Şimdi Ara

N11 100 TL ÜSTÜNE ANINDA 20 TL İNDİRİM. ÇEKLERLE BİRLEŞİYOR. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
7
Favori
16.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fagala

Alacagim urun 98.40 TL tutuyor. Nasip yapmam lazim. 20 TL indirim kullanmak icin

yeni üyelik aç 11 tl ordan gelir ,100 e tamamlamak için ya satıcıya mesaj at ürünü 100 tl yapsın ya da 5*10 tl lik bedava kargolu bir ürün ekliyeceksin sepete
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

50 TL 'lik çeki nasıl buluyorsunuz.
    50'TL'lik çek bulabilirsem başka bir sipariş daha vereceğim.

Bende merak ettim 50 tl lik çeki nereden buldular ?

http://www.n11.com/kampanyalar/111tl-kupon-kampanyasi

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=97992612

• quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Alacagim urun 98.40 TL tutuyor. Nasip yapmam lazim. 20 TL indirim kullanmak icin

2 tl lik urun al. Sonra iptal et. Sana 1.8. Iade ederler. Sorun olmaz

ben dediğinin aynısını yaptım 99.90 lık ürünü 30 kuruşluk başka bir ürün ile tamamlayıp satın aldım daha sonra diğer ürünü iptal ettim. şu an kredi kartı provizyonda gözüküyor. site bu uyanıklığı fark edip satışı iptal edebilir mi? kredi kartımdan 71 lira geçmiş oldum ama satın aldığım ürün siparişlerimde 79,95 tl olarak gözüküyor. nasıl oluyor anlamadım.

• 180l ps4 oyununu 149tl ye getirdim 31tl temiz cepte :) haber veren arkadaşa tşkler
  • 50 lik çeki olup kullanmayan var mı acaba...
    Ben kullandım hesapta 1 kez kullandırıyormuş :)
    2. 50lik çek 20 lik indirimdan yararlanamıyor :)
    Ayrı bi hesap lazımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 3 Ekim 2014; 23:14:52 >
  • http://m.n11.com/castrol-edge-5w-40-4-1-litre-motor-yag-P23940650
    Bende 5 litre yağı 79 TL aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber veren arkadaşa teşekkürler 6 ayrı hesaptan kredi kartına giriş yaptık ne deyim Allah razı olsun masrafa soktu bizi
  • 21 kg cift barli dokum dambil seti 72 liraya kadar indirdim bu fiyata tek barli 10 kilo dokum dambil bile bulunamiyor

• Alisverisi iptal eder etmez para iade ediliyor mu hocam yoksa satici onayi fln ugrasiyo muyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trıpod sepete attım fakat ındırım olmadı otomatık dusmesı gerekmıyormu.?ındırımı nasıl kullanacaz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Trıpod sepete attım fakat ındırım olmadı otomatık dusmesı gerekmıyormu.?ındırımı nasıl kullanacaz?

bitti
  • 100un ustunde urun sepete attım ödeme kısmında ındırım olmuyor.Otomatik ındırım olması gerekmıyormu?Yoksa nerden eklenıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • crowman kullanıcısına yanıt
    Hocam geç kaldın indirim bitti. Bayramda olur belki yine beklemek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 4 Ekim 2014; 9:16:17 >
  • Tüh geciktim

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

n11 de cok cakal olmuş 730tl 9 taksitli alışveriş yaptım sistem hatası yüzünden 50tl cek ve 8tl puan işlemedi sadece 20tl yi düşmüş.sonra iptal ettim alışverişi adamlar taksit taksit iade ediceklermiş ücreti böyle saçmalıkmı olur 81TL 1. Taksit kesilmiş daha sora 1. taksit iade edilmiş. bankayı aradım firmayla alakalı dedi bizim yapabilcek birşeyimiz yok diyor boşuna limitten yer gitti

Bunun cakallikla alakası yok. Normal birşey bu.O zaman kimse küçük çaplı kredi çekmez. 3 bin tllik birşey alır.İptal eder. 9 taksit yapar parayı peşin alır taksitle öder.
    Affedermi millet böyle birşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 4 Ekim 2014; 9:32:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

n11 de cok cakal olmuş 730tl 9 taksitli alışveriş yaptım sistem hatası yüzünden 50tl cek ve 8tl puan işlemedi sadece 20tl yi düşmüş.sonra iptal ettim alışverişi adamlar taksit taksit iade ediceklermiş ücreti böyle saçmalıkmı olur 81TL 1. Taksit kesilmiş daha sora 1. taksit iade edilmiş. bankayı aradım firmayla alakalı dedi bizim yapabilcek birşeyimiz yok diyor boşuna limitten yer gitti

Bunun cakallikla alakası yok. Normal birşey bu.O zaman kimse küçük çaplı kredi çekmez. 3 bin tllik birşey alır.İptal eder. 9 taksit yapar parayı peşin alır taksitle öder.
    Affedermi millet böyle birşeyi.

Hocam ne alakası var... Olayı zerre kadar anlamamışsınız.

Diyelim ki 900 TL'lik ürünü 9 takistle aldınız, ayda 100 TL ödersiniz değil mi? İade edince de normal olarak bu işlemin iptal edilmesi gerekir. Aksi halde arkadaşın dediği gibi limitten 900 TL eksiliyor ve her ay 100 TL çekilip 100 TL'de yatırılıyor. Yani siz hiç bir avantaj sağlamadığınız gibi 9 ay boyunca harcamadığınız para nedeniyle limitinizin düşmesine katlanıyorsunuz. Halbuki işlemi iptal etseler hem aylık 100 TL çekip yatırma gibi bir saçmalık olmayacak, hem de limitiniz eksilmemiş olacak. Yani ortada firmanın 900 TL'yi peşin yatırıp sizin taksit taksit ödemeniz gibi bir durum yok, sadece yapılan işlemin iptal edilmesi sözkonusu ki bazı firmalar bu şekilde işlemi iptal etme yoluna giderek müşteriyi mağdur etmiyorlar.

Aynı olay maalesef benim de başıma geldi n11'de. Almış olduğum çamaşır makinesi tamamen n11'den kaynaklanan hata nedeniyle farklı bir şehre gitmiş fakat 1 hafta uğraştığım halde ne kargoyu tekrar yönlendirdiler ne de iade olan makinenin tekrar gönderilmesini sağlayabildiler. 1 hafta boyunca hemen her gün aradım ve saf saf mh'deki etkisiz ve de yetkisiz çalışanların bir çözüm bulabileceklerini umdum. 1 hafta sonunda bir çözüme ulaşamayacağımı anlayınca da mecburen işlemi iptal ettim. Olan kullandığım çek, tık hızında indirim ve kart puanlarına oldu. Limitin düşmesi bir yana, 90 TL de bunlardan zarar ettim sırf n11'in salaklığı yüzünden.

Sözün özü, n11'den alışveriş yapıyorsanız sorun çıkmaması için dua edin. Şayet sorun çıkarsa da boşuna çözülmesini beklemeyin, direk iptal edin gitsin, orada sorun çözme yetkisine sahip bir çalışan bulamazsınız...

Bu arada tüm DH ailesinin bayramını kutlarım.

• Limitten eksilir zaten normaldir yıllardır böyle ilk defa mı netten alışveriş.
  • son saniyelerde dayanamayıp kazyo saatle adidaz ayakkapı aldım...ihtiyaç mıydı?nayııırrr...battık n11...
  • N11 den 15-20 bin tl lik alışveriş yapmışımdır. Hıc sorun yaşamadım.
    Dün gece de market alışverişi yaptım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.