağız sandım tüh yaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

Olmadı şimdi yaw. ben de neler ummuştum. GPS çipini hafıza kartının içine gömdüler sandım. oradan yer bilgisini alıyoruz diye sevinmiştim. Haritayı Telefona yükleyip güzel güzel kullanacağız sandım tüh yaa.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de bu gps modül mevcut i-mate k-jam ile birlikte kullanıyorum..aynı zamanda 6680 ile de kullanıyorum..mantığı çok basit programını yükleyip,haritasını yükleyip,bluetooth ile bağlanıyorsunuz gps modülüne.. benim modülüm resimdeki gibidir.. ayrıca arkadaş 250 euro demiş ancak almak isteyen olursa ben 100 ytl'ye verebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

arkadaşlar ben de bu gps modül mevcut i-mate k-jam ile birlikte kullanıyorum..aynı zamanda 6680 ile de kullanıyorum..mantığı çok basit programını yükleyip,haritasını yükleyip,bluetooth ile bağlanıyorsunuz gps modülüne.. benim modülüm resimdeki gibidir.. ayrıca arkadaş 250 euro demiş ancak almak isteyen olursa ben 100 ytl'ye verebilirim..

Alıntıları Göster
    Topigi acan kisinin bahsettigi 250€ luk fiyat,Gps dongle nin dahil oldugu, icinde navigasyon programi ve haritalarinin yuklenebilecegi setin lisansli fiyati.Sadece Gps cihazi o fiyata degil.

Yani is sadece Bluetooth Gps dongle almakla bitmiyor.Cihaza navigasyon programi yukleyip bulundugunuz haritayi yuklemek gerekiyor.Ayrica her gps setindeki harita bulundugunuz her gittiginiz yeri kapsamaz.Secenekler farklidir.Lisanli almak en avantajlisidir.Zira internetten harita ve benzeri uygulamalari uptade etmek icin lisansli bir urun kullanmaniz gerek.Bazilari harita ve benzer programlari crack li kullansada bu fazla uzun omurlu olmuyor.Tr sartlarinda suan herkese hitap etmeyen bir uygulama.

• canım benım git izmir egs parka sor su anda 250 euro istersen alabılırsın telını vereyım istersen arkadasım 3243330
  • quote:

canım benım git izmir egs parka sor su anda 250 euro istersen alabılırsın telını vereyım istersen arkadasım 3243330
    Kime yazdin bunu?
    quote:

Orjinalden alıntı: yigitrom35

canım benım git izmir egs parka sor su anda 250 euro istersen alabılırsın telını vereyım istersen arkadasım 3243330
  • sana yazdım
  • quote:

sana yazdım
    Ilk once suna aciklik getirelim yukarida yazdigim gibi bu sadece Gps dongle fiyati degil.Kutunun icinden,Gps cihazinin disinda telefona yuklenen smart2go programinin gps ile calisan program versiyonu ve haritalarin yuklu oldugu hafiza karti veya buna benzer navigasyon setlerinde kendi kartina yukliyebilecegin yazilim cd si cikar.Yani 250€ komple fiyatidir.Lisansli program harita vs yazilim disinda Gps modulu ayrica satin alinabilinir.Ancak hicbir gps modlu tek basina 250€ etmez.Zaten bu fiyatada satilmaz.Uzun lafin kisasi 250€ luk fiyatin yarisindan daha fazlasi Program+harita+lisans ve karttin degeridir.

yigitrom35 buraya kadar yazilanlari anladiysan eger ve
    Benden once yazan Cellat_1905 ne yazmis oldugunuda iyi okursan konuyu daha iyi anlarsin,bahsettigin gps modul fiyatinin sadece 250€ oldugunu zannetmis.Ardindan ben ne yazmisim,250€ fiyati oldugunu yazdigin, Gps modulu diye bahsettigin ancak aslinda gps modulunun dahil oldugu navigasyon setinin fiyatinin 250€ oldugundan bahsetmisim.
    Birseyi anla neyin ne oldugunu ogren ondan sonra ne yazacaksan yaz. Ancak canim benim gibi laubali olmadan emi.

