Şimdi Ara

N11 - 100 TL ÜZERİ 20 TL TIK HIZINDA İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
5.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif değilmiş, bende dedim ne ara sömürdüler
  • takip.....

Çıktığında haber verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaoglu1 -- 23 Aralık 2014; 0:38:24 >
  • Anlık indirim olsaydı iyi olurdu ancak kupon olarak verilmesi cazip değil.
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaoglu1

niye?

sepet kuponlarıyla birleştirme için sanırım..
  • Fazladan alıp satacak olanlar lütfen bunu yapmasın.
  • FİYATLAR UÇUK

• neden hala aktif olmadı.. tahmini olan var mı ?
  • quote:

Başkaları malı götürmesin emin misiniz bu sayfada olduğuna?

http://www.n11.com/kampanyalar/giyim-ayakkabi-tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_giyim-ayakkabi-tik-hizinda-indirim

ilahi :)
  • quote:

Başkaları malı götürmesin emin misiniz bu sayfada olduğuna?

http://www.n11.com/kampanyalar/giyim-ayakkabi-tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_giyim-ayakkabi-tik-hizinda-indirim

• bu bayan giyim ürünlerine bu kadar kişi nin tıklaması acaba bayanların merakındanmı kaynaklanıyor yoksa bizim forum abazalarından mı
     N11 - 100 TL ÜZERİ 20 TL TIK HIZINDA İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarma -- 23 Aralık 2014; 1:00:53 >

• giyim olması yüzünden tırt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarma

bu bayan giyim ürünlerine bu kadar kişi nin tıklaması acaba bayanların merakındanmı kaynaklanıyor yoksa bizim forum abazalarından mı
     N11 - 100 TL ÜZERİ 20 TL TIK HIZINDA İNDİRİM

Sen neden tıkladın?

• N11 SİPARİŞ SKANDALI! http://forum.donanimhaber.com/m_100775277/f_//tm.htm

n11.com'da işiniz alışverişiniz tamamen şansa kalmıştır n11 kıçını yırtar tık hızında indirimlerle satıcı hep bindirim yapar bu yaptığı 100/20 sadece giyim zaten bir aldatmaca her 15 günde bir adet limiti koymadan bu gya indirimden yaprdı bu kez 5000 kişi ve heyecan olsun diye aktif değil

yılbaşı önü hindi gibi milletin kanatlarını tüylerini yolum yolum yolacaklar! şayet bu güya indirimden başka ucuza ve kargo ücretsiz başka bişiycikler ola ki denkgetirsen hemen anında REDDEDİLİR gerekçeler çok mantıksızdır cevap vermeye tenezzül ederlerse

müşteri memnuniyeti tamamen sıfır. her zaman satıcı haklı, alıcı haksızdır n11'de.
    hemen her alışverişimde n11deki satıcı sandığım esnaflıktan müşteri memnuniyetinden bihaber bazı satıcı müveddeleriyle cebelleşip durdum ama sonuç hep sinir ve hep sıfır

n11 kıçını yırtar tık hızında indirimlerle satıcı hep bindirim yapar ucuza ve kargo ücretsiz denkgetirsen hemen anında REDDEDİLİR gerekçeler çok mantıksızdır cevap vermeye tenezzül ederlerse

• N11 tr de en yanar döner sitedir , sitesinde bol bol uçkağıtçı satıcı bulunur

• N11'in sömürülecek bir tarafı kalmadı. Ben şahsen bir daha alışveriş yapmam. İstediği kadar kupon versin. 100-200 lira için değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

N11'in sömürülecek bir tarafı kalmadı. Ben şahsen bir daha alışveriş yapmam. İstediği kadar kupon versin. 100-200 lira için değmez.

Hadi o zaman biz sizi tutmayalım. 100-200 lirayla yetinemediğinize göre zamanında baya sömürmüşsünüz! n11'i.
  • n11 i severdim arkasında büyük bir grup olduğu için bazı yazılarımda da yazdım. Evet çok ekmeğini yedik sezarın hakkı sezara. Ama artık bitti.

Maalesef bu müspet yazılarımı ağzıma tıkmıştır N11. En son eksik gönderilen ürüne müşteri hizmetleri "kargoyu açıp kontrol edip yazılı tutanak tuttursaydınız" gibi son derece kaypakça ve müşteriyi hırsız yerine koyan... cevabı üstelik Şikayetvar.com dan yazılı olarak verdikten sonra N11 bitmiştir. Bir sonraki yanlışında bunları Doğuş grubuna ve koreli ortaklarına şikayet edeceğim.

bu arada kuponu bende bekliyorum umarım sepet kuponu değildir de birleşir iş bankası ile falan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.