Şimdi Ara

N11 - 100 TL ÜZERİ 20 TL TIK HIZINDA İNDİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
5.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuponu aldım, sepet kuponu olduğu için diğerleri kuponlar ile birleşmiyor.

N11 - 100 TL ÜZERİ 20 TL TIK HIZINDA İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 23 Aralık 2014; 2:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Kuponu aldım, sepet kuponu olduğu için diğerleri kuponlar ile birleşmiyor.

N11 - 100 TL ÜZERİ 20 TL TIK HIZINDA İNDİRİM

nasıl aldınız?HESABA YÜKLE aktif olmuyor?
  • Beklenti büyük olunca hayal kırıklığı da büyük oluyor benim anladığım...

Bir iki konunun daha basit irdelenmesi gerekiyor, n11 indirim yapacak bizde alışveriş yapacağız öncelikle öyle bir dünya yok, benim önceliğim ihtiyacım olan ürünü ucuza almakta, bugüne kadar da n11 o bakımdan beni hayal kırıklığına uğratmadı, elbette daha sonradan ucuzladığı için pahalıya aldığım ürünlerde oldu ama ihtiyacım vardı indirim bekleyecek halim yoktu aldım diye düşündüm...

Buradaki arkadaşların öyle yorumları var ki sanki kendileri alışveriş yapmayınca n11 bitecekmiş gibi tavırlar sergiliyorlar...

Bir ürünü istediği kadar ucuzlatsın eğer ihtiyacın yoksa alma bu kadar basit... n11 de sen alışveriş yap diye değil ben karlılığımı arttırayım diye indirim yapıyor sonuçta olayın özü kazan-kazan durumu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Win-Win

quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

N11'in sömürülecek bir tarafı kalmadı. Ben şahsen bir daha alışveriş yapmam. İstediği kadar kupon versin. 100-200 lira için değmez.

Hadi o zaman biz sizi tutmayalım. 100-200 lirayla yetinemediğinize göre zamanında baya sömürmüşsünüz! n11'i.

1500 150 lik kupondan bahsediyorum. 1 kere kullandım elimde patladı. Telefon almıştım. 1 gün sonra iade etmek istedim. Sim kart muhabbetini ileri sürdüler ve yasalarda yer aldığını, yasaları değiştirmek gibi bir yetkilerinin olmadığını vb. N11 müşteri temsilcisi anlattı durdu. Hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum böyle bir şey yok. Bir keresinde N11 müşteri temsilcisi şunu iletmişti bana: Cayma hakkı kargo size ulaşana kadar. Bu da müşteri hizmetleri kalitesini gösteriyor. Ben alışveriş yapmayınca N11 batacak kafasında değilim. Ortada berbat bir hizmet var bunu kabul etmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtyg -- 23 Aralık 2014; 2:37:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• N11 yeniyila yaklastikca kampanyalari bozdu tam tersine uygun fiyatlar ve cekler sunmasi gerekirke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 04.04 Hesabıma yükle butonu aktif oldu bilginize.
  • ;11 bozmuş olabilir. Zatenmüşteri odaklı bir firma değil. Ama alacağım ürün eğer diğer yerlerden çok ucuza geliyorsa alırım. Telefon gibi ürünleride sağlam yeröerden almak lazım. Seri numarası dışında kabak gibi yazıyorlar.

• kuponlar aktif olmuş arkadaşlar
  • Dün ayakkabı almıştım Allahatn onaylanmamış iptal edip kullandım teşekkürler haber verene 109.5 tl hokus pokus+tık hızında 84.02 tl ye geldi.güzel indirim
  • Ayakkabi aliyim dedim dusmuyor anlamadim spor ayakkabi mi acaba.

• Hokuspokus ile birleşiyor

• kaptım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link verebilir misiniz acaba? Önceki kampanya çıkıyor sadece.

• Link icin ozellikle tesekkurler.
  • süpermarkette geçerli değilmiş tırtt..
  • 150 ye 15 anında indirim ile birleşiyor, 150\35 fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

yetişemedim konuyu açayım dedim anındalar başladı gerisi gelir artık. yıldızlı alışverişlerden gelen kuponlar hokus pokus kombolara devam. elektronik gelsin 1000/100 anında inidirm olsun. 111 ve 222 lik kuponlarla ne kombo olur son 2 aydır 3 k.kartının limitini doldurmayı başardım. cepte para kalmadı

ne alıyorsun hocam bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

150 ye 15 anında indirim ile birleşiyor, 150\35 fena değil.

marke değil mi? o
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi "Sıcak Fırsat" tanımını yanlış bilmeleri, alışverişe teşvik edici indirim değil zaten yapılacak alışverişi çok daha uygun şekilde alabilmek için var bu başlıklar.
    Bazıları kusura bakmasın ama bu indirim senin işine yaramıyor diye tırt değildir, zaten o ürünü alacak birisi için 100'de 20 indirim demektir.
    Bir konferansta N11'in reklam bütçesinin 50 Milyon Dolar olduğunu söylemişti bir konuşmacı. O yüzden N11 ilk açıldığında öyle cazip, toptanından ucuz fiyata gelen, fırsatlar yakalayabilmiştik. Bu saatten sonra o şekilde kampanyalar beklemek boşuna olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.