Ki anlamadan yazdigin ve sanki benim neyin ne oldugunu bilmedigim bir seymis gibi,aslinda senin neyin ne oldugunu bilmedigin bir konu hakkinda bana"" git izmir egs parka sor su anda 250 euro istersen alabılırsın telını vereyım istersen arkadasım 3243330""diye yazmandan belli.Sana bu navigasyon setinin bu paraya satilamayacagini iddia edenmi olduki bana git izmir egs ye diye yaziyorsun.
    Izmirde nerde satildigi beni hic enterese etmiyor.Madem konu aciyorsun eksiksiz bilgi ver.Millet ya yanlis anlamis,yada eksik bilgiden yakinmis.

Yazdiklarimdan sonra,konuyla ilgili baska ortamlarda eksiksiz bilgilendirme yaparsin.

quote:

sana yazdım

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

Sadece GPS modulunun fiyatinin 250€ olmadigini,bir baska deyisle Gps modulunun fiyata dahil oldugu navigasyon setinin 250€ oldugunu anlamissindir artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 11 Mart 2007; 20:15:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Ilk once suna aciklik getirelim yukarida yazdigim gibi bu sadece Gps dongle fiyati degil.Kutunun icinden,Gps cihazinin disinda telefona yuklenen smart2go programinin gps ile calisan program versiyonu ve haritalarin yuklu oldugu hafiza karti veya buna benzer navigasyon setlerinde kendi kartina yukliyebilecegin yazilim cd si cikar.Yani 250€ komple fiyatidir.Lisansli program harita vs yazilim disinda Gps modulu ayrica satin alinabilinir.Ancak hicbir gps modlu tek basina 250€ etmez.Zaten bu fiyatada satilmaz.Uzun lafin kisasi 250€ luk fiyatin yarisindan daha fazlasi Program+harita+lisans ve karttin degeridir.

yigitrom35 buraya kadar yazilanlari anladiysan eger ve
    Benden once yazan Cellat_1905 ne yazmis oldugunuda iyi okursan konuyu daha iyi anlarsin,bahsettigin gps modul fiyatinin sadece 250€ oldugunu zannetmis.Ardindan ben ne yazmisim,250€ fiyati oldugunu yazdigin, Gps modulu diye bahsettigin ancak aslinda gps modulunun dahil oldugu navigasyon setinin fiyatinin 250€ oldugundan bahsetmisim.
    Birseyi anla neyin ne oldugunu ogren ondan sonra ne yazacaksan yaz. Ancak canim benim gibi laubali olmadan emi.

Ki anlamadan yazdigin ve sanki benim neyin ne oldugunu bilmedigim bir seymis gibi,aslinda senin neyin ne oldugunu bilmedigin bir konu hakkinda bana"" git izmir egs parka sor su anda 250 euro istersen alabılırsın telını vereyım istersen arkadasım 3243330""diye yazmandan belli.Sana bu navigasyon setinin bu paraya satilamayacagini iddia edenmi olduki bana git izmir egs ye diye yaziyorsun.
    Izmirde nerde satildigi beni hic enterese etmiyor.Madem konu aciyorsun eksiksiz bilgi ver.Millet ya yanlis anlamis,yada eksik bilgiden yakinmis.

Yazdiklarimdan sonra,konuyla ilgili baska ortamlarda eksiksiz bilgilendirme yaparsin.

quote:

sana yazdım

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

N SERİSİ İÇİN GPS MODUL

Sadece GPS modulunun fiyatinin 250€ olmadigini,bir baska deyisle Gps modulunun fiyata dahil oldugu navigasyon setinin 250€ oldugunu anlamissindir artik.

