Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dolar çok yükseliyor kuponlar bile bizi 3 ay önceki fiyatlara götüremez. :(

• nicksizayı kullanıcısına yanıt

Bunu yazan herkes kupon alamayınca ağlıyor nedense.

• N11 bitmiş
  • Normalde 2-3 hafta satışı yapan n11 bu sene 7 gün kupon satacak.
    Pandeminden dolayı iyi satışda oldu ama bilmedim.

10 kasımda 1111 kuponu satalar, 1000 tl de cuma günü.
    İki tanede 444 tl kupon bekliyorum
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, trendyol bu sene n11 in ipini cekti. Geçen sene n11 de ciddi bir indirim yoktu. Kupon satışında da anlam veremediğimiz sekilde site kitleniyordu. Daha onceki seneler hariç hakkını yemeyeyim. Ama geçen sene olmadı n11. İnşallah bu sene geçen seneki hatalarına düşmezler. Kaybeden kendileri olur çünkü karşılarında kapı gibi Trendyol var..

• TITAN kullanıcısına yanıt

O alınan kuponun verdiği keyif 500 TL ye bedel :)

• Deliormanli90 D kullanıcısına yanıt

Asıl keyf kupon satışında  

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

HALA 50 TL KAR EDECEK DİYE 20 SAATİNİ BU İŞE AYIRANLAR VAR

Senin ne işin var o zaman buralarda bizi eleştirmeye mi üyelik açtın bebeğim?

• kupon alma sans işi zaten ( aldım sanıyorsunuz bir bakıyorsunuz para iade oluyor ) yada sürekli başkasının sepetinde vs vs ödeme yöntemi çöküyor uygulama çöküyor durduk yere.. veya sms gelmiyor geçen yıl tırttı bir çok kişi alamamıştı, kayda deger indirimde yoktu en kralını 2018 yaptı n11

• Geçen sene 2kupon kapmıstım 22 tl den 220lik bir tane de 100 Mü yoksa 60 lık mı ne yanlıs hatırlamıyorsam , ama alana kadar tıklamaktan ciğerim solmuştu yani , bilgisayarı interneti sağlam olan kazanır gene bu sefer. Geçen sene nasıl aldığıma hayret etmiştim zaten zorla aldığım halde :D bu sene de bakalım neler olacak .
  • Kendi küçük aklınca istediğini bulamayanlar, tıpkı Amazon a, Hepsiburada ya, Trendyol a yaptığı gibi N11 e de saydıracak ama sana bedava ürün verecek de sen fütursuzca sömüreceksin diye hiç bir şirket zarar etmeyecek eyyyy DH ergeni!
  • herocum ben alacağımı şimdiden aldım, çokomel 8.20 olmuş anladın sen
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Alacaklar bitmez ... Her an her şekilde millet olarak kucaktayız malum mahşerin 5 atlısını ve başındakini beslemek, büyütmek, obez yapmak en kutsal görevimiz ...
  • Kardeşim n11 bitmiştir he yine kupon kovalarım ama bu işin ağası trendyol gibi gözüküyor hiç sevmememe rağmen...

• Yerimizi alalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Bunu yazan herkes kupon alamayınca ağlıyor nedense.

Herkes senin gibi mi . N11 üyeliğim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehiamico

Bu mesaj silindi.
    Herkes senin gibi mi n11 üyeliğim yok.
  • bu sene n11den satılacak kuponlarda bir şey beklemiyorum, sağlam ciro yaptılar. kupons atarken de 500 adet falan diyor, külliyen yalan

• nicksizayı kullanıcısına yanıt

iyimiş bari, geçen sene Atatürk seviyorum , lanet olası n11 diyenler, kupon satışı başlayınca sadece kupon için alışveriş yapacağım diyorlardı.

Bende Atatürk sevgin bedava kupona kadar mı diyince küplere biniyorlardı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.