< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (11. sayfa)
-
-
Sabitlenme boş iş, kaldırır ilanı zamlı olarak tekrar koyarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jetgil
Link eklemeniz mümkün mü bulamadım
Alıntıları Göster -
Sanırım bu işin sonuna doğru geliyoruz.
Yavaş yavaş bu işi btiriyorlar veya n11 batıyor da haberimiz yok.
-
Hani bin liralardan kazandığımız indirimler iyi de, 100 liraya 20 lira kupon veriyor. Bu kuponlar birleşmiyorsa çok az. Halihazırda hepsiburada, amazon, trendyol zaten bu indirimleri her gün veriyor.
-
N11 kendini bitireli yıllar oldu. En son kaç sene önce alışveriş yaptım hatırlamıyorum bile. Boş işler = N11 kampanyaları
Trendyol kupona öyle alıştırdı ki, bu tık hızındaki kuponlar tırt geliyor foruma.. Hiçbir kupon 75/25, 50/25, 100/40, 1000/200 ayarında değil... Kupon satışından altlimitsiz yakalanırsa işte o önemli olan..
-
Yarın uykumuz bölünmeyecek iyi oldu.
Bi telefon vardı niyetimde ama şuanda bile trendyol da 350₺ daha uygun satılıyor.
-
Hocam facebook linki atmışsınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Kupon satışı hariç tık hızıymış felan hep tırt.
Kupon satışıda adetler çok az 500,800 hiçbir işe yaramaz.
Burdan Trendyolu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
-
2999 olan telefon 3499 olmuş indirim olsa ne olur N11 in tırt kampanyası
Bir gariplik var. Poloların hepsi ana sayfada highline yazıyor, otomatik yazıyor. Tıklıyosun trendline ve manuel vites yazıyor. Hangisi doğrusu
Hocam poloda en azından ülkemizde 150 hplik araç yok. Büyük olasılık başlık yanlış, 80 beygirlik trendlinedır. Fotoğrafları da trendline polonun içi.
-
bu ne lannnn
-
Hocam anlamıyorum, niye polonun otomatik vitesini satmıyor bu n11. Günlerce hayalini kurdum. Resmen hüsrana uğradım. Tüm arabaların otomatik vitesini satıyor polonun hepsi manuel vites...
2016dan beri hep aynı tık hızında kuponlar neye şaşırıyorsunuz anlamıyorum.
11.11 olayı kupon satışı, trendyol bedava 111 tl ve 44 tlye 444 kupon veriyor sanki bide övüyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 31 Ekim 2020; 21:35:50 >
çöp
-
Bende geçen yıl polo comfortline otomatik beklemiştim sonrasında trendline almayıp sonrasında eey zararla başka bir araç almıştım. N11 genelde eskiyen kasa ya da görece tutulmayan opsiyonları getiriyor bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X