Alıntıları Göster
    Yaw yeter artık cıldıracağım. Smart2go programını tele kurdum. Maploader programını da laptopa yükledim. Maploader ı çalıştırıp USB ile bağlanıyorum ama hala Türkiye ile ilgili haritalar yok. Arkadaşlar ben yanlış program mı yüklüyorum yoksa gerçekten Smart2go henüz Türkiye haritalarını yüklememiş mi? Ya da Avrupa ile ilgili bir harita mı yüklemek lazım?

• sana hıç bırsey demıyorum bana reklam kokan hareketler gıbı gelıyor bende test edebılırmıyım bak ılk once n95 e ben bakıcam soylemedı demeyın savas cıkartırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: espinho

sana hıç bırsey demıyorum bana reklam kokan hareketler gıbı gelıyor bende test edebılırmıyım bak ılk once n95 e ben bakıcam soylemedı demeyın savas cıkartırım
    Aklinca kime gondermede bulunuyorsun,reklam kokan hareketler gibi geliyormus.Gps ozelligi problemli olan N95 senin olsun ben N800 siparisini verdim.Bu arada N95 e bakarken saticiya fiyatini uzun uzun hesaplattirki cihazi daha cok inceleme firsatin olsun.Hem boylece daha iyi mini incelemeler yaparsin.E65 mini incelemen cok kisa olmus
    quote:

Orjinalden alıntı: espinho

sana hıç bırsey demıyorum bana reklam kokan hareketler gıbı gelıyor bende test edebılırmıyım bak ılk once n95 e ben bakıcam soylemedı demeyın savas cıkartırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 13 Mart 2007; 14:50:19 >

• quote:

Aklinca kime gondermede bulunuyorsun,reklam kokan hareketler gibi geliyormus.Gps ozelligi problemli olan N95 senin olsun ben N800 siparisini verdim.Bu arada N95 e bakarken saticiya fiyatini uzun uzun hesaplattirki cihazi daha cok inceleme firsatin olsun.Hem boylece daha iyi mini incelemeler yaparsin.E65 mini incelemen cok kisa olmus
    quote:

Orjinalden alıntı: espinho

Alıntıları Göster
    Ya sana laf soyleyen mı var ben yigit e soyluyorum ne gıcık adamsın sen ya walla gıt bır doktor a gozuk bu arada yıgıt egs nokia shopta satıs temsılcısı anladın fıyatını hesaplatmama gerek yok ben sıparısını verdım 1700 ytl den gelecek ınceleyıp alacam oldumu ben oyle lafta kalmam benı bılenler bılır teknık bılgımı de yıgıt e sorabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: espinho

Ya sana laf soyleyen mı var ben yigit e soyluyorum ne gıcık adamsın sen ya walla gıt bır doktor a gozuk bu arada yıgıt egs nokia shopta satıs temsılcısı anladın fıyatını hesaplatmama gerek yok ben sıparısını verdım 1700 ytl den gelecek ınceleyıp alacam oldumu ben oyle lafta kalmam benı bılenler bılır teknık bılgımı de yıgıt e sorabılırsın

Alıntıları Göster
    Uzatma bu kez yanlis anlamisim olayi.Teknik bilgin zerre kadar beni elgilendirmiyor.Ayrica tavsiyelerinide kendine sakla.
  • quote:

Uzatma bu kez yanlis anlamisim olayi.Teknik bilgin zerre kadar beni elgilendirmiyor.Ayrica tavsiyelerinide kendine sakla.

Alıntıları Göster
    tavsıyelerımı okumak zorunda degılsın hergun 20 tane pm gelıyor telefon sorunları ıle ılgılı ama sen ılgılenmıyebılırsın sana ılgılen dıyen yok yazılarımıda okumana gerek yok bu arada herkeze hıtap edecem dıyede bır kaide yok sana hıtap etmıyorum sen benım yazılarımı ve konularımı okuma zorla okutan varmı lutfen burası paylasım topıcı daha cok tartısacaksan seda sayan ın falan programına gıt orası daha renklı olur

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şeker şey seni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.