Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matmma

7000 e 700 lük kupon bakıyorsan yukarıda bahsedilen 10000/1000 lik kuponu alabilirsin. Alacağını alır üstünü iptal edersin böylece %10 indirimin olmuş olur.

Galiba n11 o olayı bitirmiş. Geçen önce kupon kullandım. Sonra bir ürünü iptal ettim. Kupon bedelinin tamamını o ürün bedelinden düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 liralık beyaz eşya alacağım işe yarar bir şey gelir mi?

• Çalışma sandalyesi alıcaktım ama 400tl'lik 2 sandalye 500/100 ev yaşam+2.ürün al %10 indirim+paylaş kazan 100cüzdan para ile 450 civarına geliyor sizce beklemeden almalı mıyım yoksa 11.11'de daha uyguna alınır mı?

• Trendyol > N11

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laedri1907

Trendyol > N11

O büyük bu büyük diye birşey yok kardeşim, hiçbiri babamızın malı değil.

Hangisi bizim için uygun olursa o avantajlıdır.

Site fanatikliği yapmaya gerek yok.

Bir zamanlar gittigidiyor dağıtıyordu çekleri , övgüler övgüler. Şimdi esamesi okunmuyor.

Onun için iyi olan kazansın.

• formalldehit F kullanıcısına yanıt
    Doğrudur boşa ümitlendim. Bunların fiyatı yarın mı açıklanacak

• Kupon satışında illaki kredi kartı kullanmamız gerekmiyor değil mi ? Mesela Tosla kart kullansak problem olur mu ? Ayrıca en hızlı hangi bankanın kartıyla işlem yapılır bu sene ne düşünüyorsunuz ?

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Bu ne sinir Facebook'taki emekli dayılar gibi...tabiki hiçbiri babamın oğlu değil sadece indirim dönemleri için küçük bir tespit,salam ve sosis ile forumdaşım...

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

2 . ürün al indirimlerle kuponlar bende birleşmiyor ama kontrol edin isterseniz. Bende visa kuponu vardı ama

• formalldehit F kullanıcısına yanıt

Visa değil hocam ev yaşam kuponu birleşiyormuş ben de şaşırdım.

• kampanyayı geç yapmaları iyi olmuş. 11 günde herkes alacağını alır. milletin hesabında kuponlar birikmekten başka bir halta yaramıyor.

• 2 senedir alt limitsiz kupon alamadım. Evin ihtiyaçlarını ucuza getirelim diye düştüğümüz hallere bak. 😕

• satıcı arkadaşlar fiyatları artırmaya başlamış pc alacaktım aylardır fiyatı sabit olan mal 27 ekimde 200 tl zam yedi

bugun 31 ekim 100 tl daha zam yedi.

Adamın verdigi cevap ;

Merhabalar, anladığımız kadarıyla süreçlere hakimsiniz fakat fiyat kilitleme süresine daha zamanımız var, ürün teminiyle alakalı ciddi problem ve maliyet artışları bulunuyor, bizde stoklarımıza ve maliyetlerimize artışlar yapmak zorundayız, anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi akşamlar,

• Çamaşır makinası ihtiyacını mayıs ayından bu 11.11 e bıraktık. Şimdi de mayıs parasına denk getirebilir miyim diye düşünüyorum.
    Kötü oldu bu iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol eğer daha iyi kupon yüklerse n11 e gerek kalmaz. Trendyol çok daha uygun kuponlar dağıttı son aylarda.

• 1000+ tl ye yedek filtresiyle arıtma cihazı alacam güzel kuponlar veriyormu, yoksa çekkupon satılan alana mı bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Galiba n11 o olayı bitirmiş. Geçen önce kupon kullandım. Sonra bir ürünü iptal ettim. Kupon bedelinin tamamını o ürün bedelinden düştü.

Alıntıları Göster

ne kadar geçen. böyleyse üzer.

• ee, var mı bişeyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

ne kadar geçen. böyleyse üzer.

Alıntıları Göster
    Yazılımla çözmüşler herhalde. Zaten forumu da okuyorlar. Ürün iptal edince kalan urunleri normal fiyattan almış oldum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.