Galiba n11 o olayı bitirmiş. Geçen önce kupon kullandım. Sonra bir ürünü iptal ettim. Kupon bedelinin tamamını o ürün bedelinden düştü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (12. sayfa)
-
-
5000 liralık beyaz eşya alacağım işe yarar bir şey gelir mi?
-
Çalışma sandalyesi alıcaktım ama 400tl'lik 2 sandalye 500/100 ev yaşam+2.ürün al %10 indirim+paylaş kazan 100cüzdan para ile 450 civarına geliyor sizce beklemeden almalı mıyım yoksa 11.11'de daha uyguna alınır mı?
-
Trendyol > N11
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: laedri1907
Trendyol > N11O büyük bu büyük diye birşey yok kardeşim, hiçbiri babamızın malı değil.
Hangisi bizim için uygun olursa o avantajlıdır.
Site fanatikliği yapmaya gerek yok.
Bir zamanlar gittigidiyor dağıtıyordu çekleri , övgüler övgüler. Şimdi esamesi okunmuyor.
Onun için iyi olan kazansın.
-
Doğrudur boşa ümitlendim. Bunların fiyatı yarın mı açıklanacak
Kupon satışında illaki kredi kartı kullanmamız gerekmiyor değil mi ? Mesela Tosla kart kullansak problem olur mu ? Ayrıca en hızlı hangi bankanın kartıyla işlem yapılır bu sene ne düşünüyorsunuz ?
Bu ne sinir Facebook'taki emekli dayılar gibi...tabiki hiçbiri babamın oğlu değil sadece indirim dönemleri için küçük bir tespit,salam ve sosis ile forumdaşım...
2 . ürün al indirimlerle kuponlar bende birleşmiyor ama kontrol edin isterseniz. Bende visa kuponu vardı ama
-
Visa değil hocam ev yaşam kuponu birleşiyormuş ben de şaşırdım.
-
kampanyayı geç yapmaları iyi olmuş. 11 günde herkes alacağını alır. milletin hesabında kuponlar birikmekten başka bir halta yaramıyor.
-
2 senedir alt limitsiz kupon alamadım. Evin ihtiyaçlarını ucuza getirelim diye düştüğümüz hallere bak. 😕
satıcı arkadaşlar fiyatları artırmaya başlamış pc alacaktım aylardır fiyatı sabit olan mal 27 ekimde 200 tl zam yedi
bugun 31 ekim 100 tl daha zam yedi.
Adamın verdigi cevap ;
Merhabalar, anladığımız kadarıyla süreçlere hakimsiniz fakat fiyat kilitleme süresine daha zamanımız var, ürün teminiyle alakalı ciddi problem ve maliyet artışları bulunuyor, bizde stoklarımıza ve maliyetlerimize artışlar yapmak zorundayız, anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi akşamlar,
-
Çamaşır makinası ihtiyacını mayıs ayından bu 11.11 e bıraktık. Şimdi de mayıs parasına denk getirebilir miyim diye düşünüyorum.
Kötü oldu bu iş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol eğer daha iyi kupon yüklerse n11 e gerek kalmaz. Trendyol çok daha uygun kuponlar dağıttı son aylarda.
-
1000+ tl ye yedek filtresiyle arıtma cihazı alacam güzel kuponlar veriyormu, yoksa çekkupon satılan alana mı bakayım
quote:
Orijinalden alıntı: ali222Galiba n11 o olayı bitirmiş. Geçen önce kupon kullandım. Sonra bir ürünü iptal ettim. Kupon bedelinin tamamını o ürün bedelinden düştü.
Alıntıları Gösterne kadar geçen. böyleyse üzer.
-
ee, var mı bişeyler ?
Yazılımla çözmüşler herhalde. Zaten forumu da okuyorlar. Ürün iptal edince kalan urunleri normal fiyattan almış oldum.quote:
Orijinalden alıntı: natboladne kadar geçen. böyleyse üzer.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X