Şimdi Ara

N11 100 TL ÜSTÜNE ANINDA 20 TL İNDİRİM. ÇEKLERLE BİRLEŞİYOR. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
7
Favori
16.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu iki ürün 75 tl indirim ile uygunmu sizce ne deriniz
     N11 100 TL ÜSTÜNE ANINDA 20 TL İNDİRİM. ÇEKLERLE BİRLEŞİYOR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redzepi

arkadaşlar bu 50'lik çeki nerden buldunuz?

+1

• neozine kullanıcısına yanıt
    düşer hocam elektronik harici hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Benim ssd disk geldi, sandisk extreme 2 168tl kargo dahil

Kliksanın mağazasından mı almıştınız
    199 TL gözüküyor orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oradan aldım hocam, indirim ilk gün elektronikte de geçerliydi 20 + 11 indirimle aldım.

• n11 de cok cakal olmuş 730tl 9 taksitli alışveriş yaptım sistem hatası yüzünden 50tl cek ve 8tl puan işlemedi sadece 20tl yi düşmüş.sonra iptal ettim alışverişi adamlar taksit taksit iade ediceklermiş ücreti böyle saçmalıkmı olur 81TL 1. Taksit kesilmiş daha sora 1. taksit iade edilmiş. bankayı aradım firmayla alakalı dedi bizim yapabilcek birşeyimiz yok diyor boşuna limitten yer gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 3 Ekim 2014; 19:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

n11 de cok cakal olmuş 730tl 9 taksitli alışveriş yaptım sistem hatası yüzünden 50tl cek ve 8tl puan işlemedi sadece 20tl yi düşmüş.sonra iptal ettim alışverişi adamlar taksit taksit iade ediceklermiş ücreti böyle saçmalıkmı olur 81TL 1. Taksit kesilmiş daha sora 1. taksit iade edilmiş. bankayı aradım firmayla alakalı dedi bizim yapabilcek birşeyimiz yok diyor boşuna limitten yer gitti

Bütün firmalar böyle bildiğim kadarıyla. Taksitli alışverişte ücreti tek seferde iade eden firma görmedim ben daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 3 Ekim 2014; 19:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Ne aliyorsunuzki 100 TL civarına elektronikte

2 tane Next Minix Black Plus aldım.
    156 tl odedim.ilk gün elektronik siparişlerinde sorun yoktu.Urunlerde geldi zaten..

• 200 üzeri alışveriş yaptım 20 tl indirim +50 çek= 70 lira indirim aldım... sonra alışverişi bi sebeple iptal ettim. daha sonra 100 üzeri yaptığımda 20 LİRA indirim vermedi..
    "İlk alışveriş diyor" ama iptal edilen alışverişi bile sayıyor bu n11.com.. müşteri hizmetleri de bişeyerler zırvaladı yapacak bişey yok dedi. ne diyim...
    arkadaşlar alışverişi iptal ederken bidaha düşünün...
  • paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanem58

200 üzeri alışveriş yaptım 20 tl indirim +50 çek= 70 lira indirim aldım... sonra alışverişi bi sebeple iptal ettim. daha sonra 100 üzeri yaptığımda 20 LİRA indirim vermedi..
    "İlk alışveriş diyor" ama iptal edilen alışverişi bile sayıyor bu n11.com.. müşteri hizmetleri de bişeyerler zırvaladı yapacak bişey yok dedi. ne diyim...
    arkadaşlar alışverişi iptal ederken bidaha düşünün...

aynısı bendede oldu 20tl geri verilmedi aradımda geri alamazsınız dediler.
  • 100 tl üstüne bununla birleştirebileceğim başka hangi indirim var

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    Elektronik hariç düştü, teşekkür ederim değerli kardeşim :), lakin maalesef elektronik de kullanımı kaçırdım ayrıca 3 çek ten bir çek 20 tl ile birleşiyor imiş, her hesap için ikinci bir 20tl düşmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Ne aliyorsunuzki 100 TL civarına elektronikte

2 tane Next Minix Black Plus aldım.
    156 tl odedim.ilk gün elektronik siparişlerinde sorun yoktu.Urunlerde geldi zaten..

bende almak istiyorum ama
    şimdi hd uydu alıcıyı
    çekle almanın yolu var mı?

başka katagoride açılmış ilan falan olabilir mi?
  • alos2000 kullanıcısına yanıt
    İlk günü aldim ben simdi de kurdum ama pişman oldum star kanald Samanyolu şifreye geçmiş demek ki hepsi gececek bileydim almazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 3 Ekim 2014; 22:02:57 >
  • Alacagim urun 98.40 TL tutuyor. Nasip yapmam lazim. 20 TL indirim kullanmak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

İlk günü aldim ben simdi de kurdum ama pişman oldum star kanald Samanyolu şifreye geçmiş demek ki hepsi gececek bileydim almazdim

çocuğun odasına ve üst kata misafir odasına almam lazımdı.
    Merkezi sistem var sitede sorunsuz çalıyorlar.salondaki DT bu ay iptal edip üçüncüyü mü alsam yoksa buyuk kutu mu karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Alacagim urun 98.40 TL tutuyor. Nasip yapmam lazim. 20 TL indirim kullanmak icin

2 tl lik urun al. Sonra iptal et. Sana 1.8. Iade ederler. Sorun olmaz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.