< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 1 Kasım 2020; 8:50:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (14. sayfa)
-
-
Abi Trendyol indirimlerine önce bindirim sonra indirim dedik ama asıl N11 yaptı yapacağını. Bütün ürünler kupon miktarına göre artmış
Adamlar indirim diye ilk fiyattan kitleyecekler.
Kupon satışı dışında %100 LEŞ olacak.
Bir umudumuz var kupon satışı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LacWer
Abi Trendyol indirimlerine önce bindirim sonra indirim dedik ama asıl N11 yaptı yapacağını. Bütün ürünler kupon miktarına göre artmış
Adamlar indirim diye ilk fiyattan kitleyecekler.
Kupon satışı dışında %100 LEŞ olacak.
Bir umudumuz var kupon satışıFiyat takibi sekmesinde yapılan %10 zamlar apaçık ortada. Bari o sekmeyi 10 gün kapatın da rezilliğiniz ortaya çıkmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 1 Kasım 2020; 8:57:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Kasım da
20/100 kolay alındı.
-
20/100 alındı 🙈
quote:
Orijinalden alıntı: Patren20/100 kolay alındı.
Aynen şaşırdım doğrusu
20/100 alındı
Kupon alsak ne olacak, kupon bedeli kadar zam gelmiş lastiklere.
-
Arkadaşlar bu roket kuponlar telefon ve robot süpürgede geçerli olcakmı 2200/200 aldım mesela
-
Maalesef hazır değiliz ana kartı bayadır takip ediyorum 560 ile başladı bugün 613 ile kapattı ee ben ne anladım TRENDYOL ŞUAN EZİYOR :)
-
Çöp oğlu çöp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurdaki artış son 1 haftadaki gibi devam ettiği sürece satıcıların 11 Kasım'a kadar fiyatı sabit tutması zaten imkansız normal bindirimlerden bağımsız olarak.
-
Uykumu bile bilmedim biliyordum zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: jahnnyKurdaki artış son 1 haftadaki gibi devam ettiği sürece satıcıların 11 Kasım'a kadar fiyatı sabit tutması zaten imkansız normal bindirimlerden bağımsız olarak.
Kurun artmasına gerek bile yok. Şuanki hali bile zam üstüne zam gelmesine sebep olur
trendyol gibi hergün indirim kuponu veren bir site varken aynı oranda indirim bile yapmayan bir siteden ne bekliyorlar.
1 Kasım da fiyatlar sabitlenip üzerinde oynama yapılmıyor umarım absurd şeyler çıkmaz 1 sene önce gayet uyguna bir sürü şey almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: jahnnyKurdaki artış son 1 haftadaki gibi devam ettiği sürece satıcıların 11 Kasım'a kadar fiyatı sabit tutması zaten imkansız normal bindirimlerden bağımsız olarak.
Şu adamları savunmayın abi. 15gündür fiyatları oynatmayan adamlar, kuponu duyunca, çatır çatır zam yapıyor. 2 güne n11 yetkilisi de gelir, sistemi kapattık, fiyat arttırımı yapamayacaklar diye! Mis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X